Cum să rootați Samsung Galaxy J7 fără a utiliza Odin pas cu pas

Una dintre cele mai bune modalități de a obține permisiuni de dezvoltator sau de superutilizator este prin rootarea dispozitivului. Rootingul vă oferă acces deplin la aceste opțiuni și este foarte util, deoarece având aceste permisiuni puteți modifica sistemul de operare care vă gestionează Smartphone-ul, în modul dorit.

Puteți să dezinstalați aplicațiile implicite și să le instalați pe cele pe care le considerați necesare, printre multe alte opțiuni. Din acest motiv, este prezentat aici cum să vă rootați Samsung Galaxy J7 nu este nevoie să utilizați programul Odin.

Cum să rootați un Samsung J7 fără a utiliza Odin
Vezi acest videoclip pe YouTube

Acest program este destul de util și într-un mod sigur rootați-vă dispozitivul; totuși, uneori se dovedește a fi o muncă greoaie și necesită multe resurse, așa că nu este întotdeauna folosit.

Dar nu este singura modalitate de a avea acces la permisiunile programatorului și de data aceasta vă vom arăta cum să o faceți, rooting-ul mobil este o alternativă bună pentru a formata respectivul mobil, de exemplu atunci când avem probleme în el și vrem să facem acest lucru. eliminați orice tip de problemă, de exemplu că nu pornește etc.

Această metodă pe care o prezentăm mai jos este destul de simplă și nu necesită multe instrumente pentru a atinge acest scop; nu este complicat și nu durează mult timp.

Index()
  1. Cum să-mi rootez Samsung Galaxy J7 fără a folosi Odin?
  2. Diferențele dintre KingRoot și Odin

Cum să-mi rootez Samsung Galaxy J7 fără a folosi Odin?

Aceștia sunt cei mai recomandați pași pentru a putea efectua acest proces în siguranță și, astfel, pentru a putea să vă rootați Samsung Galaxy fără a utiliza Odin, pentru a începe trebuie să avem Samsung J7 să aibă o încărcare completă a bateriei sau 70%, asigurați-vă că mobilul dvs. nu este fierbinte sau bateria nu este în acea stare, dacă nu ar trebui să o răciți pentru a evita probleme.

O altă cerință este să activați în setările Samsung J7 Origini necunoscute și astfel descarcă în acest fel fișierul APK KingRoot; și începeți foarte ușor cu Device Root.

Ceva de care ar trebui să rețineți este că atunci când vă rootați dispozitivul Pierzi întreaga garanție a producătorului. Așadar, dacă observați vreo defecțiune în domeniul software sau hardware, compania Samsung nu va fi responsabilă pentru repararea acesteia.

Cu toate acestea, avantajul este că vei putea edita imediat aplicațiile care vin din fabrică, vei obține permisiuni de dezvoltator, printre multe altele care pot fi folosite pentru, în funcție de perspectiva ta, să îmbunătățești dispozitivul Samsung Galaxy J7.

După ce am remarcat aceste puncte importante; efectuează pașii care de mai jos:

  • descarca si instaleaza APK-ul KingRoot de pe dispozitivul Samsung J7, când porniți programul, veți observa un lacăt. Acest APK poate fi rulat cu ușurință pentru a vă roota dispozitivul.
  • Odată ce APP a pornit, va fi afișat un ecran albastru cu un buton în centru și un lacăt și selectați.
  • Așteptați 2 până la 3 minute sau până când contorul ajunge la 100%.
  • Procesul este terminat un cerc verde cu o vignetă va fi afișat în centru.
  • Acolo vei ști că înrădăcinarea va fi completă.
  • În cele din urmă, dispozitivul trebuie repornit.

Diferențele dintre KingRoot și Odin

kingo Android root A fost lansat pe 27 septembrie 2013. Această aplicație a fost concepută cu scopul de a înrădăcina (permisiuni dezvoltator) dispozitive Android din versiunea 1.1 până la cea mai recentă versiune 8.0 KingRoot este rapid și ușor de gestionat datorită sistemului său de operare, dar oferă doar permisiuni limitate, așa că înrădăcinarea nu este atât de perfectă

Kingo Android root această aplicație nu este oficial pentru magazinul de aplicații, deoarece Google nu permite root pentru dispozitivele lor, ceea ce poate fi realizat pe o altă platformă ca APK.

Și astfel încât să vă puteți roota dispozitivul Android pentru a obține permisiunile de dezvoltator, astfel încât să vă puteți gestiona Smartphone-ul așa cum doriți să-l gestionați după cum doriți.

Diferența dintre Odin și KingRoot Nu sunt multe, Odin a fost creat de Samsung intern cu un software de recuperare personalizat in care are si optiunea de deblocare a dispozitivelor Android cu firmware.

Și aceasta este una dintre funcțiile acestui program de a roota în acest fel actualizările dispozitivului dvs. Samsung Galaxy vor fi realizate pentru a funcționa cu Odin, doar aceste cerințe sunt necesare; acolo trebuie să descărcați și să găsiți firmware-ul și apoi este comprimat într-un folder după descărcarea Odin apoi trebuie să reporniți dispozitivul în mod de descărcare.

Apoi trebuie să te conectezi la PC, să încarci firmware-ul și să verifici opțiunile și gata, așa poți folosi această aplicație ușoară și rapidă cu câțiva pași de dezvoltat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here