Cum să afli cine te-a blocat pe Messenger? - Toate căile posibile,

Blocurile în rețelele sociale reprezintă o modalitate care permite securitatea și liniștea unui utilizator al acestor servicii. Ei bine, multe persoane devin enervante sau ofensatoare în comentarii sau mesaje. Deci, utilizatorii blochează acești oameni pentru a nu se enerva sau jigniți. Dacă crezi că ai fost blocat de cineva, citește mai departe și învață CCum să afli cine te-a blocat pe Messenger în diverse feluri.

Index()
  1. Modalități de a afla dacă o persoană te-a blocat în mesajele Messenger
    1. Ora ultimei conexiuni nu este afișată
    2. Dacă primiți mesajul „Această persoană nu este disponibilă pe Messenger”
    3. Nu se afișează opțiunea „Mesaj” pe profilul tău Facebook
  2. Cum să știi dacă cineva te-a blocat complet de pe Facebook?
    1. Nu poți găsi profilul lui de Facebook
    2. Dacă nu apare pe lista ta de prieteni

    Modalități de a afla dacă o persoană te-a blocat în mesajele Messenger

    Uneori doriți să discutați și să trimiteți mesaje sau să trimiteți imagini și videoclipuri unui prieten de pe Facebook, dar constatăm că această acțiune nu poate fi efectuată. Acest lucru se datorează unei blocări a profilului făcută de cealaltă persoană. Făcând astfel încât acțiunea de a comunica și interacționa în această rețea de socializare devine imposibilă.

    Există mai multe modalități de a afla dacă ați fost blocat de la un profil Facebook Messenger. La fel, puteți ști cine a fost persoana care te-a blocat a acestei rețele de socializare. De exemplu, putem vedea dacă iese ultima conexiune sau prin mesaje directe. Să aruncăm o privire mai atentă la care sunt aceste posibilități.  

    Ora ultimei conexiuni nu este afișată

    Primul lucru este să mergi pe Facebook pentru a te autentifica, deși dacă ai mobil o poți face din aplicația Lite sau din aplicația Messenger. Pe computer, trebuie să mergi la secțiunea Messenger, vechea secțiune de chat care se găsește în bara de sus între notificări și cereri.

    În acest loc trebuie să intri în conversație sau chat cu persoana care crezi că te-a blocat. Acesta va fi printre conversațiile tale dacă ai vorbit anterior cu această persoană. Ar trebui să te uiți sub numele de utilizator al prietenului de pe Facebook dacă apare ultima oră de conectare. Deoarece dacă acest lucru nu apare, este foarte posibil să fi fost blocat deoarece Facebook nu are opțiunea de a ascunde timpul de conectare.

    Dacă primiți mesajul „Această persoană nu este disponibilă pe Messenger”

    Totuși, ceea ce poate confirma sută la sută că ai fost blocat de o persoană este dacă îi poți trimite sau nu mesaje. În acest sens, trebuie să urmezi pașii anteriori și să intri în chat cu acest prieten de pe Facebook. Când intri în chat, dacă vezi mesajul această persoană nu este disponibilă pe Messenger poți fi foarte sigur că ai fost blocat din profilul acelei persoane.

    Nu se afișează opțiunea „Mesaj” pe profilul tău Facebook

    O altă modalitate de a afla dacă o persoană te-a blocat este prin introducerea în profilul ei. De obicei, atunci când ești prieten cu cineva pe Facebook, când te duci la profilul lui, o vei face găsiți toate caracteristicile profilului. Cum să-ți vezi fotografiile, postările, prietenii și butonul pentru a trimite mesaje.

    Când o persoană blochează un alt utilizator Facebook de la butonul pentru a trimite mesaje dispare ca opțiune. Alteori, acest buton care duce la chat apare dar rămâne dezactivat pentru persoana blocată. Deci nu poți trimite mesaje între oameni.

    Cum să știi dacă cineva te-a blocat complet de pe Facebook?

    Opțiunile sau metodele pentru a afla cine te-a blocat din Messenger au fost cu privire la chat-urile care se fac în această aplicație care aparține Facebook. Dar deasemenea sunt alte moduri pentru a afla că ați fost blocat prin intermediul profilurilor Facebook sau în cadrul propriului cont. Dacă tu ești cel care a blocat o persoană, poți afla procedura de deblocare a unui utilizator Facebook.

    Nu poți găsi profilul lui de Facebook

    Când ați fost blocat dintr-un cont Facebook, această rețea socială nu permite nicio interacțiune între persoanele implicate. Deci dezactivează orice tip de întâlniri, reacții sau vizite între conturi. Deci, dacă nu vezi sau nu găsești profilul unei persoane, este pentru că te-a blocat.

    În acest sens, pentru a fi sigur de asta, trebuie cauta cont a acestei persoane. Deci, în bara de căutare care apare în partea de sus a casei tale Facebook trebuie să pui numele de utilizator al acelei persoane. La căutare vor apărea conturile aferente, dar cel pe care îl cauți nu va apărea deoarece nu ai voie să le vezi profilul pentru că ai fost dezactivat de pe Facebook sau blocat.

    Dacă nu apare pe lista ta de prieteni

    Ultima modalitate de a căuta în contul unui prieten pentru a ști dacă te-a blocat sau nu, este prin lista de prieteni. În care apar toți utilizatorii pe care i-ai adăugat sau pe care ei i-ai adăugat. Deci, dacă această persoană pe care o cauți nu apare în lista ta de prieteni de pe Facebook, înseamnă că a avut loc un blocaj.

    Pentru a căuta, trebuie să introduceți profilul dvs. de Facebook și acolo să căutați secțiunea care spune prieteni. Făcând clic acolo, veți fi redirecționat către lista completă de prieteni Facebook care are și o bară de căutare pentru a facilita munca. Deci, trebuie doar să puneți numele persoanei în această bară și să căutați.

    Rețineți că dacă ați fost blocat de o persoană, aceasta trebuie să ai motivele tale pentru că nimeni nu blochează un alt utilizator fără un motiv anume. Așa că ar trebui să iei în considerare ce ai greșit sau dacă ești o persoană enervantă, toxică sau intensă pentru a încerca să îmbunătățești aceste aspecte și să recuperezi contacte și prieteni de pe rețelele de socializare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here