Cum pot anula o comandă pe Uber Eats?? - Gestionați-vă comenzile,

Uber Eats este o platformă foarte utilă care are o aplicație, care este disponibilă pe dispozitivele iOS și Android și a cărei funcție este de a vă permite să comandați mâncare locală acasă, oriunde. Dar dacă, din orice motiv, te răzgândești și nu mai vrei să comanzi sau doar vrei anulați solicitarea pe care ați făcut-o deja? Este important să cunoașteți pașii de urmat pentru a vă anula comanda în Uber Eats și să nu vă ducă comanda acasă. Aici vă explicăm cum puteți face acest lucru.

Index()
  1. Ce se întâmplă când comenzile Uber Eats sunt anulate?
  2. Cât costă anularea unei comenzi pe Uber Eats??
  3. Cum poți anula o comandă Uber Eats din aplicația ta pentru Android??
  4. Care este procedura de anulare a comenzilor de pe iOS?
  5. Ce se întâmplă dacă nu ieși pentru comanda ta Uber Eats fără să o anulezi??
  6. De ce v-a taxat Uber Eats pentru o comandă anulată și cum să solicitați o rambursare?

Ce se întâmplă când comenzile Uber Eats sunt anulate?

Trebuie să avem în vedere că anularea unui Comanda Uber Eats Poate fi dat de utilizatorul-client sau și de restaurantul în sine, în primul caz pentru că nu mai doresc comanda, din cauza întârzierii sau pentru că doresc să schimbe restaurante, printre alte motive. In cel de-al doilea caz, din cauza faptului ca ai multe comenzi sau nu ai la dispozitie preparatul solicitat.

in orice caz, Ce se întâmplă când anulați comanda?, Dacă anularea are loc înainte ca restaurantul să vă accepte comanda sau dacă este același restaurant care anulează comanda, veți primi o rambursare de 100% din ceea ce ați plătit deja, dar dacă restaurantul a început deja să vă pregătească mâncarea, veți rambursa doar o parte, ca și cum pregătirea este deja destul de avansată sau mâncarea a plecat deja spre casa ta, nu vei primi nimic din banii plătiți pentru comanda ta.

Cât costă anularea unei comenzi pe Uber Eats??

Folosind posibilitatea de a anula o comandă pe Uber Eats după ce aceasta a fost solicitată, nu are nici un cost ca atare, totul va depinde totusi de stadiul cererii pentru comanda dumneavoastra, in acest sens, daca restaurantul tot nu va preia comanda, va vor returna banii, dar daca pregatirea a inceput deja, restaurantul va pastra o parte din banii pe care i-ai platit.

In cazul in care pregatirea este foarte avansata sau chiar mancarea este deja in drum spre casa dumneavoastra cand decideti sa anulati comanda, din pacate veti ramane fara mancarea si fara banii platiti, deoarece in acest moment avansat al comenzii. nu te vei mai putea întoarce.

Cum poți anula o comandă Uber Eats din aplicația ta pentru Android??

Pentru a anula o comandă Uber Eats de pe telefonul sau tableta dvs. Android, Primul lucru este să deschideți Uber Eats pe dispozitivul dvs., care este pictograma neagră care scrie 'Uber Eats' în interior, aproape întotdeauna îl veți primi pe ecranul de pornire sau în aplicații.

În al doilea pas, trebuie să atingeți pictograma factură din partea de jos a ecranului, permițându-vă să vedeți toate comenzile. În al treilea pas trebuie să atingeți comanda pe care doriți să o anulați și în acel moment veți putea vedea pe ecran care este starea comenzii dvs., dacă este „Confirmarea comenzii cu restaurantul” să poată face anulare de pe Android.

Așadar, al patrulea pas este să atingeți „Anulați comanda”, cuvintele care sunt chiar sub Confirmarea comenzii la restaurant, apăsând pe anulare va anula comanda și va returna plata integrală pe care ați făcut-o.

Trebuie să fiți clar că, dacă starea comenzii este altceva decât ‘Confirmarea comenzii la restaurant’, nu va apărea opțiunea de anulare a comenzii, motiv pentru care trebuie să efectuați un apel telefonic și să contactați un agent de asistență pentru clienți pentru a vă rezolva dorința de a anula comanda.

Care este procedura de anulare a comenzilor de pe iOS?

Anulați comenzile în Uber Eats de pe iOS Este foarte ușor, înainte ca restaurantul să accepte cererea dvs. de comandă, deschizi aplicația Uber Eats de pe dispozitivul tău mobil și te uiți în meniul în care apare 'Comenzi' sau poate apărea 'Comenzi', selectează comanda pe care vrei să o lași fără efect și faceți clic pe Anulare comandă, care este exact mai jos 'Confirmați comanda la restaurant'.

Trebuie sa ai in vedere ca idealul este ca, daca vrei sa anulezi comanda, sa faci asta cat de rapid posibil, deoarece vă confirmă cererea de comandă și au început să vă pregătească felul de mâncare, nu vă vor rambursa integral banii, trebuie să contactați telefonul Uber și pentru a vă putea anula.

Ce se întâmplă dacă nu ieși pentru comanda ta Uber Eats fără să o anulezi??

Odată plasată comanda Uber Eats, ar trebui să așteptați ca restaurantul să confirme că v-a preluat comanda, deoarece chiar dacă plătiți, restaurantul vă poate anula comanda, fie pentru că are multe comenzi și considera ca nu ai timp pentru toata lumea sau pentru că la momentul respectiv nu au disponibilitatea preparatului pe care l-ai ales.

Prin urmare, acesta este motivul fundamental pentru care s-ar putea să realizezi că comanda ta Uber Eats nu iese fără ca tu să fi optat pentru anularea acesteia, deoarece reține că acțiunea de anulare a comenzii o poate activa atât clientul cât și restaurantul.

De ce v-a taxat Uber Eats pentru o comandă anulată și cum să solicitați o rambursare?

Există mai multe motive pentru care Uber Eats vă poate taxa pentru o comandă chiar dacă ați anulat-o. Printre cele mai frecvente este faptul că ați făcut anularea atunci când restaurantul v-a acceptat deja comanda sau chiar atunci când comanda este deja avansată în pregătirea ei sau în drum spre casa dumneavoastră, adică, anularea comenzii s-a făcut cu întârziere.

cand se intampla asa, puteți solicita o rambursare, rămâne totuși la latitudinea restaurantului și a regulilor acestuia privind comenzile Uber Eats, ce procent să ramburseze în funcție de starea preparatului de mâncare la momentul anulării.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here