Cum se instalează instrumente de administrare la distanță în Windows? - RSAT

Un instrument de administrare la distanță, cunoscut în mod obișnuit ca RSAT, este un tip de program folosit pentru conectarea la un computer la distanță printr-o retea care poate fi locala sau internet, asta pentru a executa orice activitate pe care persoana doreste.

instrumente de administrare la distanță pot fi clasificate în aplicații rău intenționate și legitime, prin urmare, activarea lor în cadrul dispozitivelor noastre poate fi complicată, totuși vă aducem toate informațiile necesare pentru a face acest lucru.

Index()
 1. Ce cerințe trebuie să aibă dispozitivul dvs. pentru a activa RSAT?
 2. Cum puteți instala instrumentele RSAT specifice unei actualizări?
 3. Care este modalitatea corectă de a activa RSAT din panoul de control al computerului dvs?
 4. Unde puteți merge dacă aveți nevoie de asistență cu instrumentele RSAT?
  1. Suport exclusiv Windows pentru aceste instrumente
 5. Ce puteți face pentru a ști cum să eliberați spațiu de care nu aveți nevoie cu RSAT?

Ce cerințe trebuie să aibă dispozitivul dvs. pentru a activa RSAT?

Există o serie de factori de luat în considerare atunci când aveți nevoie sau doriți să activați un RSAT pe computer, așa că am pregătit această listă scurtă pentru a vă ajuta să înțelegeți fiecare factor.

 • Puteți instala RSAT numai pe computere care rulează ediții client ale sistemului de operare Windows, cum ar fi Professional sau Enterprise.
 • Trebuie să rulați o versiune completă a sistemului de operare Windows.
 • Trebuie să vă actualizați Windows 10 la cele mai recente versiuni, după octombrie 2018.
 • Descărcați manual pachetul RSAT în cazul în care nu vă puteți actualiza Windows 10.

Cum puteți instala instrumentele RSAT specifice unei actualizări?

Pentru a instala instrumentele RSAT luați în considerare fiecare dintre factorii menționați mai sus. Acești pași pot fi instalați numai pe versiunile de Windows a cărui actualizare este octombrie 2018.

 • Accesați „Setări”, apoi „Aplicații” și selectați opțiunea 'Aplicații și caracteristici'. Aceasta pentru a selecta funcțiile opționale.

 • Selectați opțiunea 'Adăugați o funcție' și căutați RSAT, apoi apăsați „Instalare”. Cu aceasta vei avea active instrumentele corespunzătoare RSAT. Rețineți că versiunea de Windows trebuie să fie Pro sau Enterprisse.

Care este modalitatea corectă de a activa RSAT din panoul de control al computerului dvs?

După descărcarea RSAT din Centrul de descărcare Microsoft, găsiți butonul de pornire și selectați fila Panoul de control pentru a-l deschide. Apoi urmați pașii de mai jos:

 • Odată ajuns în Panoul de control, căutați și selectați opțiunea „Program și caracteristici”.
 • Selectați „Activați sau dezactivați funcțiile Windows” și bifați caseta care spune „Active Directory Lightweight Directory Services”.
 • Căutați o casetă de selectare care spune „Servicii pentru NFS”, extindeți și bifați opțiunea „Instrumente administrative”, apoi bifați caseta de selectare „Suport API de compresie diferențială la distanță”.
 • Apoi apăsați OK pentru a salva toate modificările și voila.

Pentru a viziona Utilizator Active Directory trebuie doar să te întorci la Panoul de control și să selectezi opțiunea Instrumente administrative.

Unde puteți merge dacă aveți nevoie de asistență cu instrumentele RSAT?

Instrumentele RSAT vă permit să gestionați de la distanță și de pe alt computer Roluri și caracteristici Windows Server. Puteți activa singur aceste instrumente, totuși este normal să apară unele probleme și să aveți nevoie de un anumit tip de suport.

Suport exclusiv Windows pentru aceste instrumente

În cazul oricărui tip de problemă, aveți opțiunea de asistență exclusivă Windows. Va trebui doar să mergi la pagina principală și să mergi în zona de documentare. În partea stângă a paginii veți găsi un motor de căutare cu filtre, trebuie doar să selectați filtrul numit ´Instrumente de administrare la distanță de server´.

Aici veți găsi orice număr de articole care se referă la orice defecțiune sau problemă cu privire la acele instrumente, pe de altă parte, dacă vă conectați la contul Microsoft veți avea opțiunea de a lăsa un mesaj prin care doriți să clarificați orice îndoială.

Ce puteți face pentru a ști cum să eliberați spațiu de care nu aveți nevoie cu RSAT?

Când decideți să instalați Instrumentele de administrare a serverului la distanță, acestea rămân în sistem chiar și atunci când software-ul de pe aparat este actualizat, deoarece tind să aibă un timp de rezistență.

Cu toate acestea, există instrumente care nu sunt cu adevărat utilizate și pe care le puteți dezactiva pentru a economisi spațiu pe computer. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

 • Accesați secțiunea Aplicații și apoi selectați opțiunea de Aplicații și caracteristici, apoi selectați unde scrie Gestionați funcțiile opționale.
 • Acum localizați instrumentele pe care nu le utilizați și faceți clic pe fiecare dintre ele pentru a selecta apoi opțiunea Dezinstalare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here