Cum schimb parola Twitter de pe telefonul meu mobil? - Asigura-ti contul

În prezent, cei mai mulți dintre noi doresc să obținem un număr mai mare de urmăritori pe Twitter, însă trebuie să luăm măsuri de precauție în ceea ce privește securitatea rețelelor noastre inseamna.

Schimbarea parolei este foarte importantă, deoarece astfel poți preveni atacurile hackerilor și te ajută să păstrezi toate informațiile din rețelele tale în siguranță. Este esențial să schimbați parola contului dvs. de Twitter cel putin in fiecare luna. Astăzi, vă vom învăța cum să o faceți de pe mobil într-un mod foarte ușor.

Index()
 1. Cum să recuperezi parola Twitter pe mobil?
 2. Cum pot schimba parola contului meu Twitter pe telefonul meu mobil??
  1. Pe un dispozitiv iPhone
  2. de la un Android
 3. Ce alte forme de securitate are Twitter pentru telefonul mobil?

Cum să recuperezi parola Twitter pe mobil?

Pentru a recâștiga accesul la contul tău de Twitter, va trebui să ai doar e-mailul activ, cu care ai creat contul, precum și un număr de telefon precum și o conexiune la internet. Pentru a recâștiga accesul la contul dvs. de Twitter, primul lucru este să aveți aplicația descărcată anterior pe mobil, apoi procedați după cum urmează:

 1. apăsați pe 'Am uitat parola'
 2. Urmați procedura pe care vi-l va spune web-ul
 3. te vor trimite un cod la adresa ta de e-mail sau la numărul dvs. de telefon
 4. Introdu codul și gata!!

Trebuie să puneți o parolă, trebuie să încercați să o faceți o parolă ușor de reținut pentru dvs., dar dificil de știut pentru alte persoane, se sugerează în general să aveți majuscule, litere mici și semne diferite. Se recomandă să fie mai mare de 8 cifre.

Cum pot schimba parola contului meu Twitter pe telefonul meu mobil??

Puteți schimba parola contului dvs. doar introducând profilul dvs., astfel încât să puteți menține securitatea și să preveniți furtul oricăror date. O poți face de pe dispozitivul tău mobil, fie el iPhone sau Android.

Pe un dispozitiv iPhone

Trebuie să introduceți aplicația Twitter de pe iPhone, trebuie să introduceți numele de utilizator și parola, apoi să vă introduceți profilul și apoi să faceți clic pe meniul de instrumente, apoi să selectați în „Setări și confidențialitate”.

Aici veți avea diferite opțiuni de confidențialitate, trebuie să alegeți în secțiunea 'Cont' apoi puteți modifica diverse date precum email, numărul dvs. de telefon, setările de securitate și parola. Trebuie să faceți clic pe opțiunea de parolă.

Pentru a schimba parola, trebuie să introduceți parola anterioară sau „actuală” și apoi acolo dacă puteți adăuga ceea ce doriți să fie noua parolă, trebuie să aveți numere și simboluri, confirmați parola și atingeți butonul „Actualizați parola”.

de la un Android

Pe Android-ul tau iti poti schimba si parola, mai intai trebuie sa intri pe Google Play si sa descarci aplicatia daca o ai descarcata, iti recomandam sa verifici daca aplicatia are update-uri, pentru ca daca aplicatia este invechita poate impiedica buna sa functionare.

Odată ce intri în aplicație trebuie să-ți accesezi contul de Twitter, cu email-ul și parola, apoi trebuie să dai clic pe poza ta de profil (în partea stângă) și să selectezi opțiunea 'Setări și confidențialitate', să ia prima opțiune care va fi ‘Contul tău’ în această a doua secțiune de opțiuni veți vedea „Schimbați parola”. Aici trebuie să introduceți parola anterioară și cea pe care doriți să o aveți ca actuală, ultima trebuie să o introduceți de două ori pentru a o confirma. În cele din urmă atingeți butonul „Actualizați parola”.

Ce alte forme de securitate are Twitter pentru telefonul mobil?

Primul lucru pe care îl recomandăm este să vă verificați contul de e-mail și, de asemenea activați verificarea în doi pași. De asemenea, vă va fi convenabil să vă înregistrați numărul de telefon, bineînțeles, este convenabil să vă protejați contul, pentru că având contul dvs. public oricine vă poate vedea contul, în timp ce dacă puneți confidențialitate pe tweet-urile dvs., doar oamenii acceptați să vă puteți urma. Trebuie să acceptați cererea de urmărire către fiecare persoană care dorește să vă urmărească, vă puteți pune tweet-urile publice sau private foarte ușor de pe mobil sau PC.

O altă formă de securitate pentru dvs. va fi aceea că dezactivați ca persoanele care au contactul dvs. să vă poată localiza, puteți face asta și din configurație și apoi în 'Confidențialitate și securitate' pentru a intra „Vizibilitate și contacte” în secțiunea de vizibilitate, vei avea opțiunea de vizibilitate pe care trebuie să o dezactivezi pentru ca ei să nu te prindă.

În această secțiune de securitate puteți decide să dezactivați sunetul sau să etichetați conturile, care vă vor proteja confidențialitatea, precum și opțiuni precum „Activitate de pe Twitter” și „Date partajate” pe care le puteți ajusta astfel încât să aveți mai multă confidențialitate în fiecare cale. Dacă în orice moment doriți să vă deconectați de la contul dvs., puteți face acest lucru cu ușurință de pe orice dispozitiv.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here