Cum îmi resetați datele de profil pe Bumble? - Incepe din nou

În unele cazuri este necesar să faceți o pauză de la rețelele sociale și din acest motiv conturile sunt anulate în unele aplicații, precum Bumble. Totuși, s-ar putea să nu fii atât de sigur de decizia luată și vrei să te întorci la valul virtual dorind să revii la aplicație. În aceste cazuri, este necesar resetați datele de profil pe bumble. Deci, acest articol vă va explica cum să faceți această procedură pentru a vă folosi din nou contul fie cu intenția de a vă face prieteni, de a găsi dragoste sau de a extinde contactele profesionale.

Index()
  1. Ce se întâmplă când resetați un cont în Bumble?
  2. Cum îți poți reseta profilul pe acest site?
    1. Pe un dispozitiv mobil
    2. de la un calculator

    Ce se întâmplă când resetați un cont în Bumble?

    Este foarte asemănător cu aplicația Tinder și este considerat unul dintre cele mai bune servicii de întâlniri și conectare. Ceea ce o face specială este că este axată pe feminism, deoarece femeile sunt cele care au decizia și puterea de a începe conversația.

    Când vă închideți contul, Bumble ia o perioadă de 30 de zile pentru a elimina informațiile furnizate din sistem. Prin urmare, resetarea profilului în acest interval de timp poate restabili conversațiile, potrivirile și aprecierile. Astfel, Bumble nu penalizează și nu arată mai rar profilul restaurat pe platformă.

    Cu toate acestea, restabilirea în mod repetat a unui profil într-un interval scurt de timp poate avea un efect negativ. În acest sens, contul tău poate primi sancțiuni, printre care se numără că pot fi primite mai puține conexiuni și poate influența și alți utilizatori să creadă că acest profil este unul fals. În mod similar, există riscul ca serverul Bumble să blocheze permanent contul.

    Pe de altă parte, dacă mai târziu doriți să luați o pauză de la aplicație, puteți utiliza Modul Snooze. Aceasta este o alternativă care permite ca profilul dvs. să nu fie văzut de alte persoane atât timp cât se dorește. Aceasta poate fi pentru 1 zi, 3 zile, 1 săptămână sau pe termen nelimitat, menținând chat-urile și conexiunile. Este posibil să activați și să dezactivați această opțiune și să alegeți durata acesteia în setări.

    Cum îți poți reseta profilul pe acest site?

    Resetarea cu succes a contului Bumble vă oferă posibilitatea de a face acest lucru începe de la zero în aplicație. Adică poți folosi fotografii și imagini noi, o altă biografie și chiar un alt cont de Facebook. Trebuie remarcat faptul că pentru a vă restabili profilul în aplicație, trebuie să ștergeți contul pentru a începe unul nou în care va fi posibil să începeți conversații interesante cu alte persoane precum prieteni sau utilizatori pe care nu i-ați adăugat în vechiul cont.

     

    Înainte de a efectua procesul de resetare a contului Bumble, este necesar să rețineți că Bumble penalizează resetarea continuă a aceluiași cont. Cu toate acestea, repetarea acestui proces pentru mai multe ocaziile pot să nu provoace consecințe sau afecta cât de des este afișat contul altor utilizatori. Prin urmare, pașii de urmat pentru a reseta corect profilul pe Bumble sunt explicați mai jos.

    Pe un dispozitiv mobil

    Pentru a face acest lucru prin sistemele de operare Android și iOS, trebuie deschideți aplicația Bumble pe dispozitivul mobil. Apoi se recomandă să alegeți legătura cu Facebook.  În acest fel Bumble va importa informațiile importante ale profilului în contul acestei rețele de socializare.

    Aceste informații sunt incluse după numele, vârsta, data nașterii, fotografii, cont de e-mail, printre altele. La sfârșitul linkului, puteți configura profilul completând informațiile deja furnizate și apoi începeți să glisați.

    de la un calculator

    Pentru a vă reseta profilul Bumble folosind un computer, trebuie să faceți acest lucru autentificare prin browser pe pagina sa oficiala. Odată acolo, trebuie să selectați opțiunea „Înregistrare”, apoi vi se va cere să alegeți o metodă pentru a continua înregistrarea. Astfel de metode sunt să vă conectați cu Apple, să vă conectați cu Facebook sau folosind un număr de telefon.

    Selectând opțiunea preferinței dvs. puteți începe să vă editați profilul adăugând informațiile solicitate. Acum, dacă intri prin Facebook poți economisi timp pentru că cu această opțiune, Bumble importă informații despre cont. La sfârșitul înregistrării, puteți revizui și modifica informațiile pe care doriți să le partajați, deoarece acestea pot fi vizibile pentru alte profiluri.

    Printre informațiile care trebuie furnizate se numără numele, numele de utilizator al contului tău Bumble, vârsta, data nașterii, adresa de e-mail. De asemenea, aveți opțiunea de a include sexul, preferințele dvs. sexuale, religia, numărul de telefon, locația, printre altele. Se recomandă să reflectați asupra informațiilor care trebuie furnizate în profil, este accesibil celorlalți utilizatori și poate duce la o utilizare greșită.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here