Cum știu când a fost creat contul meu Gmail?? - Stiti data exacta?,

Dacă trebuie să știți data creării e-mailului Gmail, o puteți face cu ușurință, deși nu există nicio modalitate de a-l găsi atât de repede, există diferite modalități de a găsi acele informații, dar trebuie să știți că nu există niciunul care vă va spune exact care este data creării dar vom încerca să o explicăm pas cu pas.

Index()
 1. Care sunt metodele pe care le poți folosi pentru a cunoaște data creării contului tău Gmail?
  1. Caut mesajul de bun venit
  2. Folosind Google Takeout
  3. Cu setările dvs. POP
 2. Este posibil să vă cunoașteți e-mailul trecut de la data creării noului?

Care sunt metodele pe care le poți folosi pentru a cunoaște data creării contului tău Gmail?

Dacă trebuie să știți data creării contului dvs. Gmail, există diferite moduri pe care le vom indica chiar acum, primul va căuta mesajul de bun venita, folosește Google Takeout și configurația POP, o poți face de pe mobil, descarcând în prealabil aplicația de pe Google Play.

Caut mesajul de bun venit

Pentru a-ți crea un cont Gmail pașii sunt foarte simpli și poți să-ți creezi un cont chiar și fără număr de telefon și fără e-mail anterior, când vei îndeplini cerințele pentru a-ți crea un cont nou vei primi un e-mail de bun venit din partea echipei Gmail, puteți încerca să căutați acest e-mail dacă nu ați șters niciun e-mail.

Pentru a găsi e-mailul cu mesajul de bun venit, trebuie să intri în folderul 'Toate' în partea dreaptă sus vei găsi informațiile paginii dar vei avea și opțiunea 'Cea mai veche'. Când apăsați această opțiune, va fi afișat cel mai vechi e-mail, adică va apărea în partea de sus a listei.

O altă modalitate care va fi și eficientă va fi în bara de căutare pentru a găsi primul email pe care l-ați primit prin cuvinte cheie, puteți folosi cuvinte cum ar fi „Bun venit” sau „[e-mail protected” precum și 'Echipa Gmail' puteți încerca chiar și 'Communityteam'. Acesta va fi cel mai simplu mod, pentru că trebuie să introduceți acel e-mail și să verificați data la care a fost primit, care va fi aceeași ca atunci când ați creat contul, în același mod s-ar putea să vă fie convenabil să verificați „Necitit”. e-mailurile ' dacă tot nu puteți găsi e-mailul.

Folosind Google Takeout

O altă modalitate de a face acest lucru, va fi prin Google Takeout care vă permite să exportați datele Google în diferite formate, în Google Takeout puteți căuta data aproximativă la care credeți că ați creat contul, doar trebuie să ai o idee despre dată, cautarea trebuie facuta manual.

Aici puteți exporta orice tip de date, date din Chrome, Youtube și chiar Drive, aici puteți găsi, de asemenea, cea mai veche ștampilă de timp, care arată activitatea. Deși trebuie să știi că nu va fi data exactă, ci doar aproximativă.

Cu setările dvs. POP

Configurația Pop vă poate arăta data exactă a creării contului, pașii de urmat vor fi foarte simpli, iar procedura trebuie să faceți pas cu pas, apoi o veți vedea foarte ușor.

 • conecteaza-te la contul tau
 • Trebuie să vă introduceți datele, fie e-mailul și parola.
 • Trebuie să introduceți setările contului Gmail, apoi să faceți clic pictograma instrument situat în partea de sus a interfeței.
 • Apoi trebuie să alegeți pe Vezi toate setările
 • Apoi va trebui să introduceți ‘Redirecționare și e-mail POP/IMAP’
 • Aici trebuie să intri în opțiunile de descărcare POP, pentru a găsi opțiunea „Stare”,

Apoi, dacă aveți noroc, veți vedea următorul mesaj: ‘Stare: POP a activat toate e-mailurile care au sosit de la data '’. Că vei vedea data la care ai creat contul Gmail. Desigur, trebuie să știți dacă ați schimbat configurația POP, aceasta nu va fi afișată .

Este posibil să vă cunoașteți e-mailul trecut de la data creării noului?

Adevărul este că acest lucru nu va fi posibil, dar aveți opțiunea celor trei opțiuni pe care le-am menționat anterior, trebuie să știți și că puteți crea mai multe e-mailuri cu aceleași date, cel mai bun lucru este să creați un nou Gmail e-mail.

Pașii de urmat vor fi foarte simpli, de asemenea, ceea ce nu este permis este să introduci același număr de telefon dar poți trimite un email cu datele pe care le dorești. Dacă ocazional doriți să ștergeți toate e-mailurile Gmail de pe mobil, veți ști că o puteți face cu ușurință.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here