Cum să știu dacă sunt blocat sau interzis pe Tinder Foarte ușor!

Poate sa știi dacă am fost blocați de la Tinder sau dacă suntem interziși Nu este atât de complicat pe cât probabil crezi. Descoperirea când suntem blocați este foarte simplă și o puteți verifica în mai multe moduri.

Cum să știu dacă sunt blocat sau interzis pe Tinder Foarte ușor!
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dacă vrei să fii sigur dacă ai fost interzis sau blocat pe Tinder și că nu este o eroare de platformă; a dispozitivului dvs. sau poate din cauza internetului lent. Atunci ar trebui să fiți atenți și să citiți posibilele cauze și metode pentru a afla.

Index()
  1. Cum știu dacă sunt blocat sau interzis pe Tinder??
  2. Cum știu dacă am fost blocat pe Tinder??

Cum știu dacă sunt blocat sau interzis pe Tinder??

Tinder este o platformă virtuală de înregistrare și astfel putem accesa pentru a întâlni potențiali candidați pentru a avea un relatie de iubire.

În prezent este una dintre cele mai bune aplicații care există pentru a întâlni oameni și zi de zi continuă să fie adăugați mai mulți utilizatori.

Obiectivul Tinder este ca oamenii să se întâlnească înainte de a ieși la o întâlnire, cu alte cuvinte, ne permite să întâlnim persoane cu ideea de a avea ceva romantic; cu toate acestea, dacă nu sunteți interesat de întâlniri, puteți la fel de bine să vă faceți prieteni prin intermediul aplicației.

Cu toate acestea, atunci când suntem enervanti sau foarte intensi pentru o persoană, poate ajunge să fim noi blocat de acel utilizator fără să știe.

Deși este groaznic să știm că persoana de care suntem interesați ne-a blocat, este o funcție a aplicației Tinder care ne poate beneficia și la un moment dat.

Această rețea socială ne permite să blocăm o persoană într-un mod simplu. Tot ce trebuie să facem pentru a-l atinge este să mergem la profilul utilizatorului că ni se pare enervant și că vrem să nu ne scrie din nou și să localizeze opțiunea "Blocați".

Probleme conexe precum neputând vorbi sau scrie pe Tinder. este, de asemenea, un eveniment frecvent care poate fi rezolvat dacă analizăm cu atenție.

Deoarece știm deja cum să blocăm un utilizator pe Tinder, este timpul să explicăm cum să știm dacă ai fost blocat.

Cum știu dacă am fost blocat pe Tinder??

Poate ți s-a întâmplat odată asta, indiferent cât de greu ai fi scrie unei persoane, nu-ți răspund niciodată sau că contactul lor a dispărut pur și simplu în mod misterios; în toate aceste cazuri se numește "Blocare". De-a lungul anilor, multe rețele de socializare au dobândit această funcție, iar Tinder nu rămâne în urmă.

De remarcat că în același mod în care am fost blocați, putem bloca alți utilizatori, dar

Cum să știm că am fost blocați de la Tinder?

Una dintre cele mai ușoare moduri de a ști dacă am fost blocați de Tinder este prin trimiterea unui mesaj către acel utilizator și dacă după câteva zile nu apare "Dubla verificare" înseamnă două lucruri, fie că te ignoră, fie că ai fost blocat.

Deși este cea mai simplă metodă, poate fi și incertă, deoarece se poate întâmpla foarte bine ca persoana respectivă să nu se fi conectat în toate acele zile.

Pentru a fi sigur că am fost blocați de Tinder trebuie să introducem profilul de utilizator. În cazul în care nu apar informații despre persoana respectivă, fie că este vorba despre fotografiile, datele și altele, înseamnă că interdicția este reală.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pe o rețea de socializare de întâlniri este să vă împărtășiți interesele în mod egal; deoarece dacă nu arăți același nivel de interes față de celălalt utilizator, magia se poate stinge și ei vor începe să o facă te blochează pentru a evita să vorbești cu tine. În cazul în care doriți mai multe opțiuni puteți încerca cupluri de Facebook, fără a face aceleași greșeli.

Dacă, pe de altă parte, ești într-o relație și ai îndoiala sau curiozitatea de a ști dacă partenerul tău are sau a avut Tinder, ei bine, poți afla oricând.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here