Cum să știi dacă GPS-ul este activat pe dispozitivul tău mobil? - Ajutor aplicații

GPS-ul dispozitivului nostru este ceva de cea mai mare importanță și care ne va ajuta în multe situații, deoarece ne poate ajuta de la localizarea unei persoane prin dispozitivul său până la găsirea de rute și ghidarea prin aplicații similare cu Google Maps. Tocmai din acest motiv trebuie să ne asigurăm că este activ în aceste cazuri.Ce se întâmplă dacă nu știm dacă GPS-ul nostru este activat pe dispozitivul nostru mobil? În acest articol vom arăta pașii care trebuie urmați.

Index()
 1. Cum funcționează serviciul de localizare GPS al telefonului tău mobil??
  1. Din setările Android
  2. Cu setări iOS
 2. De ce nu poți activa GPS-ul dispozitivului tău mobil și cum să-l rezolvi?
  1. Verificarea site-ului furnizorului
  2. Caut site-ul producatorului
  3. Verificarea setărilor dispozitivului
 3. Pot să vă știe locația dacă aveți GPS-ul dezactivat?
 4. Ce aplicații sunt folosite pentru a localiza o persoană dispărută prin GPS?
  1. Google „Găsiți dispozitivul meu”
  2. Securitate și antivirus Lookout
  3. Cerberus
  4. Localizator de familie

  Cum funcționează serviciul de localizare GPS al telefonului tău mobil??

  Serviciul de localizare GPS al telefonului nostru mobil funcționează activând din configurația dispozitivelor noastre. De menționat că nu toate telefoanele au acest serviciu și că fiecare dintre acestea este activat diferit, more îndeplinește aceeași funcție, mai jos vă vom arăta cum este activat serviciul GPS pe Android și iOS.

  Din setările Android

  Pentru activați serviciul de localizare GPS, tot ce trebuie să facem este să glisăm panoul de notificări în jos și să facem clic pe opțiunea „Locație”.

  În acest fel funcția GPS va funcționa pe dispozitivul nostru, ceea ce ne va face să cunoaștem locurile vizitate istoricul locațiilor Google Maps.

  Cu setări iOS

  În ceea ce privește dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS, va trebui să mergem la setările dispozitivului nostru și apoi să intrăm în confidențialitate, acolo vom gasi sectiunea locatie, pe care îl putem activa făcând clic pe el pentru a-l marca.

  De ce nu poți activa GPS-ul dispozitivului tău mobil și cum să-l rezolvi?

  S-ar putea să te regăsești în situația în care, oricât de mult ai încerca să activezi GPS-ul dispozitivului tău mobil, acesta nu răspunde sau nu se activează deloc, există mai multe motive pentru care se poate întâmpla acest lucru, în principiu poate fi din cauza unei configurații sau calibrări proaste a acesteia, pentru care trebuie să urmărim următoarele sfaturi pe care vi le vom arăta imediat.

  Verificarea site-ului furnizorului

  Una dintre soluțiile principale este să contactați furnizorul dispozitivului nostru mobil, fie prin e-mail, fie de pe aceeași pagină web, a spus furnizorul trebuie să fie calificat pentru a furniza informații despre defecțiuni legate de dispozitiv.

  Caut site-ul producatorului

  Pe de altă parte, avem opțiunea de a contacta site-ul producătorului și de a explica acestuia defecțiunea prezentată cu GPS-ul, producătorul trebuie să ne ofere un răspuns de către echipa în cauză pentru ca in acest fel sa ne ofere diverse solutii sau o schimbare de aparat in general.

  Verificarea setărilor dispozitivului

  Aceasta este, de obicei, cea mai recomandată opțiune atunci când prezentăm probleme cu GPS-ul în general, deoarece trebuie să ne asigurăm că această problemă nu se datorează unei defecțiuni a dispozitivului mobil, ci mai degrabă din cauza unei configurații sau calibrări proaste care apare. setările dispozitivului, mai precis în secțiunea de confidențialitate și locație.

  Pot să vă știe locația dacă aveți GPS-ul dezactivat?

  Mulți oameni se întreabă dacă este posibil să cunoască locația altei persoane fără a avea serviciul GPS activat, iar răspunsul este că este posibil, dar nu într-un mod simplu, întrucât locația unei persoane poate fi urmărită printr-un apel, mesaj și chiar printr-o rețea Wi-Fi, fiind aceste 3 destul de complexe de realizat.

  Ce aplicații sunt folosite pentru a localiza o persoană dispărută prin GPS?

  Există diferite aplicații care ne ajută să grăbim localizarea unei persoane dispărute prin activarea GPS-ului, mai jos vă vom arăta 4 dintre cele mai utilizate în domeniul urmăririi și localizării prin GPS.

  Google „Găsiți dispozitivul meu”

  Instrumentul „Găsiți dispozitivul” de la Google este unul dintre cele mai utilizate și mai sofisticate, deoarece este doar o chestiune de a intra de pe computerul nostru și de a vă autentifica cu contul Google care este înregistrat pe dispozitiv, nu trebuie să dezactivăm istoricul locatii.

  Vom merge la opțiunea „Găsește-ți telefonul” și selectăm dispozitivul pe care dorim să-l localizăm, după aceasta alegem dacă îl facem să sune sau îl găsim, făcând clic pe a doua opțiune ne va arăta locația exactă printr-o aplicație similar cu Google Maps.

  Securitate și antivirus Lookout

  Avem opțiunea de a descărca aplicația de pe 'Securitate și antivirus Lookout' care are funcții precum protejarea dispozitivului nostru de viruși, gestionarea datelor și, cel mai important, are funcții de geolocalizare.

  Are și o opțiune curioasă numită 'Shout' care face ca dispozitivul să sune oriunde s-ar afla prin intermediul unui strigăt din partea noastră.

  Cerberus

  Aplicația cerberus este o aplicație pe care o putem achiziționa prin magazinul dispozitivului nostru, a spus aplicația funcționează pentru a localiza dispozitivul nostru și prevenirea furtului, respectiva aplicație este controlată de la distanță de pe site-ul său web, pentru aceasta este necesar să avem aplicația instalată pe dispozitivul nostru.

  Pentru acest caz trebuie să ne înregistrăm și să facem configurații pe placul nostru în cadrul aceleiași aplicații, după pierderea dispozitivului trebuie să intrăm pe site-ul oficial al cerberus și să facem clic pe opțiunea de urmărire a dispozitivului nostru mobil.

  Localizator de familie

  O alta dintre cele mai utilizate aplicatii in domeniulUrmărirea dispozitivului mobil este un localizator de familie, care poate fi achiziționat cu ușurință prin descărcarea Magazinului Play pe dispozitivul nostru, care arată locația exactă a tuturor dispozitivelor pe care le-am înregistrat pe telefonul nostru, aceste dispozitive trebuie să aibă instalată și aplicația de localizare a familiei pentru a afișa Locația.

  Ni se oferă opțiunea de a intra prin contul nostru Google sau Facebook și ne va arăta printr-o hartă unde se află dispozitivele din lista noastră de agregate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here