Cum să rotiți cu ușurință un fișier PDF folosind Edge? - De la orizontal la vertical

Browserul Microsoft Edge are caracteristici incredibile de care poți profita, printre funcțiile pe care le are, găsim opțiunea de a deschide și edita fișiere PDF, prin urmare, veți putea face diferite tipuri de modificări fișierelor dvs. fără a fi nevoie să utilizați un cititor PDF extern, unul dintre instrumentele de editare pe care le are este să rotiți sau să răsturnați un fișier PDF, ceea ce este foarte util atunci când dorim să schimbăm orientarea unui fișier.

Index()
 1. În ce moduri poate fi rotit un fișier PDF?
  1. Apăsând tasta F9
  2. Folosind opțiunea de rotire
 2. Ce alte funcții are Microsoft Edge pentru fișierele PDF?
  1. Schimbați aspectul paginii
  2. citeste documentul

  În ce moduri poate fi rotit un fișier PDF?

  Browserul Edge are mai multe funcții care sunt foarte utile atunci când dorim să modificăm un fișier, una dintre ele este rotirea fișierelor PDF, este una dintre funcțiile pe care le are browserul Edge, și pentru a face acest lucru trebuie mai întâi să vă deschideți fișierul cu browser și apoi trebuie să utilizați opțiunile pe care le are vizualizatorul Edge PDF pentru a putea edita fișierul, modalitățile de a roti un fișier sunt dacă utilizați opțiunea de a roti PDF, sau dacă apăsați tasta F9 de pe tastatură.

  Apăsând tasta F9

  1. Mai întâi va trebui localizați fișierul PDF pe computer, ce vrei sa rotesti.
  2. Trebuie să faceți clic dreapta pe document și va fi afișat un meniu de opțiuni.
  3. Apoi trebuie să plasați cursorul pe opțiunea „Deschide cu”.
  4. Faceți clic pe opțiunea „Microsoft Edge” din meniul drop-down.
  5. Apoi, fișierul PDF va fi deschis în browserul Microsoft Edge prin vizualizatorul PDF.
  6. Odată ce fișierul a fost deschis, trebuie să apăsați tasta F9 de pe tastatură.
  7. Apoi va trebui să rotiți PDF-ul până când acesta are alinierea dorită.
  8. În cele din urmă, trebuie să salvați fișierul PDF editat pe computer, pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul "Salvare", care se află în bara de instrumente din partea de sus.

  Folosind opțiunea de rotire

  1. Găsiți fișierul PDF pe care doriți să îl rotiți.
  2. Faceți clic dreapta pe document pentru a afișa meniul de opțiuni de fișier.
  3. Mai tarziu mutați cursorul la opțiunea „Deschide cu”, și va fi afișat un meniu derulant. 
  4. Selectați opțiunea „Microsoft Edge”.
  5. Apoi fișierul PDF se va deschide automat în browserul Microsoft Edge prin cititorul PDF din Microsoft Edge.
  6. După ce ați deschis fișierul PDF, accesați bara de instrumente care se află în partea de sus a ecranului dvs.
  7. Apoi, faceți clic pe pictograma „Rotire” care are forma unei date.
  8. Trebuie să rotiți PDF-ul până când obțineți alinierea dorită.
  9. În cele din urmă, dacă doriți să salvați fișierul PDF pe care l-ați editat, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Salvare”, care se află în bara de instrumente.

  Ce alte funcții are Microsoft Edge pentru fișierele PDF?

  Microsoft Edge are o mare varietate de funcții, pe care le puteți vedea atunci când activați mini-meniul pentru fișiere PDF în Microsoft Edge sau când deschideți un fișier PDF cu Edge, acest instrument vă va permite să editați fișierele rapid și ușor, ar trebui să știți că nu numai că veți putea roti sau roti fișierul dvs., dar veți putea, de asemenea, să schimbați aspectul paginilor dvs., să adăugați texte, să vă comprimați fișierele, să adăugați note la fișierul dvs. și, de asemenea, veți putea citi documente folosind funcția de citire cu voce tare din vizualizatorul Edge PDF.

  Schimbați aspectul paginii

  Dacă doriți să schimbați aspectul paginii fișierului PDF, mai întâi va trebui să deschideți fișierul cu browserul Edge, apoi să accesați bara de instrumente din bara de sus și să faceți clic pe pictograma “Design”, apoi puteți comutați între o pagină și două machete de pagină, și puteți modifica designul paginii de câte ori doriți.

  citeste documentul

  Dacă doriți să vă citiți documentul, trebuie să deschideți mai întâi documentul PDF cu browserul Microsoft Edge și, odată ce acesta s-a deschis, mergeți la bara de instrumente din bara de sus și faceți clic pe pictograma "Citește cu voce tare", apoi faceți clic pe butonul de opțiuni vocale și trebuie doar să alegeți limba cu care doriți ca Microsoft Edge să citească conținutul documentului dvs., această opțiune este foarte utilă dacă doriți să ascultați un fișier în altă limbă. În plus, aveți opțiunea de a regla viteza de citire.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here