Cum să dezactivez Asistentul vocal Google pe Android-ul meu - Dezactivează-l ușor

Asistentul Google este un instrument foarte util pentru toți utilizatorii, deoarece cu acesta puteți configura rutine zilnice, puteți căuta pe Internet cu vocea sau puteți lansa aplicații. Desigur, fiecare utilizator are opțiunea de a dezactiva vrăjitorul sau de a-l dezactiva când preferi.

Intrând în setările Google, puteți găsi aceste opțiuni. În mod similar, poți și tu activează asistentul cu vocea și spune-i să se dezactiveze, În acest fel nu va trebui decât să urmezi pașii pe care el însuși îi indică și atât. Este recomandat să utilizați setările manual, deoarece astfel veți ști să le activați din nou.

Index()
 1. Ce se întâmplă când opriți Asistentul Google pe Android?
 2. Cum poți dezactiva sunetul Asistentului Google pe Android??
  1. Se activează modul „Nu deranja”
  2. Introducerea setărilor Asistentului Google
 3. Cum să verificați dacă asistentul vocal Google a fost complet dezactivat?
 4. De ce asistentul vocal Google continuă să se activeze pe Android cu aparate auditive??

Ce se întâmplă când opriți Asistentul Google pe Android?

ce se intampla cand dezactivați asistentul google pe Android este că instrumentul nu vă va mai asculta și nu vă va mai răspunde la întrebări. Dar trebuie să știți că nu dezinstalați nimic, singurul lucru care se întâmplă este că o opțiune a fost dezactivată. De asemenea, modul ambiental și instantaneu nu vor fi disponibile.

A spune „Ok Google” nu va face nimic, dar nu-ti face griji, la fel poti activa din nou asistentul Google, singurul lucru pe care acum va trebui sa il faci manual, de asemenea cand este silentios te ajuta, instrumentul nu iti arata ajutor, ghid sau pop - sus ferestre cu explicatii.

Cum poți dezactiva sunetul Asistentului Google pe Android??

Există două moduri de a opri Asistentul Google, una este prin metoda „Nu deranjați” și alta este prin dezactivarea acestuia. În timp ce vrăjitorul este activ, puteți efectuați acest tip de configurație cu vocea dvs. Este întotdeauna recomandat să măriți volumul asistentului Google pentru a avea o interacțiune mai bună. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

Se activează modul „Nu deranja”

Puteți activa modul nu deranjați și opriți apelurile, notificările și dispozitivele pe care le-ați sincronizat cu contul dvs. Google. Acesta este de pe un singur mobil poți folosi modul nu întrerupe în altele, doar cu o comandă vocală, pentru a face acest lucru trebuie doar să:

 • Spune „Hei Google”.
 • Spuneți „Setați toate dispozitivele la „Nu deranja”.
 • De asemenea, puteți spune „Opriți toate dispozitivele”.

Este important să știți că puteți activa modul nu deranjați pe dispozitive precum ecrane inteligente, ceasuri, difuzoare printre altele. Desigur, acestea trebuie sincronizate cu contul dvs. Google și pe același semnal Wifi. Pentru a opri aceste dispozitive, puteți spune:

 • Setați afișajul din bucătărie la „Nu deranjați”.
 • Spuneți afișajului inteligent să anuleze telefonul sau invers.
 • Activați „Nu deranjați” pe difuzor.
 • Activați „Nu deranjați” pe ceas.

Tot cu dispozitivele disponibile, bineînțeles că este foarte comun să folosiți telefonul mobil pentru a activa funcția Nu deranja pe celelalte dispozitive, dar în orice caz aveți opțiunea de a folosi un televizor, ceas sau altul pentru a o face.

Introducerea setărilor Asistentului Google

Puteți dezactiva sunetul asistentului Google pe un Android din setări. Aveți două opțiuni pentru a intra pentru ei, unul este prin deschiderea aplicației Google, iar celălalt folosind același asistent. Adică cu comanda vocală poți accesa asistentul Google. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

 1. Deschideți aplicația „Google” pe mobilul dvs. Android, puteți utiliza motorul de căutare sau puteți naviga în panoul de aplicații.
 2. Faceți clic pe fotografia de profil și accesați „Setări”.
 3. Atingeți opțiunea „Asistent Google”.
 4. Afișați meniul „Vedeți toată configurația” dacă este deja deschis, doar găsiți opțiunea „General”.
 5. Introduceți opțiunea „General”.
 6. Debifați caseta „Asistent Google”.
 7. Faceți clic pe „Dezactivați” și gata.

De asemenea, puteți dezactivați sunetul sau dezactivați asistentul intrând din acesta, in acest fel veti accesa mai rapid configuratia. Pentru a face acest lucru trebuie doar să:

 1. Spuneți „Ok Google”, apoi „Dezactivați asistentul”.
 2. Se afișează opțiunea „Setări expert”, trebuie doar să faceți clic pe ea.
 3. Debifați caseta „Asistent Google”.
 4. Faceți clic pe „Dezactivați” și gata.

Este important să știți că dezactivarea asistentului oprește serviciul, dar cu opțiunea „Nu deranja” reduce doar sunetele notificărilor de apel și altele, atunci când îi spune asistentului dezactivați modul „Nu deranjați” va reveni la normal.

Cum să verificați dacă asistentul vocal Google a fost complet dezactivat?

Nu contează metoda pe care o folosești pentru a-l dezactiva, deoarece dacă folosești vocea sau o faci manual, o vei face și din setările asistentului, vei observa că pentru a-l dezactiva trebuie să dDebifați caseta „Asistent Google”, Dacă caseta este gri, puteți verifica dacă asistentul este dezactivat în întregime.

De asemenea, puteți încerca să utilizați serviciul, să spuneți cu voce tare „Ok Google” sau să țineți apăsat butonul de aplicații, dacă nu are loc nicio acțiune, veți verifica dacă asistentul Google este dezactivat. Tot cu modul Nu întrerupe trebuie să știi că poți folosi asistentul într-un mod normal, singurul lucru este că notificările configurate sunt silențioase.

De ce asistentul vocal Google continuă să se activeze pe Android cu aparate auditive??

Aparatele auditive activează imediat asistentul ținând câteva secunde butonul pe care l-au apăsat, este foarte frecvent să apăsați butonul pentru a răspunde la apeluri sau a trece de la o melodie la alta, trucul este în nu-l țineți apăsat atât de mult, astfel încât să nu mai activeze asistentul Google.

La fel, dacă aveți probleme dezactivați sunetul asistentului vocal Google pe un Android, nu ezitați să consultați suportul tehnic pentru a rezolva orice tip de eroare legată de acest serviciu și de sincronizare cu dispozitive compatibile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here