Cum să-mi resetați datele Firewall-ului Windows 11? - Formatați firewall-uri

Firewall-urile sau cunoscute și ca firewall-uri, sunt definite ca un sistem care își propune să prevină și să protejeze rețeaua noastră privată a acelor atacuri care pot fi efectuate de alte rețele, blocând accesul. Procesul de formatare poate fi considerat simplu și rapid dacă parcurgeți corespunzător pașii de urmat, atunci când efectuați o resetare a datelor a paravanului nostru de protecție, i se poate oferi posibilitatea de a curăța Windows 11, deoarece la instalarea și dezinstalarea diferitelor lucruri pot rămâne fișiere reziduale.

De aceea este Este esențial să efectuați o resetare a acestui sistem pentru a garanta o mai mare protecție a rețelei noastre. Este important de menționat că firewall-urile sunt considerate a fi concepute în primul rând pentru a proteja computerul dvs., astfel încât să nu permită niciunui virus sau intrus rău intenționat să vă deterioreze computerul. Datorită Firewall-ului, ne putem asigura că sistemul nostru de operare funcționează corect și în mod adecvat.

Index()
  1. Ce date sunt stocate de firewall-urile Windows?
  2. Cum puteți folosi CMD pentru a formata toate informațiile?
  3. Cum să utilizați panoul de control pentru a vă lăsa firewall-ul ca nou?
  4. Ce trebuie să faceți pentru a vă restabili firewall-ul din firewall cu setările de rețea?

Ce date sunt stocate de firewall-urile Windows?

După cum știm deja, firewall-urile sunt menite să creeze o barieră între aspecte precum internetul sau alte rețele publice și computerul nostru. Funcțiile Firewall-ului sunt diverse, totuși se poate spune că, în acest caz, una dintre cele mai esențiale este protejați computerele individuale, serverele sau computerele conectate dintr-o rețea împotriva accesului nedorit al intrușilor care pot fura date confidențiale, pot pierde informații importante sau chiar pot refuza serviciile din rețeaua noastră.

Acesta este motivul pentru care Firewall-urile sunt în mare parte responsabile pentru îngrijirea și păstrarea în siguranță a informațiilor stocate pe serverul nostru  sau reteaua pe care o avem. Este esențial să țineți cont de faptul că acest sistem poate facilita foarte mult protecția datelor care pot fi furnizate, în ciuda faptului că există agenți negativi care urmăresc să elimine tot ceea ce conține computerul dvs.

Cum puteți folosi CMD pentru a formata toate informațiile?

În general, folosim acest lucru pentru să poată accesa setările avansate sau pur și simplu pentru a accesa opțiuni care aparent nu sunt în interfața vizuală. Ar avea și o versiune mult mai avansată care ar fi PowerShell, dar în acest caz funcționează cu CMD.

În primul rând, apăsăm tasta Windows și litera R și putem vedea că apare run și CMD este plasat în spațiu și se dă accept, va apărea o fereastră, sau se face clic dreapta al mouse-ului și localizează opțiunea prompt de comandă sau prompt de comandă (administrator) cu funcțiile mai avansate ale administratorului, dar utilizarea lui nu este recomandată, dați clic pe el și apare o fereastră, sau mergeți în meniul principal și mergeți unde scrie CMD, faceți clic pe el și prima fereastră care a fost numit, o altă modalitate de a-l accesa este apăsând tasta Windows și tasta R și apare automat în afișați fereastra CMD.

Cum să utilizați panoul de control pentru a vă lăsa firewall-ul ca nou?

În această secțiune trebuie să aveți acces la setări avansate pentru firewall Windows, Pentru a face utilizarea corectă a panoului de control, pașii de urmat pentru acest proces sunt următorii: deschideți Panoul de control din Start, se vor observa următoarele: Sistem și securitate, facem clic pe el, apoi intrăm în Windows Defender Firewall.

Aici ne va oferi opțiunea de Restabiliti setarile de baza la care dam click si vom obtine rezultatul dorit, apoi nu ne va duce la urmatoarea fereastra in care dam din nou click pe Restore default values, in sfarsit va fi generat un mesaj intitulat aplica modificarile, in aceasta optiune trebuie faceți clic în sine.

Ce trebuie să faceți pentru a vă restabili firewall-ul din firewall cu setările de rețea?

Restaurați firewall-urile Este considerat ceva ușor de făcut Nici o problema. Din acest motiv, tot ce trebuie să facem este mai întâi să facem clic dreapta pe pictograma de rețea care se află pe bara de activități și să alegem opțiunea Setări de rețea și Internet, apoi aceasta generează următoarea opțiune de Setări avansate de rețea pe care facem clic, apoi ne prezintă o opțiune numită Windows Firewall facem clic.

După aceasta, se va deschide o fereastră intitulată Restore firewalls to default values, facem clic pe acea opțiune, va apărea din nou fereastra cu opțiunea Restore default values ​​și facem clic pe ea; în cele din urmă va apărea o mică fereastră cu confirmarea procesului la care trebuie să facem clic pe Da. Și așa prin intermediul setările de rețea pot fi restaurate firewall-urile dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here