Cum începi o conversație interesantă pe Bumble? - Sfaturi practice

Bumble este o aplicație de servicii de conectare și întâlniri care a câștigat o mulțime de abonați pentru focalizarea și funcțiile sale extraordinare. Cu toate acestea, mulți oameni nu știu să vorbească cu alți utilizatori sau le este greu să facă primul pas. Din acest motiv, acest articol vă va explica Cum să începeți o conversație interesant în Bumble, precum și alte detalii ale acestei aplicații.

Index()
  1. Unde în aplicație este opțiunea de a trimite mesaje cuiva?
  2. Cum poți flirta printr-o aplicație de întâlniri precum Bumble?
    1. Cele mai distractive întrebări pentru a începe o conversație
  3. Cât timp după meci ar trebui să comunicați cu acea persoană?
  4. De ce nu poți începe o conversație cu cineva care te place??

Unde în aplicație este opțiunea de a trimite mesaje cuiva?

Înainte de a putea începe o conversație, doi utilizatori Bumble trebuie să fi trecut direct pe profilul persoanei cu care doresc să vorbească pentru a genera o potrivire. Ei bine, glisând spre dreapta înseamnă că imi place profilul spus. A nu se confunda cu glisarea spre stânga sau înapoi, care are efectul opus celui menționat mai sus, deoarece respinge persoana.

În această ordine de idei, fără a petrecere sau întâlnire, nu pot începe să inițiezi o conversație și să cunoști o persoană nouă. Se generează o potrivire atunci când doi utilizatori și-au dat like-uri reciproc, apoi, pe măsură ce există atracție, se deschide fereastra de chat pentru a se întâlni și a începe procesul de flirt în căutarea unei posibile date și relații.

Site-ul de pe care sunt trimise mesajele este disponibil din aplicația sau site-ul web Bumble în a secțiune numită boom. Care apare atunci când se generează o potrivire între două persoane, pentru a o găsi, trebuie să cauți în dreapta sus un fel de logo gri. Acest buton vă va duce la secțiunea de conexiuni unde puteți găsi toate potrivirile sau potrivirile și puteți discuta cu ele.

Cum poți flirta printr-o aplicație de întâlniri precum Bumble?

Există multe modalități de a lăsa moștenire și de a începe să flirtezi cu o persoană, mai ales când ai făcut-o într-o aplicație de întâlniri. Ei bine, oamenii care sunt acolo de atunci, sunt predispusi ca cineva să facă așa ceva. În plus, atunci când mesajele sunt trimise prin acest mijloc, se evită jena sau rușinea pe care o simt unii oameni când se întâlnesc cu altul fizic.

Una dintre cele mai comune moduri de a începe o conversație cu mesajele populare Hei. Care sunt folosite pentru a sparge gheața și a încerca să înceapă să vorbească cu o persoană nouă într-un mod relaxat și calm. Aceste mesaje ajută pentru a reduce tensiunile și începe relația cu un ton amuzant.

Cele mai distractive întrebări pentru a începe o conversație

Pentru oamenii timizi sau cei cărora le este greu să inițieze conversații, Bumble are o funcție asemănătoare jocului pentru a ajuta fluxul de chat. Această caracteristică este joc test, această funcție poate fi găsită în toate chat-urile, în caseta de text din dreapta ei.

Acolo, puteți căuta una dintre numeroasele întrebări pe care Bumble trebuie să le trimită persoanei, deși există și opțiunea de a introduce o întrebare. Pentru a vedea răspunsul la meciul tău, jocul necesită ca tu ambii au raspuns la întrebarea cerută pentru a fi afișată pe ecran.

Cât timp după meci ar trebui să comunicați cu acea persoană?

Când se face o întâlnire sau o potrivire, persoana care are privilegiul de a începe conversația are o zi întreagă, adică 24 de ore pentru a scrie primul mesaj. Dacă acest timp trece fără ca conversația să fie începută, atunci chatul va fi șters. Deoarece aplicația înțelege că nu există niciun interes în a conversa cu persoana respectivă.

De asemenea, atunci când un utilizator primește un mesaj pentru prima dată dintr-un meci, are și 24 de ore pentru a răspunde la acest mesaj. Dacă nu o faci, chatul va fi în continuare șters și va trebui să cauți din nou potrivirea. O caracteristică a aplicației Bumble permite prelungește încă o zi timpul de răspuns al primului mesaj. Acest lucru este pentru atunci când există un interes real pentru un utilizator și pentru a evita pierderea unui posibil contact.

De ce nu poți începe o conversație cu cineva care te place??

Când se realizează o potrivire, chatul merge la secțiunea de conexiuni, dar nu toți participanții la chatul respectiv pot intra și începe conversația. În acest sens, sunt unii care au privilegii să efectueze acest proces.  Ei bine, Bumble are un accent îndreptată către femei deci acordați anumite licențe acestor utilizatori.

În acest sens, puterea de incepand conversatii numai femeile au. Deci, dacă ești bărbat, tot ce trebuie să faci este să aștepți ca respectiva femeie să vrea să vorbească cu tine și să faci primul pas în relație. Această politică servește pentru a evita hărțuirea și pentru ca femeile să aibă putere de decizie asupra conversațiilor lor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here