Cum să resetați centrul de control Google Nest Hub? | Difuzoare și ecrane

Dacă în timp ce utilizați dispozitivul Google Nest Hub, ați observat că a început să aibă anumite tipuri de defecțiuni sau nu funcționează în condițiile optime, este posibil să aveți nevoie de o resetare de la centrul dvs. de control. Prin urmare, astăzi vă vom învăța cum să resetați centrul de control Google Nest Hub pas cu pas, astfel încât să aibă din nou funcționarea normală și să vă puteți reda muzica pe difuzoare.

Index()
 1. Cum să resetați dispozitivele Google Nest?
  1. Nest Mini
  2. Nest Audio
  3. Nest Hub și Nest Hub Max
 2. Cum să eliminați toate datele de pe alte dispozitive Google?
  1. Google Home
  2. Google Home Mini
  3. cromat turnat

  Cum să resetați dispozitivele Google Nest?

  Înainte de a începe să explicați cum puteți și ar trebui să vă resetați dispozitivul Google Nest, este esențial să menționați că fiecare dispozitiv care face parte din seria Google Nest are propriul mod de resetare, adică Nest Mini are modul lui de resetare, Nest Audio altul și Nest Hub și Nest Hub Max au și ele altul. Prin urmare, vom explica unul câte unul cum să-l readuceți la starea de fabrică.

  Nest Mini

  Primul lucru pe care trebuie să-l facem este opriți microfonul dispozitivului. Pentru a opri microfonul, va trebui să poziționați degetele pe lateralul dispozitivului până când luminile devin portocalii.

  Odată ce microfonul este oprit, trebuie să apăsăm din nou cu degetul centrul de sus al dispozitivului timp de cel puțin aproximativ 15 secunde. Pentru a localiza această parte va trebui să fii ghidat de luminile dispozitivului. Când timpul începe să conteze, Nest Mini însuși va fi cel care va anunța că procesul este pe cale să înceapă, iar când este aproape terminat, va emite un mesaj care anunță că procesul de resetare este în curs.

  Nest Audio

  Pentru a putea reseta Google Nest Audio, mai întâi va trebui să apăsăm spatele dispozitivului pentru a opri microfonul din nou. Pe acest dispozitiv luminile vor deveni portocalii. Odată ce echipamentul este complet oprit, ține-l apăsat mai mult sau mai puțin, poziționându-te în partea centrală superioară a acestuia pentru aproximativ 15 secunde continue.

  La fel ca Nest Mini, ecranul dispozitivului va avertiza că procesul este pe cale să înceapă iar după 5 secunde va spune că procesul de resetare și resetare din fabrică se desfășoară în mod satisfăcător.

  În cazul în care aveți orice tip de inconvenient pentru a putea efectua acest proces pe dispozitivul dvs., vă recomandăm să contactați imediat Asistență Google, deoarece iti vor spune daca exista vreo solutie sau trebuie sa o duci la locul de unde ai cumparat-o pentru a rezolva problema.

  Nest Hub și Nest Hub Max

  Dacă dispozitivul pe care îl aveți este un Google Nest Hub sau un Nest Hub Max, procesul pe care trebuie să îl efectuați este apăsați butoanele de reducere a volumului și de creștere a volumului în același timp timp de aproximativ 10 secunde. După 10 secunde, dispozitivul va trebui să vă anunțe că procesul de resetare va începe.

  Dacă mesajul nu apare pe ecran, înseamnă că nu ați făcut-o corect și, prin urmare,, trebuie să reporniți procesul. Prin urmare, asigurați-vă că apăsați ambele butoane în același timp pentru ca totul să funcționeze corect.

  Cum să eliminați toate datele de pe alte dispozitive Google?

  Cea mai bună modalitate de a șterge date de pe alte dispozitive Google este resetați toate setările din fabrică, astfel incat echipamentul sa fie practic ca nou. Numai în acest fel vă puteți asigura că nicio informație pe care ați avut-o pe dispozitiv nu poate fi revizuită sau manipulată de către o altă persoană.

  Vă recomandăm să efectuați procesul de resetare pentru a vinde, împrumuta sau returna dispozitivul. În plus, este posibil să doriți să vă conectați dispozitivul Google Chromecast la o altă rețea Wi-Fi și unele inconveniente nu vă permit să faceți procesul. Prin urmare, Vă vom învăța cum să resetați următoarele dispozitive.

  Google Home

  Pentru a reseta din fabrică Google Home, avându-l conectat la o sursă de alimentare, trebuie țineți apăsat butonul microfonuluinu pentru o perioadă de 15 secunde. Dacă nu găsiți butonul microfonului, întoarceți-vă dispozitivul peste sigla Google, veți vedea o pictogramă de microfon cu o linie diagonală.

  După timpul de menținere a butonului apăsat, asistentul Google va confirma că este resetarea cu succes a dispozitivului. Odată ce procesul este încheiat, dispozitivul poate fi configurat de la zero.

  Amintiți-vă că puteți face procesul de configurare mai târziu și acest lucru va funcționa în cazul în care intenționați să vindeți dispozitivul, deoarece cealaltă persoană îl va putea plasa imediat după bunul plac.

  Google Home Mini

  Dispozitivul Google Home Mini spre deosebire de celelalte, Are un mic buton de resetare, deci trebuie să apăsați timp de aproximativ 15 secunde pentru a începe procesul de configurare. Butonul de resetare este situat chiar sub sigla Google de pe dispozitiv.

  După ce ați apăsat butonul pentru timpul menționat, dispozitivul va fi gata pentru a fi configurat chiar de la început. La fel ca și precedentul, îl puteți configura ulterior.

  cromat turnat

  Pentru a putea reseta din fabrică dispozitivul ChromeCast, din aplicația Google Home apăsați dispozitivul Chromecast pentru a selecta dispozitivul conectat și a intra în secțiunea de configurare. În setările din dreapta sus, faceți clic pe partea Mai multe sau pe cele trei puncte verticale și selectați setările din fabrică, iar setările dispozitivului conectat vor fi restaurate automat. De asemenea, puteți configura Chromecastul pe computer fără programe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here