Cum să știu câți mAh are bateria dispozitivului meu Apple - iPhone sau iPad

Este normal ca atunci când cumpărați un mobil nou să vă întrebați cât timp ar trebui să vă încărcați iPhone-ul, dar și după un timp apar alte întrebări, precum cantitatea de mAh din bateria dispozitivului dvs, astăzi vă vorbim despre asta, învățându-vă tot ce trebuie să știți.

Index()
  1. Cât durează de obicei bateria unui dispozitiv iOS??
  2. Cum poți cunoaște starea reală a bateriei iPhone-ului sau iPad-ului tău?
  3. Ce date vă oferă aplicația „Durata de viață a bateriei” despre starea bateriei dumneavoastră?
    1. Durata de viata a bateriei
    2. timpul de rulare
    3. Date neprelucrate
  4. Cum poți ști nivelul de uzură a bateriei dispozitivului tău??

Cât durează de obicei bateria unui dispozitiv iOS??

Înțelegând că există multe modele de dispozitive Apple, ne vom concentra doar pe cele mai recente iPhone-uri și iPad-uri. La rândul lor, este corect să subliniem că cele mai recente dispozitive ale mărcii au adus cu ele a îmbunătățire mare a duratei de viață a bateriei.

În marea majoritate a cazurilor, cele mai recente dispozitive iPhone sunt capabile să reziste o zi întreagă fără evoluții majore. De fapt, performanța bateriei iPhone s-a dovedit a fi foarte bună, fiind capabil să păstreze până la 19 ore de redare din video, Prin urmare, așa cum am subliniat, va fi foarte rar ocazia în care mobilul să nu reziste o zi și să poată chiar suporta până la două zile de utilizare moderată.

În ceea ce privește iPad-urile, totul depinde de model, dar pentru a cita un exemplu clar, iPad pro al anului 2020 are un durata bateriei aproape de doi zile. Cu siguranță bateria iPad este una dintre cele mai remarcabile din dispozitivele portabile de ultimă generație. În orice caz, nu strica să te informezi despre ce ar trebui să faci, astfel încât bateria dispozitivului tău să dureze mai mult după încărcare.

Cum poți cunoaște starea reală a bateriei iPhone-ului sau iPad-ului tău?

Dacă intri în secțiunea Setări, iar apoi la 'Baterie' vei putea vedea diverși parametri legați de bateria telefonului mobil. În orice caz, dacă doriți să vedeți informații mai detaliate pentru a cunoaște starea reală a bateriei, cel mai bun lucru este că folosești aplicații precum Battery Life, program despre care vom vorbi mai târziu.

Ce date vă oferă aplicația „Durata de viață a bateriei” despre starea bateriei dumneavoastră?

Este foarte recomandat să știți ce ar trebui și ce nu ar trebui să faceți pentru a vă proteja bateria. Ceva bine cunoscut este că ar trebui să evitați creșterea căldurii bateriei, dar în același timp vă recomandăm să folosiți aplicații pentru a controla starea de sănătate a bateriei. De fapt, avem aplicația Battery Life, care poate fi util pentru a cunoaște starea bateriei dvs, În continuare, vă arătăm datele pe care le aruncă această aplicație.

Durata de viata a bateriei

După cum indică și numele, cu durata de viață a bateriei putem vedea și monitoriza durata de viață a bateriei mobilului sau tabletei noastre. Veți putea vedea încărcarea bateriei, durata de funcționare a anumitor aplicații, nivelul de încărcare a bateriei și alți parametri mai profundi, cum ar fi sănătatea bateriei în sine.

timpul de rulare

Când vorbim despre Runtime, ne referim în mod special la perioada de timp în care bateria a fost activă de la ultima încărcare. Cu aplicația Battery Life putem vedea aceste informații foarte ușor și într-un mod destul de detaliat, atât pentru dispozitivul tău iPhone, cât și pentru iPad.

Date neprelucrate

În secțiunea Date brute, putem vedea starea reală de sănătate a bateriei, unde va fi afișată capacitatea curentă de încărcare a dispozitivului. In acest fel il vei putea compara cu informatiile propuse de producator, intrucat este obisnuit ca, in timp, bateria sa piarda din capacitate, cu aceasta aplicatie vei sti.

Cum poți ști nivelul de uzură a bateriei dispozitivului tău??

Folosind aplicația Durată de viață a bateriei, puteți determina cât de uzată este bateria dispozitivului dvs. Este suficient să cunoașteți informațiile oficiale legate de baterie, adică capacitatea inițială în miliamperi mAh pe care mobilul o avea și comparați-l cu informațiile afișate în aplicație.

Bateria își pierde cu adevărat capacitatea în timp, dar durează ani înainte să vezi o înrăutățire reală a capacităților de încărcare a telefonului mobil. De fapt, bateriile iPhone au o durată medie de viață de cinci până la șapte ani atunci când sunt complet operaționale, deci nu ar trebui sa ai probleme referitor la uzura bateriei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here