Cum să urmăresc prețul Facebook de pe mobil? - Fa asa

Oamenii care își investesc banii în acțiuni ale companiilor și companiilor ar trebui să fie conștienți de valoarea acțiunilor. Ei bine, în felul acesta țin evidența banilor pe care i-au investit și a profiturilor obținute. În acest sens, dacă ai investit în Facebook, trebuie să înveți urmăriți prețul Facebook de la a mobil, în acest articol vă vom explica mai multe trucuri pentru a obține această valoare.

Index()
 1. Care sunt cifrele veniturilor care se au pe Facebook?
 2. Cum să urmăriți cotațiile bursiere de pe un dispozitiv iOS?
 3. Cum să urmăriți citatele de pe un mobil cu Android?
 4. Ce trucuri pot fi folosite pentru a afla cât valorează Facebook?
  1. Cele mai bune aplicații pentru a revizui finanțele pe Facebook
  2. Unde să găsiți valorile Facebook în aceste aplicații financiare?

  Care sunt cifrele veniturilor care se au pe Facebook?

  Facebook este una dintre companiile care generează cei mai mulți bani din lume, această platformă este un mare succes. De asemenea, împreună cu platformele sale surori, Instagram și WhatsApp înseamnă mulți bani. Prețul Facebook în bursă este posibil de urmărit sau urmărit pentru a ști cât generează această platformă.

  Cifrele valorii companiei Facebook cresc exponențial și față de ultimul trimestru al anului 2021, veniturile au crescut cu 31%. Cu alte cuvinte, o cifră apropiată de 29 de miliarde de dolari, care ar putea fi exprimată în câteva 24 opt sute de milioane de euro. Prin urmare, s-a știut că această companie a obținut profituri de 9,2 miliarde, adică cu 17% mai mult decât în ​​2020. Sunt multe moduri prin care acea valoare crește, de la oameni care intră în rețeaua de socializare, like-uri, comentarii, punând stele pe pagini și multe altele.

  Cum să urmăriți cotațiile bursiere de pe un dispozitiv iOS?

  Datorită acestor câștiguri uriașe, mulți oameni caută să investească în acțiunile Facebook. Așadar, dacă ești unul dintre ei sau ești doar interesat să revizuiești creșterea acestor cotații sau cauți să-ți monetizezi contul prin videoclipuri, trebuie să știi că poți fi la curent de pe mobil. Să vedem să păstrăm urmărirea acțiunilor pe telefoanele cu sistem iOS.

  În majoritatea dispozitivelor iPhone există o aplicație numită stoc, care este instalată din fabrică.  Deci trebuie să îl deschideți pentru a începe procedura, după aceea, trebuie să scrieți în motorul de căutare inițialele acestei rețele de socializare, adică FB. Când apar rezultatele, trebuie să alegeți opțiunea Meta platformă NASDAQ.

  Deci, trebuie să intri în această categorie pentru a găsi listarea la bursa de valori ce are facebook. La fel, vei putea vedea evolutia pe care compania a avut-o in cadrul pietei. În partea de sus, veți vedea o opțiune numită add, care vă permite să adăugați această piață la favorite, pentru a putea urmări evoluția ei în mod constant.

  Cum să urmăriți citatele de pe un mobil cu Android?

  Pe de altă parte, dacă utilizați un telefon cu sistem de operare Android, trebuie să utilizați browserul, deoarece aceste telefoane nu au o aplicație instalată pentru vizualizarea finanțelor. În acest sens, trebuie să deschizi browserul mobilului tău și în motorul de căutare trebuie să scrii Google Finance sau Finance în engleză.

  Apăsând Enter veți putea vedea rezultatele unde veți vedea informațiile despre piețele și profiturile companiilor. Unde scrie acțiuni, apăsați pentru a deschide motorul de căutare și acolo este necesar să scrieți Facebook sau FB pentru a căuta această companie anume. Tot acolo puteți vedea cum WhatsApp și alte companii de interes câștigă bani. În continuare, trebuie să alegeți categoria cu numele Meta Platforme FB Nasdaq.

  Dacă dați clic pe această categorie, vor apărea imediat informațiile financiare ale rețelei de socializare Facebook. Valoarea acestei platforme exprimată în dolari, de asemenea, puteți vedea variația banilor și afluxul de persoane care au intrat în acest serviciu de mesagerie și conexiuni. În mod similar, puteți adăuga aceste informații la favorite făcând clic pe simbolul plus +.

  Ce trucuri pot fi folosite pentru a afla cât valorează Facebook?

  Printre trucurile care sunt folosite pentru a cunoaște valoarea Facebook în piață, se poate menționa utilizarea aplicațiilor. Aplicațiile menționate trebuie să fie aplicații care se referă la informații financiare de la bursă.  Pentru a cunoaște mai precis aceste informații, puteți utiliza diverse aplicații și puteți compara rezultatele obținute.

  Cele mai bune aplicații pentru a revizui finanțele pe Facebook

  Există multe aplicații care pot oferi Informații financiare ale companiei Facebook. După cum am menționat, de pe mobil poți căuta ușor, dar dacă vrei să afli despre alte aplicații, le vom aminti mai jos. Este recomandat să fii atent la acest aspect, deoarece pe internet poți obține o mulțime de informații false.

  Una dintre cele mai bune aplicații pentru a urmări performanța financiară și câștigurile Facebook este Yahoo Finance. Ei bine, este una dintre puținele aplicații în care valorile bursei sunt actualizate constant și rapid. Această aplicație poate fi folosită pe orice smartphone și are o interfață simplă de utilizat.

  Cu Yahoo Finance este posibil să faci liste de cotații și să vezi piața în timp real. În plus, pot setați alarme astfel încât aplicația să genereze notificări atunci când valoarea firmei este actualizată. La fel, arata si alte informatii sau stiri despre compania pe care o alegeti si comparatii zilnice intre valori.

  Unde să găsiți valorile Facebook în aceste aplicații financiare?

  DACĂ ai descărcat o aplicație care generează valoarea de piață a unor companii precum Facebook, pentru a cunoaște valoarea companiei trebuie să faci următoarele. În motorul de căutare scrieți numele companiei pe care doriți să o urmăriți, in acest caz facebook. Odată ce apare rezultatul, lângă nume va apărea un număr.

  Această cifră este valoarea curentă a unui stoc al companiei, lângă figură puteți vedea formatul pe care îl gestionează. La fel, vei putea găsi o pictogramă roșie care înseamnă că valoarea a scăzut față de ziua precedentă sau în verde dacă stocul și-a crescut valoarea. La sfârșit arată punctele exacte evaluate în procente pe care compania le-a crescut sau coborât.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here