Cum să știi când ziua de naștere a cuiva pe Snapchat? - Cunoaște-l ușor

 Zilele de naștere sunt date speciale care ar trebui sărbătorite cu prietenii. Pentru mulți oameni această zi este foarte importantă, așa că se așteaptă întotdeauna ca cei mai apropiați prieteni să-i felicite. Din acest motiv este întotdeauna necesar știi când ziua de naștere a cuiva iar de data aceasta va fi explicat cum să obțineți aceste informații în aplicația Snapchat. De asemenea, se va arăta cum să ascundeți data nașterii dacă sunteți unul dintre cei cărora nu le place celorlalți să afle despre sărbătoarea dvs.

Index()
  1. De unde știe Snapchat despre ziua ta??
  2. Cum să știi ziua de naștere a cuiva intrând în lista de prieteni Snapchat?
  3. Cum să afli data zilei de naștere a unui prieten din poveștile Snapchat?
  4. Unde găsești zodia unui prieten pe Snapchat pentru a-i afla ziua de naștere?
  5. Ce să faci dacă nu vrei să-ți afle ziua de naștere pe Snapchat?

De unde știe Snapchat despre ziua ta??

În Snapchat este posibil să cunoști ziua de naștere a celorlalți utilizatori ai acestei rețele de socializare care sunt prietenii tăi, urmăriți sau urmăritori. Atâta timp cât acești utilizatori nu ascund aceste informații din profilul lor. Cel mai simplu mod de a obține aceste informații este atunci când adăugați o persoană ca prieten pe Snapchat, deoarece poate fi intră în profil și vezi informațiile personale al utilizatorului respectiv.

În același mod, așa cum face rețeaua socială Facebook, Snapchat anunță când un prieten are o zi de naștere. Asta pentru ca ceilalți utilizatori care sunt adepți ai acelui cont să îl felicite pe ziua de naștere și să sărbătorească împreună cu această persoană virtual, trimițând cadouri pe care această rețea de socializare le pune la dispoziție, precum și felicitări.

Cum să știi ziua de naștere a cuiva intrând în lista de prieteni Snapchat?

În general, modalitatea de a afla ziua de naștere a unei persoane pe Snapchat a fost întotdeauna aceeași zi cu sărbătoarea acelei persoane. Ei bine, la fiecare zi de naștere este generată o notificare care alertează utilizatorii despre această situație. Dar cu toate acestea, să fii pregătit pentru zile de naștere, acum poți vedea cu zile înainte când este ziua de naștere a prietenilor tăi. Deoarece aplicația a adăugat lista pe care o puteți accesa la momentul dorit.

În această rețea de socializare puteți cunoaște zilele de naștere ale prietenilor printr-un caracteristică numită ziua de naștere mini. Ei bine, această funcție oferă o listă de prieteni care nu și-au ascuns informațiile despre ziua de naștere. Adică are în mod vizibil data nașterii.

Cum să afli data zilei de naștere a unui prieten din poveștile Snapchat?

Opțiunea mini ziua de naștere poate fi găsită în secțiunea în care se fac chat-urile de unde poți trimite mesaje private prietenilor sau urmăritorilor. Acesta poate fi accesat și făcând clic în spatele rachetei sau în bara de căutare. Când deschideți această opțiune, veți putea vedea lista persoanelor a căror zi de naștere este în ziua respectivă și la zilele de naștere viitoare.

Felicitări prin mesaje private poate include autocolante personalizate, poti folosi si clipurile speciale pentru zile de nastere. Acestea sunt ochelari care trimit o scrisoare sau o felicitare. Această opțiune vă permite, de asemenea, să generați povești cu privire la sărbătoarea prietenului dvs., astfel încât toate contactele dvs. să vă vadă felicitările. Apoi, puteți vedea cine v-a văzut povestea pentru a verifica dacă salutul a ajuns la destinație.

Unde găsești zodia unui prieten pe Snapchat pentru a-i afla ziua de naștere?

Lista zilelor de naștere poate fi, de asemenea, vizualizată sortate după semn zodiacal al oamenilor. Ei bine, atunci când informații de bază sau personale sunt adăugate la această rețea socială, una dintre cerințe este să adăugați semnul respectiv. Prin urmare, atunci când vizualizați zilele de naștere viitoare, le puteți vizualiza sortate folosind aceste informații. Dacă doriți să cunoașteți semnul zodiacal al unei persoane fără a intra în lista zilelor de naștere, puteți intra în profilul persoanei și găsiți acolo acest tip de date.

Ce să faci dacă nu vrei să-ți afle ziua de naștere pe Snapchat?

În Snapchat, este posibil să modificați data nașterii, precum și să o ascundeți de alte persoane. Pentru a face acest lucru, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să intrați în aplicația Snapchat sau pe site-ul acesteia și apoi să vă introduceți contul. Odată ce vă aflați în secțiunea de pornire a contului dvs., trebuie să accesați la secțiunea de setări.

Prin urmare, este necesar să faceți clic pe simbolul unei nuci pentru a deschide acest meniu. Printre optiuni trebuie sa intri in categoria contul meu unde apar alte optiuni si acolo trebuie făcut clic pe ziua de naștere. În acest loc vă puteți modifica data nașterii, pe lângă faptul că ascundeți informațiile respective din biografie sau profil. Numărul de ori în care această dată poate fi schimbată este limitat și dacă ești minor, adică ai sub 18 ani, Snapchat nu îți va permite să schimbi data nașterii sau ziua nașterii pentru protecția și securitatea cont minor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here