Cum să afli câți oameni ți-au plăcut pe Tinder? - Verificați-vă activitatea,

Verificarea activității sau a istoricului de pe Tinder este foarte simplă, trebuie să vă conectați la contul dvs., fie pe un smartphone, fie din browser. Pe ecranul principal, chiar în stânga sus, este găsit un simbol „Like”, trebuie să apăsați pe el. Vor fi afișate mai multe opțiuni, printre care trebuie să faceți clic pe un profil cu un cerc auriu. 

Când te afli în acel profil, este evident că vei găsi acolo oameni pe care îi cunoști vei vedea o cutie mică care indică profilurile care ți-au plăcut cu ocazii anterioare și, alături, va fi amplasată o inimă de aur care indică numărul de persoane. Analizați ce presupune securitatea și aflați totul despre politica de confidențialitate a serviciului Tinder. 

Index()
 1. Ce este necesar pentru a putea număra like-urile care apar pe Tinder?
 2. Cum poți verifica câte persoane au primit like-ul tău pe Tinder?
 3. Cum îți poți controla like-urile pe Tinder?
  1. Fii atent la oamenii care iti plac
  2. Folosește Super Like-urile
  3. Actualizați-vă aplicația în mod constant

  Ce este necesar pentru a putea număra like-urile care apar pe Tinder?

  Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asiguri au dat like-uri altor utilizatori. Apoi, trebuie să mergi la 'Secțiunea specială' a serviciului de matrimoniale în cauză, îl poți identifica deoarece are o poză de profil și o chenar auriu. Când ești acolo, încearcă să găsești o inimă de aur, în acel simbol poți număra toate like-urile pe care le-ai dat. Dacă ai greșit, poți anula „like-urile” Tinder. 

  Cum poți verifica câte persoane au primit like-ul tău pe Tinder?

  Din ecranul principal Tinder, accesați din nou simbolul „Like”, urmat de profilul auriu. În fereastra curentă, localizați cutia și inima de aur, aceasta din urmă numără numărul de persoane căruia i-ai dat „Like”. Apoi, introduceți caseta și începeți să detaliați fiecare profil, făcând-o unul câte unul, veți avea ocazia să le numărați și să le comparați cu suma totală indicată de 'Inima de aur'.

  Cum îți poți controla like-urile pe Tinder?

  Ar trebui să fiți atenți la funcția „Îmi place”, să o utilizați într-un mod controlat și să acordați o atenție deosebită utilizatorilor pe care îi „apreciați”. Dacă aveți un „Cont gratuit”, este mai bine decât nu da 'Like' vrând-nevrând, Tinder are o limită în privința lor. Reduceți acele „Like” obișnuite folosind „Super Like” și nu ratați ocazia de a actualiza constant aplicația. Dacă nu vă place un rezultat, ștergeți o „Potrivire” de pe Tinder. 

  Fii atent la oamenii care iti plac

  Trebuie să ții cont de faptul că unii oameni pot ști exact cine le-a dat 'Like', de aceea trebuie să fii foarte atent cui îi dai un 'Like' și cui nu. Tinder oferă un 'Cont Gold' celor care își permit, cu acel tip de membru profilurile sunt cunoscute si niste date de la ei.

  Acest lucru poate fi bine și rău în același timp, amintiți-vă de pericolele aplicațiilor pentru a obține un partener, deoarece este posibil să interacționați cu un anumit tip de prădător sau furtul de identitate. Dacă ajungeți să planificați întâlniri cu un utilizator, faceți-o în locuri publice.   

  Folosește Super Like-urile

  „Super like” este un serviciu pe care îl puteți folosi pentru a indica că vă place cu adevărat profilul unui utilizator, rețineți că această acțiune nu este anonimă. Aceasta înseamnă că Tinder va anunța utilizatorul imediat, atunci când este dat un „Super like”, din acest motiv, ar trebui să vă controlați și să utilizați această funcție numai atunci când sunteți sigur că faceți acest lucru. Siguranța este primordială dacă întâmpinați probleme, raportați phishing pe Tinder, în cazul în care aveți ceva similar. 

  Actualizați-vă aplicația în mod constant

  În mod frecvent, Tinder își actualizează multiplele politici, în plus, efectuează o reînnoire a tuturor funcțiilor. Pentru acest motiv, Trebuie să aveți aplicația actualizată, deoarece este posibil ca anumite opțiuni să nu fie disponibile pentru dvs. Dacă versiunea pe care o aveți este foarte veche, actualizați-o cât mai curând posibil, ca să nu aveți niciun inconvenient. 

  Dacă utilizați un smartphone, accesați centrul de aplicații, fie ‘App Store’ sau ‘Play Store’. Introduceți-le și continuați să scrieți 'Tinder' în motorul de căutare, faceți clic pe lupă, când apar rezultatele apăsați butonul 'Actualizare', așteptați câteva secunde și apoi continuați să intrați în aplicație pentru a interacționa cu noile caracteristici.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here