Cum să știu ce versiune de Office am pe computerul meu 2010, 2013, 2016, 2019

Microsoft Office este o suită de programe de birou care include aplicații informatice utilizate în activitățile zilnice ale agențiilor sau departamentelor. Prin aceste diverse programe se pot realiza functii de texte, grafice, tabele sau tabele cu intrare dubla, postere, carduri, calcule si multe altele, cu optiunea de a manipula informatiile intr-un mod organizat. Află ce versiunea Office pe care o aveți pe computer 2010, 2013, 2016 și 2019.

Cum să știu ce VERSIUNE de Office am pe computerul meu - 2019 | 2016 | 2013 | 2010
Vezi acest videoclip pe YouTube

pe scurt fiecare computer are acest pachet instalat și este important să activați contul, deoarece este foarte complet și util în orice domeniu care este necesar.

Manipularea lui este ușoară și prin meniuri și pictograme ne permite să executăm anumite instrucțiuni care ne ușurează mult munca atunci când o automatizăm. Este gestionat în mediul Windows, Mac OS X, iOS și Android.

Ca orice sistem computerizat, designerii și programatorii săi dezvoltă noi versiuni cu funcții mai avansate decât oferă mai mult confort și beneficii tuturor utilizatorilor săi. În acest sens, au fost create versiuni care adaugă sau elimină funcții în funcție de progresul și nevoile momentului.

De la crearea acestui suite office, cum se mai spune, au fost multe schimbari care au avut loc, la inceput avea doar 3 programe de baza: un procesor de text (Word), unul pentru foi si foi de calcul (Excel) si altul pentru prezentari vizuale (Power Point).

În prezent are aproximativ 7 programe printre cele mai comune și multe altele exclusive pentru Windows.

Index()
  1. Cum să știu ce versiune de Microsoft Office am pe computer?
  2. Cunoașteți versiunea Office prin Panoul de control

Cum să știu ce versiune de Microsoft Office am pe computer?

Înainte de a începe cu diferitele opțiuni pentru a cunoaște versiunea de Microsoft Office pe care o avem instalată pe computerul nostru, trebuie să cunoaștem următoarele informații.

În momentul găsirii datelor solicitate vor apărea o serie de numere formând un cod separat de puncte, cam asa: versiunea 16.0.674.2021.

Daca el versiunea numarul incepe cu 11.0 înseamnă că versiunea descărcată de Office pe care o folosim este 2003, în caz contrar apare 12.0 corespunde versiunii 2007. daca este 14.0 indică faptul că este Office 2010, dacă apare 15.0 este versiunea 2013 și dacă informațiile arată 16.0 versiunea corespunde Office 2016, 2019 sau Office 265.

Deoarece cunoașteți aceste informații, vom continua să vă oferim traseul astfel încât puteți ști ce versiune de Office utilizați.

Puteți deschide oricare dintre aplicațiile Office, cum ar fi Word, Excel, Power Point și mergeți în stânga sus, selectați fișierul și apoi contul. Va afișa o vânzare cu o serie de date. Acolo puteți vedea versiunea.

Dacă informațiile nu apar în această fereastră, atunci sub Office Updates ar trebui să apară. Deci, să selectăm despre Word, (fie aplicația pe care o folosim) și în fereastră veți putea vedea numerotarea versiunii în partea de sus ca exemplul pe care vi l-am arătat anterior.

Cunoașteți versiunea Office prin Panoul de control

O altă modalitate de a descoperi acest cod care indică versiunea Microsoft Office este prin intrarea în Panoul de control din meniul Windows.

De acolo vom alege opțiunea programe ce va arunca informațiile tuturor programelor și aplicațiilor care sunt descărcate pe computerul nostru.

Trebuie să fii foarte atent când intri în această fereastră deoarece de acolo ai opțiunea de a dezinstala sau a schimba un program, care ar putea generează pierderi de informații sau defecțiuni a unora dintre aplicaţiile din sistem. Localizați Microsoft Office printre informațiile furnizate.

În această fereastră puteți vedea numele complet al aplicației, editorul, data la care a fost instalată pe computer. Dimensiunea sau spațiul pe care îl ocupă în memorie și în final versiunea.

În acest fel veți putea cunoaște și versiunea acestui pachet de programe într-un mod simplu, rapid și ușor accesibil. niste detalii foarte specifice din design arată versiunea dvs, Microsoft Office 2013 iese în evidență în meniul de aplicații al oricăruia dintre programele sale, butonul de fișier dreptunghiular și cuvintele sale cu majuscule.

În timp ce versiunile 2016 și 2019 procedează în același mod, dar numai prima literă este scrisă cu majuscule. Cu aceste date veți putea găsi informațiile de care aveți nevoie în legătură cu versiunea Office.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here