Cum să răspund la întrebări din povestea mea de pe Instagram? - Postarea răspunsurilor

Astăzi, publicarea poveștilor pe Instagram este foarte importantă dacă ceea ce îți dorești este să te conectezi cu urmăritorii tăi și, bineînțeles, să le crești, ceea ce te va ajuta să-ți monetizezi rețelele. Stickerele ne ușurează face povesti amuzante.

Una dintre noile actualizări pe care Instagram ni le-a oferit în ultimul timp este cea a autocolantelor cu întrebări, a le pune în poveștile tale este foarte simplu, trebuie doar să faceți clic pe „adăugați istoric”. Un alt autocolant pe care îl poți folosi este autocolantul 'Rândul tău', pe care dacă nu îl vezi, îl poți găsi în același loc cu autocolantul cu întrebări.

Index()
 1. Cum poți posta pictograma „Pune-mi o întrebare” în povestea ta de pe Instagram?
 2. Cum puteți vedea întrebările care vi s-au adresat pe Instagram?
  1. Din aplicația Android sau iOS
  2. Dacă vă conectați de pe Instagram Web
 3. Ce ar trebui să faci pentru a răspunde la o întrebare din povestea ta de Instagram?
  1. Folosind aplicația mobilă
  2. Prin site-ul oficial

  Cum poți posta pictograma „Pune-mi o întrebare” în povestea ta de pe Instagram?

  Nu este un secret pentru nimeni că, dacă vrei să obții urmăritori pe Instagram, trebuie să-ți îmbunătățești vizibilitatea contului, iar unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a realiza acest lucru este postați diferite povești pe instagram, o opțiune bună va fi să faci povești cu autocolantul de întrebare pe Instagram.

  Publicarea lor este foarte simplă, trebuie doar să intri în contul tău de Instagram, să introduci datele, adică numele de utilizator și parola. Următorul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să urmați acești pași:

  1. Deschide aplicația Instagram.
  2. În partea de sus veți găsi pictograma „Povestea ta” care are poza ta de profil.
  3. Faceți clic pe această pictogramă.
  4. Când introduceți povestea dvs., puteți face o fotografie sau un videoclip.
  5. Pentru a adăuga un autocolant cu întrebare, trebuie să selectați o pictogramă pătrată în partea de sus, care are o față fericită.
  6. Intrand acolo poti pune diferite emoji dar sunt si stickere, selectați „Întrebări”.
  7. Puteți pune acest autocolant oriunde pe fotografie, puteți scrie o întrebare, implicit scrie „Puneți-mi o întrebare”, dar îl puteți modifica.
  8. Apoi faceți clic pe „Povestea ta” și povestea va fi încărcată.

  Cum puteți vedea întrebările care vi s-au adresat pe Instagram?

  Acest lucru va fi la fel de ușor ca și deschiderea poveștii, o puteți face foarte ușor, intrând în cont, de pe mobil sau de pe computer.

  Din aplicația Android sau iOS

  Pentru a vedea întrebările care vi s-au adresat, trebuie să vă conectați din nou în contul dvs. și să alegeți „Povestea dvs.” în care veți vedea poveștile pe care le-ați publicat, căutați povestea în care ați adăugat autocolantul cu întrebări, când apăsați-l, veți vedea toți oamenii care l-au văzut, dar acolo veți vedea și întrebările pe care ți le-au adresat acești utilizatori.  De asemenea, poți introduce „Activitatea ta” și vei avea întrebările care au fost puse în povestea ta.

  Dacă ați primit multe întrebări puteți intra în opțiunea „Vedeți tot” pe care le veți avea chiar sub întrebările care sunt afișate, când apăsați această opțiune veți putea vedea toate întrebările pe care le-ați avut.

  Dacă vă conectați de pe Instagram Web

  In contul tau de Instagram de pe web, va trebui sa intri in profilul tau, acolo sa atingi pictograma fotografie si vei putea vedea povestea pe care ai montat-o, odata ce intri si acolo vor apărea întrebările care au fost puse.

  Deși ar trebui să știi că pentru a publica o poveste de pe computer trebuie să o faci în felul următor:

  • Accesați browserul.
  • Conectați-vă cu contul dvs.
  • Apăsați F12, când apăsați această tastă veți vedea versiunea mobilă.
  • Mai tarziu, trebuie să apăsați tasta F5 iar Instagram va începe să funcționeze ca și cum ar fi pe mobil.

  Dacă reușiți să aplicați acest truc, veți putea vedea poveștile într-un mod mai ușor și mai confortabil, deoarece dacă o faceți din versiunea web, va fi puțin mai necunoscut și mai inconfortabil.

  Ce ar trebui să faci pentru a răspunde la o întrebare din povestea ta de Instagram?

  să răspund pur și simplu trebuie să selectați întrebarea si scrie orice vrei sa raspunzi, o poti face de pe mobil foarte usor.

  Folosind aplicația mobilă

  În aplicația dvs. puteți selecta întrebarea la care doriți să răspundeți din modul pe care l-am descris mai sus, ceea ce da, este că trebuie să țineți cont de faptul că răspunsul va fi adăugat într-o poveste Instagram.

  Puteți pune orice doriți în fundal, adică puteți pune răspunsul chiar sub autocolantul cu întrebare sau înregistrează-ți răspunsul pe video, poti sa o faci si intr-o fotografie si sa scrii raspunsul dorit. În același mod, dacă în orice moment doriți să oferiți un 'like' într-o poveste de pe Instagram, o veți putea face cu ușurință cu noua actualizare pe care Instagram a lansat-o.

  Prin site-ul oficial

  Este important să știți că Instagram funcționează mai bine din aplicația pe care o puteți descărca de pe Google Play sau din App Store, totuși, o puteți folosi de pe site-ul oficial pentru diferite lucruri precum postează fotografii, vezi poveștile tale, vezi istoricul urmăritorilor tăi, etc.  De asemenea, puteți face și trucul de a face pagina să arate ca versiunea pentru mobil, dar asta nu funcționează tot timpul.

  Deci, pentru a răspunde la o poveste de întrebări pe Instagram, ar trebui să știți că cel mai bun lucru este că fă-o de pe mobil, cu excepția cazului în care puteți descărca aplicația pe computer.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here