Cum să știți dacă există dispozitive care vă fură contul Netflix? - Rapid si usor

În funcție de planul pe care îl ai pe contul tău Netflix, acesta trebuie să fie folosit de un anumit număr de persoane în același timp. Dacă v-ați împărtășit vreodată contul cu anumite persoane cărora le-ați încredințat parola. Este timpul să afli dacă acești oameni încă profită de contul tău. Aici vă vom spune cum îl puteți descoperi.

Index()
  1. Unde puteți vedea dispozitivele care sunt conectate la contul dvs. Netflix?
  2. Care sunt pașii pentru a detecta dacă parola Netflix a fost furată??
  3. Cum vă puteți deconecta de la toate dispozitivele conectate la contul dvs?
    1. Schimbați-vă parola
    2. Ștergeți un dispozitiv

    Unde puteți vedea dispozitivele care sunt conectate la contul dvs. Netflix?

    Intrarea în configurarea contului dvs. Netflix Vă va permite să descoperiți adresele IP și să localizați utilizatorii care au acces la contul dvs. 

    Dacă nu vă mai place să plătiți pentru un abonament Netflix dintr-un motiv oarecare, Netflix vă permite să luați decizia de a vă anula abonamentul Netflix cu contul dvs. și cel mai bun lucru este că o puteți face de pe telefonul mobil.

    Care sunt pașii pentru a detecta dacă parola Netflix a fost furată??

    Există o modalitate simplă de a afla cine ți-a furat parola Netflix și aici o vom împărtăși cu tine prin următorii pași:

    1. Trebuie să accesați meniul de configurare
    2. Apoi faceți clic pe Afișare activitate.
    3. Apoi mergi la Verificați intrările recente în cont și astfel puteți observa utilizatorii care au acces la parola dvs. pe lângă faptul că le cunoaște locația.

    Dacă vrei să faci la fel procesați prin telefonul dvs, urmați pașii pe care îi oferim mai jos:

    1. Accesați mai întâi aplicația Netflix.
    2. Apoi intrați în meniul de setări (veți observa cele trei linii verticale sub Mai multe).
    3. Alegeți opțiunea Cont și apoi Setări.
    4. alegi in sfarsit Activitate recentă a dispozitivului Netflix iar acolo iti vor oferi informatiile necesare ale utilizatorilor conectati la contul tau, cu date si ore.

    Urmărește și jurnal Netflix toate activitățile efectuate pe un cont,  oferind informații complete și detaliate.

    O altă informație pe care ți-o permite aplicația Netflix este să-ți păstrezi contul bine protejat, deoarece problema securității este destul de importantă. Din acest motiv, platforma vă poate notifica când cineva se conectează la contul dvs. și poate ști dacă există intruși care vă folosesc serviciul fără acordul dvs. pentru care plătiți. 

    Cum vă puteți deconecta de la toate dispozitivele conectate la contul dvs?

    Da unul persoana vă folosește contul Netflix fără permisiune, Trebuie să faceți următoarele și astfel preveniți ca acest lucru să se întâmple în continuare. Aici vă vom spune cum să o faceți pas cu pas, deconectandu-vă de pe toate dispozitivele pe care aveți contul deschis.

    1. Pentru a vă deconecta de pe web. Mai întâi deschideți Netflix în browser și apoi mergeți în colțul din dreapta sus și faceți clic pe figura profilului dvs.
    2. Apoi faceți clic pe cont
    3. Apoi mergeți în jos la secțiunea Setări
    4. Faceți clic pe penultima alternativă Deconectați-vă de la toate dispozitivele.
    5. Veți observa că s-a afișat o fereastră pop-up, faceți clic pe Închidere sesiune și gata!! 

    Dacă folosești contul Netflix pe Smart TV sau streaming. Pentru a închide contul, trebuie să intri în meniu (≡). Pe marea majoritate a televizoarelor trebuie doar să apăsați săgeata din stânga a controlului pentru a-l deschide și veți observa că în partea de jos a acestuia sunt afișate cele două opțiuni: una este Obține ajutor și cealaltă Ieșire din Netflix. Dai clic pe primul.

    Aceasta afișează o nouă fereastră cu un fundal negru și mai multe opțiuni, mergeți în jos la ultima unde scrie Închidere sesiune și faceți clic. Gata, ați reușit deja să vă închideți contul pe Smart TV.

    Pe dispozitivele mobile, cum este cazul telefoanelor Android, intri pe Netflix, selectezi un utilizator iar pe noul ecran care apare atinge figura din dreapta sus. Apoi faceți clic pe opțiunea Cont. Acest lucru vă va permite să deschideți un nou ecran în browserul dvs. web, să accesați opțiunea alternativă Deconectați-vă de la toate dispozitivele și faceți clic pe deconectare.

    Trebuie să rețineți că aceasta se va închide pe telefon, tabletă și computer unde ești conectat. Cu aceasta, acum puteți împiedica alți utilizatori să vă acceseze contul fără consimțământul dvs. deconectandu-vă de la toate dispozitivele.

    Dacă aveți cea mai recentă actualizare a sistemului de operare pe computer și un ecran cu cea mai mare rezoluție, puteți profita de ea pentru a putea viziona acele seriale sau filme care vă plac pe Netflix, datorită opțiunii de ecran complet de pe PC-ul dvs., pentru a avea un confort mai mare.

    Schimbați-vă parola

    Pentru a vă păstra contul de aplicație Netflix în siguranță, vă recomandăm să utilizați un parola care are următoarele caracteristici:

    1. Ar trebui să fie exclusiv exclusiv pentru aplicația Netflix și să nu fie utilizat pe alte aplicații sau dispozitive web.
    2. Trebuie să aibă cel puțin 8 caractere și să folosească un amestec de litere, simboluri și cifre, atât majuscule, cât și minuscule.
    3. Nu este ușor de ghicit, parola. De exemplu, folosim de obicei 12345 sau folosim informații personale cu (nume, adresă, ziua de naștere), care sunt ușor de ghicit.
    4. Cu cât parola dvs. este mai complicată, cu atât va fi mai greu pentru cineva să o dea seama.
    5. Un manager de parole vă va ajuta să vă puneți ordinea parolelor unice.

    Ștergeți un dispozitiv

    Eliminați accesul pe toate dispozitivele conectate la contul dvs. Netflix, cu excepția cazului în care credeți că dispozitivul dvs. a fost furat. Este important să rețineți că ar trebui să știți că atunci când vă deconectați de la toate dispozitivele, eliminați toate dispozitivele conectate la contul dvs. Netflix. Apoi vă conectați din nou folosind noua parolă pe dispozitivul pe care doriți să-l utilizați. Alte acțiuni de executat:

    1. Trebuie să raportați activitatea dubioasă sau frauduloasă.
    2. Adăugați un număr de telefon pentru recuperarea parolei.
    3. Deconectați-vă de la computerele neutilizate.
    4. Trebuie să fii atent la mesaje și site-uri web frauduloase deoarece pot uzurpa identitatea utilizatorilor.
    5. Computerul dumneavoastră trebuie să fie protejat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here