Cum să instalați sau să eliminați Discord cu ușurință în Windows 11?

Poate vă întrebați cum funcționează Discord??  Ei bine, mai întâi trebuie să începem prin a spune că Discord este o aplicație care a fost creată astfel încât să poți fi activ cât timp joci online. Poate doriți să îl instalați pe computer, deoarece este destul de util în sine, dar cum să o faceți?? Vă vom spune în continuare.

Dacă în orice moment doriți să-l dezinstalați, va fi puțin mai complicat, dar o puteți face. Din panoul de control și căutând folderul în Windows, nu uitați să verificați dacă aplicația a fost eliminată, iar apoi va fi trebuie să reporniți computerul. Nemaiavând nimic de spus, să trecem la treabă!

Index()
  1. Care sunt cerințele minime pentru a instala Discord pe computerul tău cu Windows 11?
  2. Cum se instalează Discord în Windows 11?
  3. Ce modalități există pentru a dezinstala Discord de pe acest sistem de operare?
    1. Intrând în panoul de control
    2. Din căutarea Windows
  4. De ce nu poți dezinstala Discord pe Windows 11?

Care sunt cerințele minime pentru a instala Discord pe computerul tău cu Windows 11?

Doriți să aflați cum să descărcați Discord? Vă vom arăta cum, dar trebuie să știți că pentru a descărca și instala această aplicație trebuie să țineți cont de faptul că Discord consumă aproximativ 168 MB de RAM, si este necesar sa ai Windows 7 sau mai nou, daca ai un MAC trebuie sa fie 10.11 și mai târziu. Pe mobil trebuie să fie iOS 10.0 și cei pe care îi urmărești, pe Android trebuie să fie mai mare decât 5.

Cum se instalează Discord în Windows 11?

Pentru a instala Discord trebuie să intri din browser și să vizitezi pagina oficială Discord, apoi trebuie să cauți și să dai clic sub 'Descărcare pe Windows' și pentru a putea începe să îl descărcați, trebuie să faceți dublu clic pe fișier pentru a-l instala și să urmați instrucțiunile pentru a le instala.

După ce ați urmat procesul, trebuie să vă conectați sau să vă creați un cont cu butonul din 'Înregistrare'și astfel să poată începe în lumea Discord.

Ce modalități există pentru a dezinstala Discord de pe acest sistem de operare?

Acum, dacă doriți să dezinstalați Discord pentru ca nu il mai folosesti sau pur și simplu nu vrei să-l ai pe computer, trebuie să urmezi acești pași. Ceea ce trebuie să aveți în vedere este că sunt momente când nu este dezinstalat, dar vă vom spune și ce să faceți în acele cazuri.

Intrând în panoul de control

Acum, dacă am decis să dezinstalăm Discord din Windows 11 trebuie să parcurgem o serie de pași, în primul rând trebuie să deschideți Panoul de control din Start, o puteți face folosind motorul de căutare Windows și intrând în 'Control Panel ', atunci poate alege 'Programe', apoi faceți clic pe „Dezinstalare” și apoi pe „Încheierea sarcinii”.

Din căutarea Windows

Pentru a dezinstala corect trebuie să mergeți la început Trebuie să faceți clic pe ‘Run’ iar în caseta de text introduceți următoarele: '%appdata%'. Când se afișează fereastra, trebuie să selectați folderul Discord și apoi să-l ștergeți.

Atunci trebuie să redeschizi ‘Run’ și introduceți ‘%localappdata%’ și ștergeți din nou folderul Discord. Așteptați să se termine procesul de ștergere, un lucru de reținut este că ideal ar fi dacă vă dezactivați sau ștergeți foarte ușor contul Discord înainte de a dezinstala Discord.

De ce nu poți dezinstala Discord pe Windows 11?

Puteți folosi un software de dezinstalare pentru a vă ajuta să eliminați aplicația, acestea vor elimina toate fișierele care sunt din Discord care sunt pe computerul dvs. și astfel puteți dezinstalați eficient Discord fișierele și registrul dvs.

Știm că sunt momente când programul devine încăpățânat, deci trebuie să procedați într-un alt mod, deși nu știm de ce se întâmplă, uneori chiar dacă încercați din nou și din nou programul nu se dezinstalează.

Se întâmplă adesea pentru că Discord a fost dezinstalat incorect, și rămâne într-o locație necunoscută, prin urmare, deoarece nu știm unde se află, atunci aplicația nu este ștearsă.

Pentru a o elimina complet dacă nu ați reușit, trebuie mai întâi să eliminați Discord din Registry, trebuie să accesați căutarea Windows și scrie 'regedit' aici veți edita registrul și veți scrie acest 'HKEY_CURRENT_USER Software Discord' selectați folderul Discord și faceți dublu clic pe el și acolo selectați 'Delete'. Apoi trebuie să reporniți computerul, dar puteți face și alte lucruri, pe care vi le vom spune în continuare:

  • Rulați o scanare antivirus, deoarece virușii pot face ca programele să nu fie dezinstalate, în același mod vă reamintim că va fi esențial să învățați să identificați malware sau viruși.
  • Utilizați un program de configurare și dezinstalare Microsoft.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here