Cum să creați și să transmiteți un videoclip privat pe Facebook Live - Streaming privat

În aplicația Facebook Lite puteți găsi opțiunea „video live” cu care poți crea și transmite streaming pentru jocuri sau motivul pe care îl dorești, iar cel mai bun lucru este că poate fi privat sau public, deoarece poți configura confidențialitatea după bunul tău plac.

Este foarte comun difuzați un videoclip pentru a arăta un eveniment, pentru a interacționa cu prietenii tăi, dar se întâmplă să avem pe Facebook un număr mare de persoane pe care nu le cunoaștem și au libertatea de a ne observa transmisia.

Cum să creați și să transmiteți în flux un videoclip privat pe Facebook Live - Streaming privat
Vezi acest videoclip pe YouTube

Prin urmare, este important să înveți configurați videoclipurile noastre live, pentru ca contactele noastre să vadă numai sau un anumit grup de persoane, iar cel mai bun lucru este că toate aceste opțiuni sunt disponibile.

Spre deosebire de Facebook Lite obișnuit, are puține metode de accesare a funcțiilor sale, dar în același mod poți transmite sau transmite un joc pe Facebook, poți de asemenea să chat, să încarci povești și altele, cel mai bun lucru la versiunea Lite este că greutatea sa este mult mai mică.

Index()
 1. Beneficiile streamingului de videoclipuri private pe Facebook pentru anumiți utilizatori
  1. Experimentați cu adepți de încredere
  2. Generați loialitate printre adepții dvs
  3. Crește-ți profilul pe Facebook
  4. Monetizați cu un plan de marketing
 2. Generați și configurați evenimentul pentru difuzarea video pe Facebook
  1. Alege să postezi pe cronologia ta
  2. Selectați confidențialitate și alegeți cui doriți să transmiteți
 3. Sfaturi pentru a vă îmbunătăți streamingul video privat cu Facebook
  1. Utilizați software precum OBS

Beneficiile streamingului de videoclipuri private pe Facebook pentru anumiți utilizatori

Transmiterea în direct necesită interacțiune cu utilizatorii care observă. Este o modalitate de a întări legătura dintre contacte. Și alte lucruri precum:

Experimentați cu adepți de încredere

A beneficiul de a transmite videoclipuri private pe Facebook este că puteți selecta doar acele contacte de încredere și, astfel, puteți fi live fără griji. De asemenea, puteți începe să alegeți un număr mic de contacte și să construiți încredere între ele.

Când sunt mai puține contacte, cei care participă la un Streaming, se menține o ordine și nu se creează acea lipsă de control, de aceea se creează mai multă încredere și aceasta se menține atunci când încetul cu încetul se alătură mai mulți prieteni.

Generați loialitate printre adepții dvs

Un alt avantaj al videoclipurilor live private cu puțini oameni este că poți generați loialitate printre adepții dvs, deoarece acestea vor fi întotdeauna în așteptare când decideți să transmiteți în flux, desigur că trebuie să le spuneți când veți crea videoclipul.

Crește-ți profilul pe Facebook

Transmisie live este o strategie importantă pentru a vă dezvolta profilul, Din acest motiv, este recomandat să creezi videoclipuri live și să câștigi astfel loialitate și încredere cu urmăritorii tăi, dacă nu poți transmite live pe Facebook, poți oricând să încerci versiunea Lite, deoarece aproape nu sunt raportate eșecuri din această aplicație.

Monetizați cu un plan de marketing

În orice plan de marketing este necesară o clientelă, iar dacă avem audiență în prietenii noștri de pe Facebook, mai bine. Poate sa oferiți-vă produsele, promiteți conținut unic, fă-i să scrie în privat și dacă faci ca Gaming să publice vreun beneficiu, acesta este un mare avantaj să interacționezi cu publicul în momentul monetizării. Desigur, în cadrul acestui public trebuie să îi segmentați pe cei care ar putea fi interesați de serviciul sau produsul pe care doriți să-l oferi.

Generați și configurați evenimentul pentru difuzarea video pe Facebook

Înainte de a crea orice transmisie în direct, este recomandat să o faci cunoscută înainte. Adică, configurați evenimentul în profilul dvs cu câteva ore înainte de a crea un videoclip live, pentru a-ți pregăti prietenii.

Alege să postezi pe cronologia ta

Deoarece prietenii tăi pot vedea toate postările tale cronologice, este recomandat să le postezi aici. De exemplu, „va fi transmis live în două ore” după această oră ar trebui să:

 • Faceți clic pe „Video live”
 • Alegeți camera spate sau frontală în funcție de ceea ce aveți nevoie
 • Activați blițul (Opțional)

Ar trebui să știi că toate fluxurile se vor face pe cronologia dvs. în mod implicit, atunci nu va fi necesar să alegeți un alt loc.

Selectați confidențialitate și alegeți cui doriți să transmiteți

făcut ceea ce trebuie selectați cine vă va urmări emisiunea, Trebuie să alegeți mai multe opțiuni:

 • Prieteni: Doar cei pe care i-ați adăugat vă vor viziona emisiunea
 • Prieteni, cu excepția: toți prietenii tăi vor putea să-ți vadă videoclipul, cu excepția celor pe care îl alegi din listă
 • Numai eu: Nimeni nu vă urmărește videoclipul. Adică va fi complet privat
 • Public: oricine vă poate vedea fluxul

Ar trebui să știi că poți și tu creați o listă de prieteni și atribuiți un nume, cum ar fi „Ce mai buni prieteni” sau „Grup de marketing”.

Sfaturi pentru a vă îmbunătăți streamingul video privat cu Facebook

Cel mai bun sfat pentru a vă îmbunătăți transmisia este un program de Streaming, deși puteți folosi anumite instrumente atunci când transmiteți, acestea sunt de bază și nu creează acele efecte pe care publicul le iubește, prin urmare utilizați un software bun care înregistrează ecranul și are efecte, deoarece acestea sunt cele mai bune pentru emisiuni, private sau publice.

Utilizați software precum OBS

Programul OBS Studio se ocupă de înregistrați ecranul, pe lângă faptul că puteți utiliza mai multe instrumente, precum luminozitatea, claritatea, politețea, printre altele. Atunci este un software perfect pentru jocuri sau tutorial, deoarece vă puteți înregistra ecranul în timp ce creați un videoclip live.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here