Cum să știu dacă Samsung Galaxy Note este chinezesc sau original cu ușurință

După cum bine știm, companiile chineze au reușit să producă imitații ale celor mai populare dispozitive tehnologice din lume. Arata ca aceeasi echipa.

Am putea cumpăra cu ușurință unul fără să știm că este o copie, acesta este cazul Chineză Samsung Galaxy Rețineți că se vând ca original. 

Cum să știu dacă Samsung Galaxy Note este original sau chinezesc
Vezi acest videoclip pe YouTube

Unul dintre cele mai căutate modele este Samsung Note și de aceea s-au fabricat duplicate foarte asemănătoare cu originalul. Este unul dintre cele mai complete dispozitive ale companiei.

Fiecare dintre specificatiile pe care le prezinta acest echipament sunt interesante pentru utilizator si de aceea este una dintre favorite, atat pentru functii, cat despre accesoriile care vin cu el.

Index()
 1. Cum să știu dacă Samsung Galaxy Note este chinezesc sau original cu ușurință?
 2. Pași pentru a identifica o clonă chineză
  1. Pasul 1. uită-te la cutie
  2. Pasul 2. verifica camera
  3. Pasul 3. Verificați numărul IMEI

  Cum să știu dacă Samsung Galaxy Note este chinezesc sau original cu ușurință?

  Samsung Note este un dispozitiv grozav. Este mare si este insotita si de un creion functional.

  Amintiți-vă că numele echipamentului are o semnificație cu funcțiile sale, în acest caz acest dispozitiv face aluzie la adevărata sa funcție cu numele de Samsung Note, deoarece cu acest creion utilizatorul poate lua note liber și poate de asemenea să deseneze.

  În plus, Samsung Galaxy Note are un excelent varietate de funcții interesante care îl fac unic față de alte dispozitive și alte propuneri pe care alte dispozitive le pot oferi.

  Pași pentru a identifica o clonă chineză

  Chinezii sunt experți în fabricarea fie a telefoanelor mobile originale, fie a unei clone. Face echipe identice. Cu toate acestea, din anumite motive Samsung s-a poziționat pe piața tehnologiei, ceea ce vă oferă acest brand nu va fi înlocuit cu o copie.

  Așa că trebuie să existe o diferență notabilă, iar între originalul Samsung Galaxy Note și copie, trebuie să te uiți foarte atent pentru a afla detaliile.

  Deși replicile chinezești sunt foarte asemănătoare cu originalul, funcțiile lor nu au aceeași calitate. Dar majoritatea funcțiilor își vor arăta calitatea scăzută în timp.

  Cu toate acestea, îl puteți diferenția înainte de a termina de plătit cu câțiva pași simpli și astfel evitați să fiți înșelat, plătind pentru un original și primind în schimb o replică.

  Pasul 1. uită-te la cutie

  Cutia de unde provine echipamentul Original Samsung Note este similar cu copia, dar ceea ce este întruchipat în ea nu este același.

  Originalul a tipărit toate informațiile care se referă la produsul pe care îl primiți.

  Pasul 2. verifica camera

  Camera originalului Samsung Galaxy Note iese în evidență în mare măsură, deoarece copiile chinezești nu au atins calitatea originalului.

  Puteți încerca camera și veți observa că pixelii sunt vizibili, deoarece nu au HDR, care este funcția care generează claritate în imagine.

  Pasul 3. Verificați numărul IMEI

  Aceasta este cu siguranță cea mai bună opțiune de observat dacă vă confruntați cu o copie sau un Samsung Galaxy Note adevărat. Ceea ce trebuie să faceți este să formați *#06# și să sunați.

  După aceea va apărea un număr IMEI din 15 cifre, notează-l și apoi accesează www.imei.info.

  Va apărea o casetă în care puteți introduce numărul IMEI al dispozitivului mobil pe care îl investigați, faceți clic pe verificare și așteptați rezultatele.

  Fapt suplimentar: Numărul IMEI apare în orice marcă sau model, așa că puteți partaja acest articol prietenilor dvs., astfel încât toată lumea să cunoască modalitățile de combatere a imitații de dispozitive mobile.

  Printre rezultate veți găsi detaliile de fabricație ale echipamentului. Nu-i lăsați să vă vândă o copie, la prețul originalului. Evitați înșelătoria.

  Dacă vânzătorul nu vă va lăsa să verificați numărul IMEI sau nici măcar nu vă va lăsa să vă uitați la dispozitiv, acesta este un semnal roșu clar că dispozitivul pe care vi-l oferă este probabil greșit sa nu fie originalul, deci este prudent sa nu faceti nici un fel de achizitie pentru ca este o atitudine suspecta.

  Mulți vânzători nu știu că echipamentul pe care îl oferă este o imitație, deoarece sunt pur și simplu angajați.

  Totuși, politica șefilor este să existe limitări între cumpărător și produs, deci nu neapărat cine te însoțește este un escroc, deci dacă luați măsuri pentru tentativă de fraudă, este recomandat ca aceasta să fie împotriva companiei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here