Cum să știi dacă cineva efectuează un apel video pe WhatsApp,

De data aceasta vom învăța cum să știm dacă cineva efectuează un apel video pe WhatsApp. Astăzi constatăm că apelurile video sunt la mare căutare. De multe ori dorim să vorbim cu cineva anume, fie că este un membru al familiei, fie cineva apropiat.

Cum să știi dacă cineva efectuează un apel video pe WhatsApp
Vezi acest videoclip pe YouTube

De asemenea, prietenii, găsindu-ne cu surpriza că ea este deja ocupată cu altele efectuarea unui apel video pe WhatsApp.

Cu situația pe care o trăim astăzi, că trebuie să stăm acasă. Se folosesc foarte mult mesajele WhatsApp, care în unele cazuri pot fi trimise puțin încet, în special apelurile video.

Index()
  1. Mod de a afla dacă o persoană efectuează un apel video pe WhatsApp
  2. Trucuri necunoscute pentru un apel video

Mod de a afla dacă o persoană efectuează un apel video pe WhatsApp

Când vrem să realizăm una dintre acestea și nu putem realiza comunicare. Este foarte probabil ca fi ocupat cu altcineva. Din moment ce o facem, dar găsim:

  • Când dăm apelul, nu au niciun ton.
  • În plus, tehnologia este atât de avansată încât informația va ieși pe telefon că persoana respectivă se află într-un alt apel video.
  • De asemenea, dacă persoana intră online, mesajele ajung și nu le citește, trebuie să presupunem cu cele două opțiuni anterioare că se află într-un apel video.

Din moment ce avem o rudă care este departe în altă țară. de asemenea când vrem sa comunicam și cunoaștem pe cineva apropiat. O putem vedea prin această aplicație excelentă cu un apel video pe care îl putem chiar înregistra.

Cum să înregistrezi un apel video WhatsApp cu audio inclus?

Aici putem ști cum putem ști dacă cineva face altceva prin WhatsApp. Cum și cum să înregistrezi și să apelezi în același timp, prin aplicația menționată.

În ceea ce privește aceste probleme, Google este foarte restrictiv, așa că nu poți înregistrați apelul video în această aplicație, presupunând că aveți un telefon de ultimă generație.

  • Ar trebui să căutați pentru a vedea dacă puteți descărca versiunea pe telefon, făcând mai multe modificări telefonului.

În acest caz, ar fi bine să căutați o aplicație care să aibă opțiunea de înregistrare a ecranului care poate avea opțiunea de instalare pe mobil. Pentru a face testul de înregistrare făcând apelul video corespunzător cu ea.

  • O altă opțiune care poate fi implementată este aceea de a putea căuta un dispozitiv extern înregistrați apelul video. Riscul de a nu putea rămâne cu o calitate bună. Ar fi cazul din cauza interferențelor care se pot crea între microfoane precum difuzoarele. Ar trebui să cauți multe opțiuni pentru a vedea care ar fi cea mai potrivită.

Momentan nu se cunoaște o aplicație exactă care să ne ajute în această dilemă de a încerca înregistrați un apel video cu audio inclus.

Cel mai ideal ar fi să rămânem calmi, deoarece tehnologia avansează din ce în ce mai repede, astfel încât mai târziu să putem conta pe această aplicație.

Trucuri necunoscute pentru un apel video

Acum, mai mult ca niciodată, folosim tema WhatsApp în unele cazuri pentru a fi mai conectați cu mediul nostru familial. Și fiți mai conștienți de cine poate efectua a Apel video WhatsApp.

Dacă nu sunteți curios să vă uitați la opțiuni, cum ar fi meniurile, tăind toate butoanele care apar de obicei. poate nu stii unele aplicații  sau nu aveți claritatea modului de utilizare Știați că puteți efectua apeluri video prin WhatsApp de pe computer?

  • Puteți da un format relevant unui text pe care doriți să-l trimiteți, acesta este ca în aldine, ca și în cursive, cu efectul barat.
  • Trebuie doar să selectați textul căruia doriți să aplicați formatul și să aplicați opțiunea corespunzătoare din meniul plutitor când apare textul.

Referitor la aceste grupuri care se fac cu cativa oameni, se discută mai multe subiecte, dar există ceva care a fost trimis pe care doriți să îl căutați ușor, este aproape imposibil.

În acest caz, puteți folosi opțiunea mesaj evidențiat, pentru aceasta trebuie doar să atingeți pentru câteva secunde mesajul pe care doriți să îl salvați și să selectați opțiunea stea. Nu poți rata nici să înveți cum să folosești emoticoanele sau autocolantele în videoclipurile tale de stare!!

Există multe opțiuni pe care le putem ignora în acest sens Aplicația WhatsApp, dar trebuie să fim mai curioși pentru a cunoaște multe funcții pe care poate nu le cunoaștem și care ne pot ajuta mai mult în conversațiile pe care le avem prin WhatsApp.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here