Cum să știi dacă mesajele tale Gmail au fost citite? - Citiți confirmarea

A ști dacă mesajele tale Gmail au fost citite de destinatar poate părea o provocare destul de complexă, dar nu este, deoarece dacă ai un cont de afaceri sau educațional poți activați opțiunea de a solicita o confirmare de citire sau dacă trimiteți e-mailul din contul personal de Gmail puteți accesa extensiile Google Chrome sau vreo aplicație utilă legată de confirmarea citirii e-mailului.

Index()
 1. Cum poți verifica dacă e-mailul tău a fost trimis cu succes?
 2. Care este metodologia de urmat pentru a solicita confirmarea de citire în Gmail?
  1. Cu telefonul mobil
  2. pe computerul dvs
 3. Ce extensii Google Chrome pot fi folosite pentru a afla dacă vă citesc e-mailurile?
 4. Care sunt aplicațiile pe care le poți folosi pentru a ști dacă e-mailurile tale au fost citite?

Cum poți verifica dacă e-mailul tău a fost trimis cu succes?

Majoritatea rețelelor sociale pentru chat și comunicare au totuși o metodă automată de confirmare a citirii în cadrul conversațiilor, Gmail nu are acest privilegiu pentru toți utilizatorii săi, deoarece pentru a vă bucura de opțiunea de confirmare a citirii trebuie să aveți un cont de afaceri sau educațional, altfel va trebui să mergeți la o extensie Google Chrome precum Mailtrack sau să descărcați aplicații externe pentru aceasta.

Care este metodologia de urmat pentru a solicita confirmarea de citire în Gmail?

Dacă utilizați un cont de afaceri sau educațional, veți avea opțiunea de a solicita confirmarea citirii e-mailurilor dvs. de pe oricare dintre dispozitivele dvs., acest lucru vă va ajuta păstrați-vă contul organizat pe care le puteți consolida prin gruparea e-mailurilor dvs. în dosare folosind etichete de identificare pentru a ține evidența e-mailurilor trimise și la care ați răspuns într-un mod mult mai eficient.

Cu telefonul mobil

Pe dispozitivul dvs. mobil este întotdeauna esențial să aveți aplicația actualizată la cea mai recentă versiune, precum și ștergeți în mod constant memoria cache a aplicației pentru a evita probleme precum primirea de mesaje din Gmail, astfel aplicația va funcționa corect atunci când solicitați confirmarea de citire în urma acestui proces:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Gmail de pe telefonul mobil și continuați să compuneți un nou e-mail la solicitare +.
 2. Când aplicația deschide caseta pentru a scrie, localizați meniul cu cele trei puncte în partea dreaptă sus a aplicației și deschideți-l.
 3. Acolo vei vedea diferite optiuni, insa cea care te intereseaza este cea de a cere confirmarea de citire, care va fi disponibila doar daca contul tau este educational sau business.
 4. În cele din urmă, treceți la trimiterea e-mailului dvs. și așteptați confirmarea de citire, care poate fi generată automat sau când destinatarul o autorizează, asta va depinde de configurația contului acestui.

pe computerul dvs

Datorită confortului de a gestiona un cont Gmail de afaceri sau educațional, este posibil să îl utilizați de pe computer și în acest fel la fel puteti cere confirmarea citirii a mesajului într-un mod simplu:

 1. Conectați-vă la contul Gmail de pe computer și selectați caseta pentru a compune un mesaj nou.
 2. Scrieți e-mailul pe care urmează să îl trimiteți și găsiți opțiunea pentru a vedea mai multe opțiuni în dreapta jos.
 3. Apoi selectați linia pentru a solicita confirmarea de citire și trimiteți e-mailul.
 4. Acum rămâne doar să așteptați ca confirmarea primirii să ajungă în căsuța dvs. de e-mail ca un nou e-mail.

Ce extensii Google Chrome pot fi folosite pentru a afla dacă vă citesc e-mailurile?

Ținând cont de faptul că confirmarea de citire automată a Gmail este disponibilă numai pentru conturile de afaceri sau de școală, astfel încât să știți dacă e-mailurile dvs. au fost primite de destinatarul lor în dvs cont personal gmail trebuie sa mergi la extensiile pe care ti le ofera Google Chrome pentru asta, in acest caz se poate spune ca una dintre cele mai eficiente este Mailtrack, intrucat iti ofera posibilitatea de a contempla aparitia dublei verificari a dreptului trimis si primit. lângă e-mailul tău.

Această extensie este destul de utilă, deoarece oferă un raport complet al activității zilnice a contului dvs. Gmail, pentru a instala extensia Mailtrack pe dispozitivul dvs. trebuie doar să intrați în Google Chrome și să localizați extensia și să urmați procesul de instalare selectând contul dvs. de e-mail să-l conectați la acesta și să începeți să utilizați Gmail cu verificarea dublă a mesajului primit similar cu cel văzut în WhatsApp.

Care sunt aplicațiile pe care le poți folosi pentru a ști dacă e-mailurile tale au fost citite?

Păstrarea controlului asupra mesajelor dvs. citite este foarte importantă, deoarece afacerile importante, ofertele noi de locuri de muncă sau problemele personale pot depinde de asta, așa că în afară de utilizarea scutirii Google Chrome, puteți și accesați o aplicație externă precum Bananatag Email Tracking, care este de obicei destul de util pentru a ști dacă mesajele tale au fost primite.

Ei bine, Bananatag Email Tracking arată data și ora la care a fost citit e-mailul trimis, de asemenea, este foarte flexibil cu utilizatorii săi, deoarece permite utilizarea gratuită a acestuia cu o limită de trimitere a cinci e-mailuri în timpul zilei pentru a nu fi nevoit să plătească un abonament pentru utilizarea sa.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here