Cum să știu dacă am o sesiune WhatsApp Web deschisă sau activă pe un computer

WhatsApp este un instrument foarte util, atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Vă permite să aveți comunicarea necesară cu clienții, prietenii sau familia. Una dintre multele întrebări pe care le putem vedea pe web este despre știu dacă am o sesiune WhatsApp Web deschisă sau activă.

Cum să știu dacă am o sesiune web WhatsApp deschisă sau activă pe un computer
Vezi acest videoclip pe YouTube

Putem verifica acest lucru într-un mod foarte simplu, din aplicația mobilului nostru aceeași pe care o aveam deschisă pe laptopul nostru oferă. Prin urmare, căutăm întotdeauna modalități de a-l optimiza și de a-l avea la îndemână, pentru asta este WhatsApp web.

Cu toate acestea, fraze nu manipulăm instrumentele în totalitate sau nu avem suficiente informații necesare. Înainte de a începe, dacă ați căutat deschideți o sesiune web WhatsApp de o persoană vom explica, de asemenea, toate informațiile legate.

Există, de asemenea, informații pe site-ul nostru despre cum să blocați sau să eliminați această opțiune de pe computerul nostru. Cu aceste date puteți profita la maximum de instrumentele dvs.

Index()
 1. Ce înseamnă să ai o sesiune web WhatsApp și care este utilizarea acesteia?
 2. Cum să închideți corect WhatsApp web și să știți dacă aveți WhatsApp web pe orice computer?

Ce înseamnă să ai o sesiune web WhatsApp și care este utilizarea acesteia?

The WhatsApp web este un instrument care vă face mai ușor a-l putea folosi pe laptopul sau PC-ul nostru este, de asemenea, foarte util, chiar și pentru televizoarele Smart care nu au Android. Doar conectarea unei tastaturi ar fi instrumentul de care avem nevoie pentru a conversa de la televizorul nostru. Grozav!! Adevăr?

Tot ce ne trebuie este să avem telefonul mobil cu serviciul WhatsApp activat și disponibil pentru a scana codul QR. Utilitatea sa constă în a avea deschis WhatsApp-ul nostru pe computer ca o filă în plus de browser. În acest fel vom avea mai multă accesibilitate în timp ce lucrăm sau desfășurăm o altă activitate.

Pașii de deschis whatsapp web de pe computer este foarte ușor, să citim următorul conținut:

 1. Trebuie să deschideți WhatsApp web de pe computer sau laptop cu o pagină web complet normală.
 2. Unde vi se va cere să scanați codul QR de pe telefon.
 3. Prin urmare, vei deschide aplicația pe telefon și în partea dreaptă sus vei vedea trei puncte.
 4. În această opțiune va fi afișată o listă din care ați selectat WhatsApp web.
 5. Camera se va deschide imediat și veți scana codul QR care apare pe computer pe pagina web WhatsApp.
 6. Acum îți va încărca WhatsApp și vei putea primi și trimite mesaje prin acest mijloc.

De multe ori uităm închideți cu grație această aplicație pe web iar alții nu știm cum să ieșim din această aplicație de pe web credem că doar închizând fila, nu vom mai avea acces la ea pe același computer. Deci gresim foarte mult.

Cum să închideți corect WhatsApp web și să știți dacă aveți WhatsApp web pe orice computer?

Când vrem să închidem WhatsApp web, pentru că l-am terminat de folosit și chiar nu vrem să fie deschis sau altcineva să aibă acces la el, modalitatea de a-l închide corect este următorul:

 1. Ne vom deschide aplicația de pe telefon și vom selecta cele trei puncte care se află în partea de sus.
 2. Vom selecta WhatsApp web și îl vom da în partea de jos unde scrie 'Închideți toate sesiunile'
 3. În acest fel ne putem da seama și dacă avem sesiuni deschise pe alte computere la care nu mai avem acces. Prin urmare, când punem opțiunea web WhatsApp în pasul anterior.
 4. Înainte de a da „Închide toate sesiunile” noi apare o listă unde WhatsApp este deschis pe alt computer, cu detalii despre ora și data și pe ce computer este deschis.

Este un detaliu de care trebuie să avem grijă mai ales când avem acces la calculatoare în locuri publice.  Din moment ce este absolut normal, că avem inconveniente și lăsăm informațiile noastre în mâinile unor oameni fără scrupule că pot folosi informațiile dvs., într-un mod nepotrivit.

Deși WhatsApp web, pentru mulți, reprezintă un instrument bun, trebuie avut mare grijă. De asemenea, va fi suficient în 5 secunde ca cineva să-ți ceară să-i împrumuți telefonul și poate scana codul QR fără ca tu să observi și, în consecință, să aibă WhatsApp-ul tău.

Pe unele telefoane precum Samsung, trimite notificări WhatsApp despre ce ai o sesiune activă.  Este ca mijloc preventiv de a te anunța, în cazul în care nu tu ești cel care îl folosește.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here