Cum să rezolvi eroarea la redarea muzicii pe Xiaomi - Configurare simplă

Dacă ai un dispozitiv mobil Xiaomi și la un moment dat telefonul nu te lasă să redați muzică, aici avem soluția. Astăzi vă vom arăta cum rezolvați eroarea la redarea muzicii pe dispozitivul dvs. Xiaomi rapid și ușor. 

Index()
 1. De ce există probleme la redarea muzicii Spotify pe Xiaomi??
 2. Ce face ca muzica să sune zgârieturi pe un dispozitiv Xiaomi?
 3. Ce modele Xiaomi dau probleme la redarea conținutului?
 4. Cum să remediați problema de redare pe Xiaomi cu opțiuni pentru dezvoltatori?
 5. Cum să știți dacă eroarea de redare pe Xiaomi este din fabrică sau din sistem?
 6. Cum se raportează această problemă la serviciul clienți Xiaomi??
  1. Prin chat live sau e-mail
  2. cu site-ul dvs

  De ce există probleme la redarea muzicii Spotify pe Xiaomi??

  Problemele de a putea asculta muzică pe dispozitivul tău mobil, precum și alte probleme precum imposibilitatea de a muta pictogramele aplicațiilor, vin în general de pe telefon, fie pentru că există o aplicație paralelă care nu permite lui Spotify să funcționeze 100% din cauza la o problemă.interferență sau prin o configuratie proasta au dispozitivul.

  Deci, dacă întâmpinați probleme la ascultarea muzicii, acesta este telefonul dvs, verificați dacă nu există aplicație paralelă care are nevoie și de permisiuni de sunet sau verificați setările pe care le are telefonul dvs. Este posibil ca dispozitivul să fie configurat greșit și acest lucru să întrerupă funcționarea corectă a sistemului de sunet.

  Ce face ca muzica să sune zgârieturi pe un dispozitiv Xiaomi?

  Una dintre cele mai enervante probleme care se pot întâmpla cu dispozitivul dvs. este aceea că, în timp ce ascultați muzică, muzica sună zgârieturi (încurcate). Această problemă poate apărea folosind atât playerul de muzică livrat împreună cu dispozitivul, fie poate apărea ascultarea de aplicații externe cum ar fi Spotify, SoundCloud sau YouTube.

  Principala cauză a muzicii agitate pe telefonul tău mobil este o configurație greșită care face muzica opriți sau începeți tăierea când telefonul este în modul de așteptare. Pentru a o rezolva va trebui să facem o mică ajustare prin opțiunile de dezvoltator și vă vom explica mai jos.

  Ce modele Xiaomi dau probleme la redarea conținutului?

  Deoarece problema redării muzicii este legată de Actualizare MIUI 12, sunt multe dispozitive care intră în această listă. Prin urmare, printre modelele care ies cel mai mult în evidență cu această mică problemă, putem aminti Redmi, Redmi Note, Redmi Note Pro, Redmi Note Pro Plus, Redmi Prime, Poco, Poco Pro, Mi, Mi Pro etc.

  Este posibil ca dispozitivul dvs. să nu fie în lista de modele care au problema. Cu toate acestea, este important să rețineți că acest lucru se întâmplă din cauza actualizării MIUI 12, așa cum am menționat anterior. Astfel, puteți efectua procesul de corectare a defecțiunii echipamentului prin opțiunile de dezvoltare.  De asemenea, puteți învăța cum să resetați complet Xiaomi Redmi Note 8 dacă aveți nevoie.

  Cum să remediați problema de redare pe Xiaomi cu opțiuni pentru dezvoltatori?

  Acum că știm care sunt diferitele moduri în care echipamentul eșuează din punct de vedere al sunetului, de ce apare această defecțiune a playerului și care sunt cele mai comune modele care au această problemă, vom da soluția prin opțiuni pentru dezvoltatori:

  • Odată ce avem la îndemână dispozitivul nostru Xiaomi, pe ecranul principal mergem la opțiunile de setare a telefonului. În secțiunea de ajustare găsim o opțiune numită Despre telefon, faceți clic pe ea și ne va duce la o nouă fereastră.
  • În această nouă fereastră putem vezi care este versiunea MIUI cine are dispozitivul. Chiar acolo unde este cuvântul Versiunea MIUI, apăsăm de câteva ori, astfel încât dispozitivul să deblocheze permisiunile de dezvoltator pentru noi.
  • După deblocarea permisiunilor de dezvoltator ale dispozitivului, va trebui să mergem la ecranul de pornire și să așteptăm câteva secunde în timp ce toate setările sunt încărcate.
  • Odată trecut timpul de așteptare, revenim la reglaj și ne poziționăm pe opțiunea Setări suplimentare. În cadrul acestor setări vom obține opțiunea Setări dezvoltatori și o vom introduce.
  • Continuând vom găsi o altă opțiune care spune optimizarea memoriei, Intrăm în această secțiune și vom vedea mai multe opțiuni. Cu toate acestea, va trebui doar să ne uităm unde scrie Off, deoarece aceasta va dezactiva optimizarea memoriei.

  Când dezactivăm optimizarea memoriei, problema de redare ar trebui remediată. Singurul detaliu de care ar trebui să ții cont este că fără optimizarea memoriei, aplicațiile nu se vor închide când telefonul este în Stand By și asta va consuma baterie.  De asemenea, puteți controla telefonul cu computerul.

  Cum să știți dacă eroarea de redare pe Xiaomi este din fabrică sau din sistem?

  A ști dacă problema redării telefonului vine din fabrică sau este o problemă a sistemului de operare este puțin complicat. Totuși, singurul lucru care te-ar putea face mai înclinat către unul decât celălalt este refectuează procesul de configurare explicat mai sus.

  Acest lucru se datorează faptului că, în teorie, acest lucru ar trebui să rezolve aproape imediat problema pe orice dispozitiv. Prin urmare, dacă nici măcar efectuarea procesului de configurare nu a rezolvat problema și telefonul tău este încă în garanție, este mai bine să-l duci la locul de unde l-ai cumpărat, deoarece este foarte probabil să fie o problemă problema fabricii și nu o eroare de sistem.

  Cum se raportează această problemă la serviciul clienți Xiaomi??

  Datorită tehnologiei de astăzi, raportarea unei probleme pe care o avem cu un dispozitiv este extrem de rapidă, o putem face oricând vrem și în următoarele moduri:

  Prin chat live sau e-mail

  Pentru a raporta o problemă la Serviciul Clienți, putem trimite un e-mail sau face un chat live la adresă furnizate de companie în cutia produsului ceea ce am dobândit.

  cu site-ul dvs

  Intrând pe site-ul Xiaomi putem accesa serviciul clienți al țării noastre pentru a putea expune problema pe care ni o prezintă dispozitivul. În cadrul paginii există o secțiune exclusiv pentru aceasta și găsim chiar întrebări și răspunsuri despre probleme comune.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here