Cum să descărcați filme și seriale pe Netflix? - Vizionați conținut offline”,

Descărcarea de filme și seriale de pe Netflix este de mare ajutor pentru utilizatorii săi, mai ales dacă nu au atât de mult timp liber. Procesul de descărcare a titlurilor Netflix este simplu, tot ce trebuie să faceți este să vă plătiți abonamentul Netflix, să căutați filmul sau serialul preferat și să alegeți opțiunea „descărcare”. Deși această nouă opțiune de „descărcare conținut” este destul de utilă, are o limitare, deoarece fiecare titlu pe care îl descărcați are o perioadă de expirare înainte de a dispărea din descărcări, de obicei 7 zile, așa că încercați să vizualizați conținutul descărcat înainte de expirare. a acelei perioade.

Index()
 1. Ce funcție au descărcări video pe Netflix?
 2. Unde sunt stocate descărcările video realizate pe Netflix??
 3. Cum poți descărca episoade de seriale pe contul tău Netflix?
 4. Care este modul în care vă puteți urmări descărcările Netflix?
 5. De ce dispozitivul dvs. nu permite descărcarea pe Netflix și cum să o remediați?

Ce funcție au descărcări video pe Netflix?

Descărcarea conținutului din filme și seriale pe Netflix este un avantaj. Funcția sa nu este alta decât aceea de a ne permite să urmărim conținut nelimitat, fără ca noi să avem acces la o conexiune la Internet, astfel încât este posibil să vizionam serialele și filmele noastre preferate în timpul călătoriei. De parcă nu ar fi de ajuns, poți descărca conținutul tău preferat pentru a-l viziona mai târziu, nu numai de pe dispozitivul dvs. mobil, ci și de pe computer în timp ce este offline, cu toate acestea, există o limitare și anume că puteți descărca doar până la 100 de titluri pe dispozitiv, așa că trebuie să alegeți cu atenție ce să descărcați.

Unde sunt stocate descărcările video realizate pe Netflix??

Descărcările de conținut de pe Netflix (fie pe dispozitivul tău mobil sau portabil) sunt stocate în memoria internă a telefonului tău, dar într-un mod dezordonat deoarece nu sunt descărcate cu titlul pe care îl poartă, ci în general cu numere aleatorii, așa că va fi oarecum greu pentru tine să le obții odată ce le-ai văzut și le poți elimina. Prin urmare, vă recomandăm setați cardul SD ca loc implicit găzduirea serialelor și a filmelor dvs. descărcate direct din aplicația sau site-ul Netflix. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să urmați acești pași:

 1. Descărcați aplicația Netflix.
 2. Intră în aplicația Netflix și accesează profilul tău.
 3. Odată ajuns acolo, găsiți și selectați „Setări aplicații”.
 4. Selectați opțiunea „descărcări”, apoi locația de descărcare.
 5. Acum selectați ca locație de descărcare 'card SD'

Cum poți descărca episoade de seriale pe contul tău Netflix?

Dacă vrei să urmărești serialul tău preferat neîntrerupt și fără a fi nevoie de o conexiune la internet, puteți descărca episoadele sau sezoanele serialului pe care o preferi. Procesul este de fapt destul de simplu, trebuie doar să urmați acești pași:

 1. Conectați-vă cu e-mailul și parola la aplicația Netflix.
 2. Accesați motorul de căutare a aplicației și scrieți numele seriei pe care doriți să o vedeți.
 3. Odată ce te încarcă, mergi la miniatura seriei, dacă este disponibilă pentru descărcare, vei vedea. opțiunea de a descărca un singur episod sau întregul sezon.

Amintiți-vă că așa vă anulați abonamentul Netflix sau pur și simplu nu mai plătiți, descărcările pe care le-ai fi făcut când erai utilizator al aplicației, vor înceta să existe chiar dacă reînnoiești calitatea de membru pe care o aveai înainte, așa că va trebui să descarci din nou titlurile.

Care este modul în care vă puteți urmări descărcările Netflix?

În calitate de utilizatori ai platformei 'Netflix', este obișnuit pentru noi să descarcăm frecvent conținut pentru a viziona mai târziu, atât filme, cât și seriale complete sau unele capitole. Cu toate acestea, este posibil să nu știți cum să vă vizualizați descărcările pentru a decide dacă ștergeți și adăugați titluri noi sau pur și simplu vizionați conținutul pe care l-ați descărcat pe Netflix. Pentru a viziona titluri Netflix, trebuie doar să urmați acești pași:

 1. Conectați-vă cu e-mailul și parola secretă la Netflix.
 2. Odată ajuns în aplicație, accesați bara de jos de pe mobil și selectați opțiunea „descărcări”.

De ce dispozitivul dvs. nu permite descărcarea pe Netflix și cum să o remediați?

Este posibil ca dacă eștiutilizator frecvent netflix, ați avut vreodată probleme la descărcarea titlurilor de pe platformă, acest lucru se poate datora faptului că seria sau filmul pur și simplu nu este disponibil pentru descărcare pe dispozitivul dvs., deoarece dispozitivul dvs. are un sistem de operare învechit sau pur și simplu pentru că Netflix nu este compatibil cu acesta.

Este important din acest motiv să știți asta Cerințe Netflix pentru descărcări pe dispozitive Apple iOS este 8.0, în cazul utilizatorilor cu dispozitive Android, aceștia trebuie să aibă software de la 4.4.2 înainte, este, de asemenea, important să aveți instalată cea mai recentă actualizare Netflix.

Dacă nu puteți descărca titluri pe tabletă sau mobil cu sistemul de operare Android, trebuie doar să urmați această procedură:

 1. Actualizați aplicația Netflix la cea mai recentă versiune. Pentru aceasta, trebuie doar să mergi direct în App Store, să cauți „Netflix” și să-l actualizezi.
 2. Ștergeți datele Netflix. Pentru a face acest lucru trebuie să mergeți la configurația telefonului dvs., apoi la managerul de aplicații și să căutați ‘Netflix ’odată ce ați făcut-o, trebuie doar să selectați ’clear data’.
 3. Activați stocarea Netflix. Pentru a face acest lucru, accesați managerul de aplicații, căutați Netflix, selectați opțiunea „permisiuni” și schimbați opțiunea de stocare la activat.

Dacă sunteți utilizator Apple, încercați doar să reinstalați aplicația Netflix. Pentru a face acest lucru, accesați setările mobile, căutați și selectați Netflix și apăsați pe „dezinstalare”. După ce îl dezinstalați, mergeți înapoi în App Store și instalați-l.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here