Cum să resetați parola profilului meu TikTok? - Setări de securitate

TikTok este una dintre aplicațiile care au devenit mai relevante și au reușit să se poziționeze în lumea divertismentului, datorită boom-ului pe care l-a avut la începutul pandemiei și a creării de videoclipuri cu mai mult de 15 secunde. Este aplicația există din 2016 atât de mulți oameni își creaseră deja conturi, dar nefrecventându-le nu își pot aminti parola.

Dacă ești unul dintre cei care nu-și amintesc, aplicația TikTok are o opțiune care vă permite să resetați parola și astfel încât să poți intra în contul pe care l-ai generat anterior, trebuie doar să îndeplinești cerințele și să urmezi o serie de pași pe care TikTok îi cere. Dacă nu știți cum să vă restabiliți contul, aflați mai jos cum să o faceți cu noi.

Index()
 1. Ce ar trebui să faci înainte de a reseta parola unui cont TikTok?
  1. Verificați dacă contul dvs. nu este suspendat
 2. Cum îți poți reseta parola contului tău TikTok?
  1. Dacă sunteți autentificat
  2. Când nu sunteți autentificat
 3. Ce trebuie să faceți dacă tot nu vă puteți reseta parola profilului TikTok?

Ce ar trebui să faci înainte de a reseta parola unui cont TikTok?

Înainte de a alege opțiunea de resetare a parolei, trebuie mai întâi să vă asigurați am încercat oricare dintre chei pe care l-ai putea folosi la crearea contului sau a unei alte rețele de socializare, pentru că dacă este una poți salva o procedură, poți verifica și dacă nu este suspendată.

Verificați dacă contul dvs. nu este suspendat

Este o procedura pe care o poti verifica pentru ca daca este suspendata nu vă va permite să vă resetați parola și s-ar putea ca contul să nu apară în TikTok și trebuie să creați unul nou. Puteți verifica dacă este suspendat după cum urmează:

 • Ar trebui să întrebi pe cineva apropiat verifica prin contul tau, plasarea numelui de utilizator in motorul de cautare pentru a vedea daca mai apare profilul tau, deoarece daca este suspendat profilul nu va mai apare deoarece este sters sau blocat pentru alte persoane.

Cum îți poți reseta parola contului tău TikTok?

Există diferite moduri de a recupera parola contului tău TikTok și va depinde de care dintre ele vei folosi ca caz pe care îl prezinți poate fi:

Dacă sunteți autentificat

Când ești conectat la contul tău TikTok, dar nu-ți amintești care este parola, poți face această procedură pentru a o putea respecta:

 • Accesați aplicația TikToK în secțiunea „Profilul meu”.
 • Faceți clic pe cele trei puncte verticale pe care le găsiți în colțul din stânga sus.
 • Opțiunile vor fi încărcate acolo unde trebuie să introduceți „Confidențialitate și setări”.
 • Odată ajuns aici, trebuie să introduceți 'Gestionați contul' și în partea 'Parolă'.
 • Introducând aici puteți schimba parola.

Când nu sunteți autentificat

Când nu sunteți autentificat, procedura poate fi puțin mai lungă și este posibil să aveți nevoie de mai multe cerințe și o faceți urmând acești pași:

 • Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să deschideți aplicația TikTok.
 • Intrați în secțiunea care vă duce să vă înregistrați.
 • Apăsați butonul de conectare din partea de jos a ecranului.
 • Cerințele pentru a începe sesiunea se vor deschide într-o fereastră nouă.
 • Trebuie să faceți clic unde scrie „V-ați uitat parola??’.
 • Te va incarca cu o sectiune in care va trebui sa alegi de ce iti poti recupera contul, fie prin schimbarea parolei cu email-ul sau numarul tau de telefon.
 • Când primiți codul, introduceți-l și faceți clic pe accept.

 • Imediat, va apărea să resetați parola și veți putea să vă introduceți contul pentru a viziona sau căuta orice videoclip doriți în TikTok

Ce trebuie să faceți dacă tot nu vă puteți reseta parola profilului TikTok?

Când ați încercat deja toate procedurile pe care le-am menționat mai sus, dar nu ați reușit să schimbați parola contului dvs. TikTok, puteți alege face acest lucru prin suport tehnic, care este instrumentul de care dispune firma unde se gasesc solutii pentru toate problemele pe care le poate avea utilizatorul.

Pentru a obține ajutor de la asistența tehnică trebuie să accesați secțiunea „Asistență” folosind linkul care apare în aplicație, apoi scrierea unui mesaj de e-mail unde trebuie să surprindeți și să explicați toate problemele care se întâmplă pentru a modifica parola.

cand il trimiti poate dura ceva timp și că răspunsul nu este imediat, pentru că TikTok nu gestionează un sistem computerizat, ci lucrează cu oameni reali care te ajută să rezolvi problemele.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here