Cum să-mi redau Blu-ray cu Windows 10? - programe alternative

Unul dintre conținuturile pe care le vizualizăm cel mai mult în ziua noastră sunt filmele care servesc să ne distragă atenția. Din acest motiv, una dintre cele mai izbitoare opțiuni este Blu-ray, care ne oferă o calitate deosebită atunci când vizionam filmele noastre preferate. Din acest motiv, trebuie să știi cum să-mi vizionezi Blu-ray-ul cu Windows 10? În continuare, vă vom învăța care sunt toate instrumentele care există pentru a putea realiza acest lucru și pașii corecti pentru a le implementa.

Index()
  1. Cum să joc un Blu-Ray pe computerul meu gratuit?
    1. Redare cu VCL
    2. Încercați Leawo Blu-Ray Player
  2. Care sunt programele plătite pentru redarea Blu-Ray?

Cum să joc un Blu-Ray pe computerul meu gratuit?

Este clar că există mai multe alternative pentru a viziona orice film, precum crearea unui cont Netflix, unde în momentul accesării este posibil să te bucuri de orice conținut. Cu toate acestea, există o opțiune care este bine recunoscută de mai mulți utilizatori, care este Blu-Ray, acesta este un mediu de disc optic care are mult spațiu de stocare. Mai exact, asta ne oferă o definiție excelentă atunci când vedem orice tip de continut.

Acest lucru generează că utilizatorii preferă această opțiune și mai mult pentru bucură-te din plin, dar pentru a-l realiza din dispozitivul nostru trebuie să avem mai mulți factori. De fapt, există mai multe opțiuni pe care le putem selecta în funcție de gusturile noastre.

Redare cu VCL

În primul rând, acesta este unul dintre jucători populari, care a devenit cea mai bună opțiune pentru toți utilizatorii. Mai exact, ne permite să folosim funcții grozave și cel mai important lucru este că este complet gratuit și în el putem reda Blu-Ray fără niciun inconvenient.

Desigur, trebuie să descarcăm platforma VLC pe computerul nostru adăugați-l așa cum facem de obicei cu orice program. Mai târziu, atunci când faceți acest lucru, trebuie să aveți o unitate externă pentru a introduce discul în computer, atunci când faceți acest lucru, VLC Media va detecta imediat discul și va reda conținutul acestuia.

Cu toate acestea, dacă programul nu poate detecta discul apoi va trebui să mergeți la 'Media' și să faceți clic pe opțiunea 'Open drive' pentru a putea alege discul specific din meniu și să apăsați pe opțiunea 'Play'. La fel, având acest program putem plasa un videoclip ca tapet și viziona orice serie și documentar.

Încercați Leawo Blu-Ray Player

O altă alternativă este acest cititor multimedia, fiind un instrument profesional pentru a putea vizualiza orice tip de fișiere de pe Blu-Ray și DVD. Din fericire, asta ne oferă multe formate pentru videoclipuri în care putem juca cu o rezoluție foarte bună și putem implementa subtitrări în cel mai bun mod. La fel trebuie descărcați acest program pe dispozitivul nostru, dar nu vă faceți griji că procesul este rapid și confortabil. Așadar, la introducerea lui pentru prima dată va apărea o fereastră în care trebuie să stabilim toate modalitățile cu care dorim să fie dezvoltat, dar o puteți modifica oricând.

Apoi, conectați unitatea Blu-Ray la dispozitiv pentru a adăuga discul, acum va trebui să faceți clic pe opțiunile de disc deschis care apar într-o casetă. Apoi, pentru a alege să deschideți discul trebuie să selectați acest program de unde puteți începe imediat vizionarea filmului. De asemenea, este posibil să-l avansați la secțiunea specifică pe care doriți să o vedeți, cu toate acestea, acest program funcționează cu internetul, de aceea trebuie să rezolvați problemele cu conexiunea Wifi înainte de a începe să-l utilizați.

Care sunt programele plătite pentru redarea Blu-Ray?

Pe de altă parte, dacă doriți să începeți să utilizați programe mai specializate pentru a vă putea reda toate discurile fără niciun inconvenient. Atunci cea mai bună opțiune este să cumpărați un program specializata in acest domeniu, unde unul dintre ele este Aiseesoft Blu-ray Player, acest player ne permite să vedem orice tip de disc. De fapt, are o tehnologie grozavă când vine vorba de sunet și imagini unde cel mai bun lucru este că nu are setări complicate și este foarte ușor de utilizat.

În mod similar, o altă opțiune excelentă este DVDFab Player care accepta orice format video si audio, ne ajuta sa reproducem la o calitate foarte inalta. La fel, are două prețuri, unul este pentru versiunea completă și celălalt pentru versiunea sa Standard unde va trebui să intri în pagina sa și să-l alegi pe cel care îți place cel mai mult.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here