Cum să vă conectați la Tinder de pe un computer sau mobil? - Uşor

Tinder este una dintre cele mai cunoscute aplicații sau servicii pentru a obține date și parteneri online. În fiecare zi care trece mii de oameni noi se înregistrează în această rețea de socializare pentru a avea un cont. Deci aici va fi explicat cum să vă conectați la tinder de la computere și telefoane mobile. Așa că poți să intri în cont și să cauți o potrivire cu un viitor partener.

Index()
 1. Ce mijloace există pentru a crea un cont pe Tinder?
  1. Folosind un e-mail
  2. cu un număr de telefon
 2. Care este metoda de conectare la Tinder?
  1. de pe un PC
  2. Cu un telefon Android
  3. Pe un telefon mobil iOS
 3. De ce nu mă lasă să mă conectez la Tinder??

Ce mijloace există pentru a crea un cont pe Tinder?

Crearea unui cont Tinder este un proces simplu, deoarece trebuie doar să o faci faceți o formă mică completarea datelor. Platforma Tinder a fost asociată cu servicii precum Gmail și Facebook, așa că puteți conecta și aceste servicii pentru a crea conturi Tinder folosind aceste alte conturi.

Folosind un e-mail

Pentru a crea un cont Tinder folosind un email, trebuie să asociezi Tinder cu contul tău Google, adică cu Gmail. În acest sens, pe pagina principală a Tinder trebuie să apăsați pe butonul de creare a unui cont iar apoi in cele trei optiuni care apar acolo trebuie sa alegi cu email.

După aceasta, trebuie doar să completați datele pe care aplicația le solicită, așa cum este cazul de e-mail și parolă. La fel trebuie adaugat un numar de telefon pentru masuri de securitate. Pentru a finaliza, trebuie să confirmați acțiunea de creare a contului prin mesajul de e-mail primit.

cu un număr de telefon

Pe de altă parte, puteți crea și contul Tinder doar cu numărul de telefon. În acest sens, trebuie să apăsați opțiunea creeaza un cont cu numarul de telefon. După aceasta, în caseta care apare, trebuie să introduceți numărul de telefon pe care îl aveți și să așteptați ca Tinder să vă trimită un cod.

La primirea respectivului cod, trebuie să îl introduceți pe pagină și acolo va fi va crea automat contul Tinder. Prin urmare, puteți începe să căutați oameni care să vorbească cu ei și să genereze potriviri. Dacă credeți că niciuna dintre aceste două opțiuni nu vă poate funcționa, atunci puteți încerca și să vă creați un cont la Facebook.

Care este metoda de conectare la Tinder?

Odată ce contul Tinder a fost creat, vă puteți conecta acum la această rețea socială. Această acțiune poate fi efectuată de diferite dispozitive, deoarece Tinder poate fi accesat pe computere prin intermediul pe site sau pe telefoanele mobile și alte dispozitive, cum ar fi tablete, prin aplicația mobilă Tinder.

de pe un PC

Când procesul se face de pe un computer, atunci browserul trebuie utilizat pentru a intra pe site-ul web sau pe pagina Tinder. După ce ați intrat în această pagină, trebuie să faceți clic în dreapta sus butonul de conectare, Odată ce faci clic pe acel buton, te duci la o altă fereastră, care generează două opțiuni pentru a te putea autentifica la această aplicație de întâlniri.

În această ordine de idei, prima modalitate este să intri în Tinder prin contul de Facebook. În care, contul Tinder este legat de contul de Facebook și poate fi introdus ușor. Cealaltă cale este cu numărul de telefon și e-mailul. deci numai trebuie să alegi una dintre acestea și să intri ușor de socotit.

Cu un telefon Android

Procesul de conectare la Tinder cu dispozitive care au sistemul de operare Android constă în următorii pași. În primul rând, trebuie să descărcați aplicația din magazinul virtual Google Play Store. Apoi, trebuie să intri în aplicație și alegeți opțiunea cu care doriți să începeți sesiune întotdeauna. Rețineți că odată ce una dintre acestea este aleasă, trebuie urmată întotdeauna aceeași procedură.

În cazul alegerii autentificare prin facebook, aplicația generează o casetă pentru a completa datele pentru contul respectiv și a deschide o sesiune. Unde trebuie să acceptați termenii și să legați ambele conturi, astfel încât să puteți accesa întotdeauna Tinder folosind contul de Facebook.

Pe de altă parte, dacă opțiunea este aleasă introduceți Tinder cu numărul de telefon, trebuie sa pui username si parola.  În acest sens se creează un utilizator cu care trebuie să intri din acel moment. După aceea, puteți intra în Tinder și puteți edita profilul făcând modificări de nume și fotografie.

Pe un telefon mobil iOS

În altă ordine de idei, atunci când utilizați telefoane mobile cu sistemul iOS trebuie să mergeți la AppleStore și să descărcați aplicația Tinder. După ce este descărcată, trebuie să deschideți această aplicație și să intrați automat în fereastra de conectare unde este butonul de autentificare cu Facebook în albastru.

Trebuie să faceți clic pe acest buton pentru a începe sesiunea, după care se deschide o casetă de Facebook. În această cutie trebuie să puneți datele contului nostru de Facebook pentru a face legătura cu Tinder. Prin urmare, trebuie să acceptați condițiile și apoi să intrați și să vă bucurați de serviciile oferite de Tinder, cum ar fi obținerea unei potriviri cu o persoană.

De ce nu mă lasă să mă conectez la Tinder??

Dacă nu vă puteți conecta la Tinder, este posibil să fi făcut unul dintre pașii de mai sus greșit. În acest sens, se poate ca la introducerea numelui de utilizator și a parolei ai facut o greseala si de aceea nu se deschide. În același mod, conexiunea la internet influențează procesul de deschidere a unei sesiuni în această rețea de socializare. Deci, dacă nu aveți internet stabil, este dificil să se deschidă aplicația.

Alte opțiuni au de-a face cu telefonul, deoarece nu trebuie exclus niciodată că mobilul nu funcționează optim. Cu toate acestea, alte opțiuni mai simple trebuie mai întâi excluse înainte de a verifica starea telefonului. De asemenea, aplicația se poate bloca atunci când o întâlnește memoria cache plină așa că ștergerea memoriei respective este întotdeauna recomandată pentru a elibera ceva spațiu pe telefonul mobil. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here