Cum să știi cine este într-un apel video în Messenger? - De pe iPhone sau Android

Site-uri precum Facebook Messenger, sunt un exemplu al schimbării și evoluției pe care rețelele sociale au dat-o în ultimii ani, timp de treisprezece ani, puteți avea o sucursală individualizată pentru serviciu de apel video online, trebuie doar să vă autentificați pentru a putea folosi oricare dintre funcțiile sale particulare, executarea acestora va depinde în principal de cine este disponibil să le execute.

Cum să știți cine este într-un apel video pe Messenger de pe iPhone sau Android?
Vezi acest videoclip pe YouTube

A face apelul dvs. Messenger să parcurgă cu succes nu este foarte complicat, așa că dacă încercați să vă conectați cu orice alt utilizator și nu reușiți, ar putea exista două cauze, prima este erorile de rețea, iar a doua este că utilizatorul unul pe care încercați să îl contactați este într-un alt apel video. Una dintre întrebările recente de pe web este dacă există o modalitate de a ști dacă cineva participă la un alt apel video.

Index()
 1. Cum să știți de cât timp un utilizator de Messenger efectuează un apel video?
 2. Ce trebuie să faceți pentru a vedea dacă o persoană participă la un alt apel video în Messenger?
  1. Folosind Android
  2. Cu dispozitive iPhone
  3. de pe PC
 3. Când o persoană nu este activă în Messenger, poate participa la un apel video??
 4. Ce se întâmplă când suni o persoană în Messenger și aceasta pare ocupată?
 5. Cum dezactivați apelurile sau apelurile video în Messenger?

Cum să știți de cât timp un utilizator de Messenger efectuează un apel video?

Din motive de securitate a datelor, pagina a creat oficial o serie de reglementări, astfel încât accesarea acestui tip de informații poate fi puțin complicată, astfel încât cei care pot cunoaște durata apelului video sunt, în principiu, cei care îl efectuează, durata de timp pe care o puteți verificați-l după cum urmează:

 • Pe ecranul apelului video, durata apelului poate fi reflectată în partea de sus.
 • Din acest motiv, în secțiunea de apeluri puteți vedea lista de contacte cu care a fost inițiat un apel, împreună cu durata apelului.

Așadar, folosirea altor tipuri de instrumente, cum ar fi aplicațiile care vă informează cu cine vorbește un utilizator în acest moment prin mesaj sau cât timp au stat alți utilizatori într-un apel video este destul de dificilă.

Ce trebuie să faceți pentru a vedea dacă o persoană participă la un alt apel video în Messenger?

din aceeași aplicație puteți descoperi dacă persoana are un apel video cu cineva, deoarece nu vă va permite să îl contactați, doar camera dvs. va rămâne pe ecranul în oglindă, împreună cu utilizatorul și sunetul de apel caracteristic pe care îl are se va schimba într-unul. cu o durată scurtă, va apărea și notificarea în partea de sus care vă anunță că persoana este într-un apel video.

Îți oferă posibilitatea de a trimite un mesaj pentru ca ei să vadă că ai apelat, cel mai bine este să aștepți un timp rezonabil pentru a te putea contacta din nou.

Folosind Android

După ce ați descărcat aplicația din Play Store, din ecranul de start, identificați sigla aplicației Messenger, de acolo trebuie să urmați următorii pași:

 1. În lista de persoane, localizați utilizatorul persoanei respective.
 2. Intră pe chat.
 3. În banda superioară ai opțiunea de a suna persoana care folosește videoclipul, din pictograma apel video.

Odată ce faceți clic pe el, veți putea vedea dacă persoana respectivă este într-un apel video sau nu.

Cu dispozitive iPhone

Din ecranul de start al iPhone-ului tău, mergi la aplicația Messenger, odată acolo procesul nu se schimbă deloc, trebuie să mergi la chat-ul persoanei, să apeși pe pictograma apel video și gata, vei primi notificarea dacă ești într-un apel.

de pe PC

În aproape orice sistem de operare, intrarea în această rețea de socializare funcționează foarte ușor, fie pentru că ați descărcat această aplicație, fie pentru că o accesați prin site-ul său oficial, faceți următoarele pentru a afla dacă utilizatorul este la un apel:

 1. Intră pe chat.
 2. Selectați pictograma apel video din partea de sus.
 3. Odată ajuns acolo, acordați permisiunile de a utiliza camera și sunetul.

După aceasta, dacă persoana este într-un apel, veți primi notificarea respectivă.

Când o persoană nu este activă în Messenger, poate participa la un apel video??

Așa cum există momente în care mesajele nu ajung în Messenger, notificările legate de apelurile video pot fi executate numai dacă starea ambii participanți sunt activi.

În consecință, sistemul de alertă privind activitatea din Messenger are scopul de a vă anunța despre orice tip de apel video cu cei care sunt activi, întrucât sistemul de alertă nu va funcționa regulat, se va trimite o alertă de apel pierdut, dar nu veți fi poate fi vizibil până când intrați din nou pe site.

Ce se întâmplă când suni o persoană în Messenger și aceasta pare ocupată?

În modul general, atunci când o persoană este la un alt apel, apelul video nu va fi întrerupt în niciun tip specific de alertă, totuși puteți lăsa un mesaj și acesta poate ajunge imediat la destinatar. După ce încercarea de apel s-a încheiat, va fi generată o alertă de apel pierdut.

Cum dezactivați apelurile sau apelurile video în Messenger?

Această activitate constă în lăsarea oricărui tip de apel fără notificare, așa că odată ce activați acest mod nu veți mai putea primi niciun tip de apel sau apel video, până nu trece un timp sau le reactivați. Pentru a o face trebuie:

 • Când vă aflați în interiorul aplicației.
 • Caut setările de chat.
 • În meniu, trebuie să mergeți în jos și să îl găsiți pe cel corespunzător dezactivării apelurilor și video.
 • În noua casetă, aveți posibilitatea de a alege timpul în care doriți să dureze această opțiune.

Și gata, așa poți să fi dezactivat această opțiune, fără probleme și poți să o revii oricând vrei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here