Cum să rootați Samsung Galaxy Grand Prime fără PC ușor și rapid

Acest model Samsung Grand Prime a fost, fără îndoială, unul dintre cele mai promovate și cele mai vândute telefoane. Este încă în topul celor mai solicitate de utilizatori. Cu toate acestea, primele modele ale acestora nu se mai actualizează automat. Acest articol vă va prezenta cea mai bună modalitate de a face acest lucru Rootează Samsung Galaxy Grand Prime fără PC.

Cum să rootați Samsung Galaxy Grand Prime fără PC
Vezi acest videoclip pe YouTube

Sistemul de operare al Samsung Galaxy Grand Prime este Android. Prin urmare, obțineți permisiuni de administrator, adică găsiți rădăcina care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre. Ne deschide un nou orizont în ceea ce cunoaștem ca acest sistem de operare.

Deși este excelent pentru utilizarea de zi cu zi, trebuie să-i optimizăm și funcționarea. pentru că sistemul dvs. de operare a devenit învechit în versiuni mai noi.

Când vom învăța deja să ne rootăm Samsung, vom avea posibilitatea de a dezinstala aplicații pe care nu le folosim.

Mai exact cele care provin din fabrică, care în general nu sunt funcționale și consumă un spațiu mare în memoriile interne de stocare. Trebuie să luăm în considerare înainte de rootare că există aplicații care nu funcționează cu root.

Rootarea unui dispozitiv Android, în acest caz, un Samsung Grand Prime, este ușoară. Cu toate acestea, trebuie să fim obișnuiți cu anumiți termeni atunci când vine vorba de rooting și mai ales de măsuri preventive de luat înainte de a începe această procedură și mai presus de toate, ce trebuie să avem la îndemână atunci când urmează să începem să facem rooting.

Index()
  1. Ce ar trebui să rețineți pentru a roota un Samsung Galaxy Grand Prime?
  2. Cum să rootați un Samsung Galaxy Grand Prime fără PC?

Ce ar trebui să rețineți pentru a roota un Samsung Galaxy Grand Prime?

Trebuie să țineți cont de modalitatea corectă de rootare a telefonului mobil într-un mod eficient și sigur pentru a nu provoca daune grave echipamentelor.

Detaliile sistemului dvs. de operare permit root Samsung Galaxy Grand Prime fără PC într-un mod mai eficient și vă va permite să instalați aplicații după bunul plac.

Când efectuăm singuri aceste proceduri, vom avea viclenia să dezinstalăm aplicațiile care au fost instalate din fabrică pe telefon, ne putem face și bateria să funcționeze mai mult.

Dacă intenționați să instalați o aplicație pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy Grand Prime, care nu este disponibilă în Magazinul Play, o puteți face și ea. Pe lângă eliberarea spațiului pe Samsung, dezinstalarea programelor din fabrică care sunt instalate pe mobil.

Este important să ții cont înainte de a începe rootarea, că dacă nu iei măsuri preventive, poți pierde toate informațiile stocate în memoriile telefonului.

Printre aceste măsuri preventive, se subliniază că cel mai bine este să aveți bateria telefonului complet încărcată pentru a evita deteriorarea considerabilă a fișierelor sistemului de operare.

Tu ar trebui susține totul ce ai in interiorul telefonului. O opțiune ar fi să transferați totul pe Google Drive al dispozitivului, astfel încât atunci când reactivați e-mailul, backup-ul să fie activat.

Cum să rootați un Samsung Galaxy Grand Prime fără PC?

Este important de reținut că atunci când începeți să rootați telefonul veți pierde garanția telefonului, dacă aceasta este încă valabilă. După ce știm acest lucru, trebuie să trecem la instalați aplicația KingRoot. Având-o instalată, trebuie să-l căutăm în aplicațiile dispozitivului nostru și să-l activăm.

Continuăm să rulăm aplicația pe dispozitivul nostru, acest lucru va avea ca rezultat promovarea unui studiu care poate dura câteva minute.

Când analiza este terminată, va afișa rezultatele pe ecran și ar trebui să selectați opțiunea Porniți Root sau Încercați să Root, care se află în partea de jos a ecranului.

La sfârșitul înrădăcinii, samsung grand prime ar fi trebuit repornit automat, așa că știm că înrădăcinarea a avut succes.

După ce ați făcut toți pașii și doriți să verificați dacă totul funcționează bine. Trebuie să intri în Directorul de aplicații Android și acolo trebuie să selectezi instrumentul SuperUser.

O altă opțiune este să descărcați aplicația Root Checker din Play Store. Așa se termină într-un mod simplu rootare fără a utiliza un PC. Ceea ce ar trebui să iei în considerare sunt măsurile preventive, astfel încât să nu pierzi informații valoroase de pe telefonul tău mobil.

Și dacă aveți nevoie de ajutor de la un expert, rețineți că poate fi foarte scump, așa că ar trebui să îl încercați.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here