Cum să știu dacă un străin vede starea mea WhatsApp”,

WhatsApp este o aplicație care ne permite știi cine urmărește statele noastre, pentru asta trebuie doar să dai clic pe el și să glisezi pictograma în formă de ochi și gata.

Trebuie să știți că, în funcție de configurația dvs., oricine va putea vedea stările noastre, fie că sunt contacte sau nu. Desigur dacă un străin observă și stările tale vor fi reflectate în icoana ochiului.

Aplicația are opțiunea de a doar contactele dvs. pot vedea starea noastră, dacă îl activezi niciun străin nu va putea intra să se uite la ele. Pentru data curentă putem doar să activăm opțiunea „Contactele mele” și să blocăm unele din secțiunea „Cu excepția contactelor mele”.

O persoană poate avea numărul nostru de mobil și ne poate adăuga în agenda sa, dar trebuie adăugat și pe celălalt dispozitiv, să vizualizeze stările, deși în grupuri sunt diferite. Desigur, puteți evita să fiți adăugat la grupuri WhatsApp fără permisiunea dvs.

Index()
 1. Cum să știi cine și câți oameni văd stările publicate?
 2. Cum puteți personaliza cine vede stările?
  1. contactele mele
  2. contactele mele, cu excepția
  3. împărtășește doar cu
 3. Ce se face pentru a împiedica străinii să vadă stările??
  1. Blocați numerele care nu sunt înregistrate
  2. Eliminați străinii
 4. Cum să ascundeți stările altor persoane de contact?

Cum să știi cine și câți oameni văd stările publicate?

Odată ce ați încărcat o stare, trebuie să faceți clic pe imaginea sau videoclipul pe care l-ați publicat, când imaginea se deschide, în partea de jos, veți vedea o pictogramă sub forma „Ochiului”, trebuie doar să-l selectați, se va deschide automat o fereastră pop-up.

Chiar acolo poți vedea câți oameni ți-au văzut starea, în partea de sus scrie „Văzut de” și apare lista persoanelor care ți-au văzut starea WhatsApp.

Cum puteți personaliza cine vede stările?

Pentru a personaliza afișarea stărilor WhatsApp, trebuie doar să:

 • Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți aplicația WhatsApp.
 • Selectați secțiunea „State”.
 • Acolo trebuie să faceți clic pe cele trei puncte verticale care se află în colțul din dreapta sus.
 • Trebuie să apăsați unde scrie „Confidențialitatea statelor”.

Aplicația îți oferă 3 opțiuni, trebuie doar să o alegi pe cea pe care o preferi și gata, opțiunile pe care WhatsApp ți le oferă sunt:

contactele mele

Dacă selectați prima opțiune „Persoanele mele de contact” vor avea toți cei pe care i-ați adăugat la lista de contacte acces la actualizările de stare WhatsApp.

contactele mele, cu excepția

A doua opțiune este „Cu excepția contactelor mele”, aici puteți bloca acele contacte pe care nu doriți să le vadă actualizările WhatsApp, dar asta nu înseamnă că vor fi limitate atunci când vă scrieți, blocarea va afecta doar vizualizările dvs. de stare.

împărtășește doar cu

A treia și ultima opțiune este "Partajați doar cu", aici puteți alege în mod special contactele cu care doriți să partajați actualizările WhatsApp, atunci când selectați această alternativă, lista de contacte se va deschide, trebuie doar să marcați prietenii pe care îi dorești și aceste modificări vor fi salvate automat, numai selectat va putea vedea actualizările dvs. în starea WhatsApp.

Ce se face pentru a împiedica străinii să vadă stările??

De multe ori scapă de sub control controlați cine poate sau nu vede actualizările noastre de stare WhatsApp, dacă acesta este cazul dvs. și doriți ca numai cei mai apropiați contacte sau prietenii să vă vadă stările, există mai multe alternative pe care le poți pune în practică, pentru a împiedica străinii să vadă stările. Printre acestea putem:

Blocați numerele care nu sunt înregistrate

Dacă primiți adesea mesaje de la numere necunoscute, este foarte simplu să blocați un contact WhatsApp, și mai ușor dacă nu sunt înregistrate în lista de contacte, trebuie doar să:

 1. Intră pe chat, care a început cu numărul respectiv.
 2. În partea de sus a ecranului, există două opțiuni „Blocați sau Adăugați”, trebuie doar să selectați prima opțiune.
 3. Și gata, utilizatorul va fi blocat și nu veți mai primi mesaje de la acel număr.

Eliminați străinii

Dacă crezi că Blocarea unui contact nu este cea mai bună opțiune și ceea ce vrei este să-l elimini din contacte, este foarte simplu, trebuie doar să:

 1. Intră în aplicația WhatsApp
 2. Pe pagina principală de chat, selectați pictograma „New Chat” sau introduceți chat-ul numărului pe care doriți să-l ștergeți.
 3. În partea de sus a chat-ului, unde se află numele sau numărul persoanei de contact.
 4. Selectați cele trei puncte orizontale care se află în colțul din dreapta sus.
 5. În fereastra pop-up, selectați „Afișați în lista de contacte”.
 6. Informațiile de contact se vor deschide, în directorul dispozitivului dvs.
 7. De aici apăsați Delete și gata, contactul nedorit va fi eliminat definitiv din contactele WhatsApp.

Cum să ascundeți stările altor persoane de contact?

WhatsApp are opțiunea care indică altor utilizatori citirea unei anumite activități, dacă o dezactivați puteți vedea în secret stările altor persoane de contact. Pentru ei trebuie doar să:

 1. Deschide aplicația WhatsApp.
 2. În pictograma punctelor trebuie să apăsați și să deschideți setările.
 3. Accesați opțiunea „Cont” și apoi la „Confidențialitate”.
 4. Veți putea observa un comutator cu opțiunea „Citiți confirmări” trebuie doar să îl dezactivați și gata.

Trebuie să știți că nimeni nu va ști dacă ați citit un mesaj, ați văzut o stare WhatsApp sau altă activitate. Dar păstrând această opțiune dezactivată, nu vom putea ști cine a citit mesajele noastre și bineînțeles că nu vom observa nici cine s-a uitat la statutul nostru.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here