Cum să răspunzi la un e-mail de la Android Wear cu tastatura - Cele mai bune trucuri

Android Wear un program pe care Google l-a creat pentru a-l încorpora în ceasuri inteligente, brățări de activitate sau orice dispozitiv de corp creat în viitor. Acest sistem vă oferă posibilitatea de a accesa magazinul virtual Play Store și de a descărca diferite aplicații. Acesta a fost conceput cu scopul de a vă face urmăriți-vă activitatea zilnică, GPS, are capacitatea de a număra ritmul cardiac, dezactiva notificările ecranului, printre multe funcții se numără și cea de a răspunde la e-mailuri.Vrei să descoperi cum să faci asta?? Vă invit să urmați sfaturile din acest articol.

Index()
 1. De ce aveți nevoie pe Android Wear pentru a răspunde la un mesaj?
 2. Ce tipuri de tastaturi puteți instala pe Android Wear?
 3. Ce trebuie să faceți pentru a răspunde la un e-mail de la Android Wear folosind tastatura?
 4. Cum altfel puteți răspunde la un mesaj de e-mail cu Android Wear?
  1. folosind microfonul
  2. desenând un emoji

  De ce aveți nevoie pe Android Wear pentru a răspunde la un mesaj?

  Dacă aveți ceasul inteligent asociat cu telefonul, puteți avea opțiunea de a răspunde la mesaje. Pentru aceasta puteți descărca aplicația de mesagerie preferată, aplicațiile se pot schimba în funcție de modelul de telefon mobil care este asociat cu ceasul dvs. Dacă doriți să adăugați la ceas aplicațiile pe care le aveți pe telefon, puteți face următoarele, ținând cont că acestea nu se sincronizează automat cu ceasul.

  • Treziți ceasul apăsând pe ecran, pentru a accesa lista de aplicații, apăsați butonul de pornire. Treceți cursorul peste și atingeți pictograma magazinului PlayStore.
  • Veți introduce „contul Google” cu care ați configurat ceasul. Pentru a descărca aplicația trebuie să apăsați butonul 'Instalare'.

  O altă modalitate prin care trebuie să adaugi aplicația de pe telefon este accesând magazinul PlayStore și folosind 'Filtrele de căutare', sau accesând pagina categoriei magazinului „Clock Apps” sau „Clock Faces”. Odată ce obții aplicația care îți place cel mai mult, pentru a o instala pe ceas o poți face direct din aplicația PlayStore de pe dispozitivul tău mobil.

  • Accesați magazin virtual Playstore De pe telefonul mobil, odată ajuns acolo, faceți clic pe opțiunea 'Categorie', faceți clic pe secțiunea 'Clock Apps' sau 'Clock Faces'.
  • Alegeți aplicația care pe care doriți să îl instalați pe ceas, pentru a-l descărca, faceți clic pe 'Instalare'. Pentru a descărca aplicația doar pe unul dintre dispozitive, fie că este ceasul sau dispozitivul mobil, trebuie să apăsați săgeata în jos care apare acolo.

  Dacă doriți să descărcați aplicația de pe ceas, mai întâi trebuie să vă activați ceasul apăsând ecranul și se estompează.

  • Intra in magazinul PlayStore apasand butonul de pornire si deruland, trebuie sa stii ca vei accesa contul Google cu care ti-ai reglat ceasul.
  • Pentru a căuta aplicația, faceți clic pe pictograma 'Căutare', dacă doriți să faceți o căutare vocală apăsați pictograma microfonului sau, dacă doriți să tastați căutarea, apăsați pictograma tastaturii. Pentru a descărca aplicația pe ceas, apăsați pe 'Instalare'.

  Ce tipuri de tastaturi puteți instala pe Android Wear?

  Programul Android Wear a fost, fără îndoială, un sprijin excelent pentru acei oameni care au o viață contra cronometru, fie că este vorba programul facilitează scrierea utilizatorului și răspunde la mesajele tale de pe ceasul tău inteligent. Pentru a face procesul mai confortabil, trebuie să instalați o tastatură eficientă.

  • Tastatură Fleksy: Această tastatură este disponibilă atât pentru Sistem Android Wear ca pentru Samsung. Are un program de autocorrecție, care vă permite să scrieți ușor și rapid. Are, de asemenea, o galerie de emoji-uri, autocolante și GIF-uri. Fără a lăsa în urmă capacitatea sa de a sugera locuri relevante în timp ce scrii prin asistentul său numit Fleksynext.
  • Touchone Keyboard: Această inovație în tastaturi este perfect pentru utilizare pe ecrane mici, Caracteristica sa principală este că atunci când îl folosește, efectuează mai multe gesturi care permit scrisului să fie mai ușor; personajele lor stau cocoțate pe fața ceasului.

  Ce trebuie să faceți pentru a răspunde la un e-mail de la Android Wear folosind tastatura?

  Pentru a folosi acest instrument pe ceasul nostru inteligent, avem două metode de introducere diferite. Primul este scrisul de mână, Pentru a activa această opțiune trebuie mai întâi să o descarcăm din magazinul virtual PlayStore, să intrăm în magazin și să căutăm aplicația 'Google Handwriting'. Având-o deja descărcată, o vom activa, pentru aceasta.

  Intrăm în 'Setări', apoi facem clic pe 'Personalizare', acum pe 'Metoda de introducere' și în sfârșit pe 'Gestionați tastaturile' acolo activăm scrierea de mână. Cealaltă metodă de introducere este opțiunea clasică de tastatură cu miniaturi pe ecranul ceasului dvs, care este utilizat în mod normal ca orice tastatură Android.

  Cum altfel puteți răspunde la un mesaj de e-mail cu Android Wear?

  Avantajul de a avea un ceas inteligent la încheietura mâinii este că te ține la curent cu notificări dintre aplicațiile pe care le aveți pe dispozitivul dvs. mobil, în același timp, acest instrument magnific vă permite să răspundeți la mesaje de la același ceas inteligent.

  folosind microfonul

  Folosește microfonul pentru a Răspunsul la mesaje economisește timp, din moment ce dictezi răspunsul ceasului inteligent și acesta este trimis ca text către cealaltă persoană. Pentru a te putea bucura de această opțiune trebuie să o activezi, pentru a face acest lucru urmează acești pași.

  • Apăsați ecranul cu degetul pentru a activa ceasul, de sus mutați degetul în jos.
  • Apoi, mutați degetul de la dreapta la stânga și apăsați butonul de setări, acum căutați opțiunea „Accesibilitate”. Odată ajuns acolo, accesați secțiunea „Răspuns audio” și faceți clic pe ea pentru a activa opțiunea.

  desenând un emoji

  Android Wear vă permite să răspundeți la mesaje desenează emoji-uri pe ceasul tău inteligent, Dacă doriți să aflați cum să utilizați această opțiune, urmați următoarea metodă.

  • Când sosește mesajul, apăsați „Răspunde” și selectați. 'Desenează emoji'. Acum desenează emoji-ul pe ecranul ceasului tău inteligent.
  • Ceasul va face o căutare pentru a găsi emoji care seamănă mai mult cu cel din desenul tău, daca nu gaseste unul asemanator iti va arata cateva astfel incat sa poti alege unul. După selectare, apăsați butonul gata pentru a trimite mesajul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here