Cum să știu orele de joc pe Nintendo Switch - Uptime

Nintendo Switch este consola de jocuri video preferată a multor jucători din întreaga lume și nu este pentru mai puțin, deoarece până la lansare a prezentat mecanică și funcționalități destul de inovatoare comparativ cu alte sisteme Microsoft și Sony. De menționat că, în prezent, este încă o consolă remarcabilă atât în ​​software (actualizări și catalog de jocuri), cât și în hardware (accesorii și piese personalizabile).

În ceea ce privește jocurile, în fiecare lună apar titluri noi de diferite genuri, așa că de obicei vor exista jocuri video care îți atrag atenția mai mult decât altele. Puteți petrece zeci de ore într-un joc fără să vă dați seama, dar este în regulă, așa cum există mai multe moduri de a revizui și de a gestiona acest lucru, unele jocuri pot indica acest lucru, puteți verifica din setările sistemului, aplicația mobilă Control parental și site-ul web de asistență Nintendo.

Index()
 1. Cum poți accesa istoricul jocurilor jucate pe Nintendo Switch?
 2. Cum să văd orele dedicate fiecărui titlu pe Nintendo Switch-ul meu
 3. Ce poți face pentru a controla și a limita timpul de utilizare în aplicațiile tale Nintendo Switch?
  1. Folosind setările consolei
  2. Setarea unui control parental

  Cum poți accesa istoricul jocurilor jucate pe Nintendo Switch?

  Datorita catalogului mare oferit de Nintendo Switch, este normal sa incerci in mod constant titluri noi, fie pentru ca te-a interesat grafica, ai fost prins de istoria lui, mecanica ti s-a parut foarte inovatoare etc. Numele și alte date de bază ale fiecărui joc pe care îl rulați pe consolă, atât fizic, cât și digital, rămân stocate în istoria Nintendo Switch.

  Pentru a accesa istoricul jocului al consolei trebuie să faci următoarele: accesează-ți profilul din meniul principal, selectează opțiunea Istoricul programelor utilizate și odată în interior vei putea vedea toate jocurile jucate pe Nintendo Switch. 

  Cum să văd orele dedicate fiecărui titlu pe Nintendo Switch-ul meu

  Pentru a vedea orele pe care le-ai dedicat fiecaruia dintre jocurile tale de pe consola, trebuie sa urmezi pasii pe care i-am explicat anterior, din ecranul principal mergi la Profil, si apesi History of Used Programs. Ceva important de remarcat este că timpul afișat este aproximativ.

  Dacă ați jucat un joc mai puțin de o oră, veți vedea un mesaj „jucat pentru un timp” sub acel titlu, sau dacă ați jucat pentru o perioadă de 50 de ore, mesajul care apare va spune „jucat timp de 50 de ore sau mai mult" '. În plus, se crede că Nintendo actualizați orele de istoric cel puțin o dată pe săptămână, Este esențial să subliniați că, dacă doriți să prelungiți durata de viață utilă a consolei dvs., trebuie să aveți în vedere anumite sfaturi și recomandări pentru baterie, joystick-uri, ecran etc.

  Ce poți face pentru a controla și a limita timpul de utilizare în aplicațiile tale Nintendo Switch?

  Există aplicații care vă permit să stabiliți limite pentru timpul pe care copiii dumneavoastră sau un membru al familiei dumneavoastră îl petrec jucându-se pe consola respectivă, aplicația este Control parental Nintendo Switch, disponibil pentru iOS și Android, are din ce în ce mai multe descărcări și ocazional adaugă noi funcții.

  Vom putea controla descărcările de jocuri noi, vom vedea timpul de joc al fiecărui membru al familiei sau vom putea partaja o parte sau toate datele cu un al doilea supervizor.

  Folosind setările consolei

  De la Nintendo Switch propriu-zis puteți face câteva setări care trebuie completate cu utilizarea aplicației de control parental, atunci când descărcați aplicația, trebuie să conectați-l cu contul principal pe care îl aveți pe consolă. Odată ce asocierea are succes, puteți dezactiva sau dezactiva controlul parental în orice moment.

  Pe ecranul principal, mergi la Setări, apoi Parental Controls, iar de acolo selectează Parental Control Settings, o dată înăuntru, trebuie doar să apeși Utilizați această consolă, aici veți avea acces la anumite opțiuni, totuși, nu atât de completă ca metodă de control parental. Este posibil ca într-o actualizare viitoare să putem obține și mai mult din aceste instrumente, la urma urmei, ele au fost create în beneficiul tuturor. În cadrul personalizării pe care o permite Nintendo Switch, puteți modifica fotografia și numele de identitate a contului dvs. personal.

  Setarea unui control parental

  acum vom vorbi despre cum să setați controlul parental pornind de la aplicatie:

  • Descărcați aplicația pentru sistemele de operare Android sau iOS, deschideți-o și păstrați Nintendo Switch-ul în apropiere.
  • Dacă îl deschideți pentru prima dată, atingeți Următorul și apoi atingeți Conectare sau Creare cont, aceasta vă va conecta contul Nintendo.

  • După ce ați introdus informațiile, selectați Conectare, faceți clic pe Utilizați acest cont pentru a conecta consola la contul dvs. Nintendo.
  • Pe ecran vi se va spune că aveți consola în apropiere, apăsați Next pentru a vedea codul de înregistrare, odată aici mergeți la Nintendo Switch.
  • În meniul principal al consolei, accesați Setări, în interior selectați Control parental și apoi faceți clic pe Setări Control parental.
  • Vă va întreba dacă aveți deja aplicația Control parental, atingeți Da și atingeți Introduceți codul de înregistrare, introduceți codul din șase cifre care apare pe telefon și atingeți OK.
  • Selectați Accept pentru a confirma înregistrarea sistemului dvs. cu contul Nintendo.
  • Pe Switch apăsați opțiunea Continuați configurarea pe dispozitivul inteligent și reveniți la telefon.
  • Pe mobil, va apărea mesajul că consola a fost înregistrată cu succes și apoi faceți clic pe Set Parental Controls pentru a începe să personalizați limitele sau să revizuiți timpul pe care fiecare membru al familiei îl petrece într-un joc.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here