Cum să raportezi comentarii video jignitoare pe TikTok? - Fă-o corect

TikTok este o platformă care a crescut destul de mult în ultimele timpuri, poți să creezi un profil pe această rețea de socializare foarte ușor pentru că o poți face chiar folosind un profil sau o altă platformă, odată ce te afli în interior poți găsi sau crea conținut, da like, distribui, face și primești comentarii , uneori sunt bune și alteori rele.

Este regretabil, dar știm că putem primi sau vedea comentarii jignitoare pe rețelele de socializare și, desigur, TikTok nu face excepție, dar lucrul bun este că există vreo modalitate de a bloca acele comentarii care nu generează nimic bun pe platformă.  Pentru a bloca un comentariu, accesați videoclipul în care se află comentariul, țineți apăsat comentariul și așteptați Opțiunea „Raportați” atunci trebuie doar să selectați motivul reclamației și să completați raportul. Toate acestea atâta timp cât ar trebui să raportați acest comentariu dacă nu este mai bine să nu faceți.

Index()
 1. Ce se întâmplă dacă este raportat un comentariu video TikTok?
 2. Cum să determinați când trebuie raportat un comentariu?
 3. Cum raportezi un comentariu la un videoclip pe TikTok??
 4. Care este modalitatea de raportare a comentariilor folosind PC-ul?
 5. Cum să știi dacă plângerea comentariului tău a fost acceptată?
 6. Ce se întâmplă cu contul tău dacă raportezi comentarii fără motiv?

Ce se întâmplă dacă este raportat un comentariu video TikTok?

Raportarea unui comentariu, desigur, are consecințele sale, deoarece odată ce faci acest lucru, raportarea poate sau nu poate continua. Atunci când nu a fost procesat sau acceptat, utilizatorului nu i se va întâmpla nimic, dar atunci când a făcut-o, contul va fi suspendat, sau chiar va fi eliminat.

Adică utilizatorul poate durează zile sau săptămâni fără a utiliza contul dacă reclamația este acceptată, dar este „minoră” dar dacă este o reclamație foarte serioasă, contul va fi șters automat și nu va mai fi de ales decât să creați un nou cont TikTok.

Cum să determinați când trebuie raportat un comentariu?

Pentru ca un comentariu sa fie raportat, atunci trebuie sa contina ceva jignitor, pentru ca in primul rand trebuie sa vizualizezi foarte bine comentariul si sa intelegi Ce înseamnă, dacă este o insultă, o amenințare sau orice alt conținut ofensator ar trebui raportat. Vă invităm să consultați manualele acestei aplicații pentru a înțelege ce este raportabil și ce nu.

Cum raportezi un comentariu la un videoclip pe TikTok??

raportează un comentariu va fi foarte usor trebuie doar să urmezi îndrumările pe care le vom menționa imediat, odată ce o faci, treci la treabă!!

 1. Descărcați și instalați aplicația pe mobil accesând Play Store sau App Store.
 2. Deschideți aplicația.
 3. Vezi filmuletul in care este comentariul, verifica sa nu fie ceva jignitor.
 4. Vezi comentariile și vezi ce cred oamenii despre asta.
 5. Selectează comentariul ofensator.
 6. Apăsați comentariul timp de câteva secunde până când meniul de opțiuni devine vizibil.
 7. Alegeți opțiunea „Raportați”.
 8. Selectați acea opțiune ajustați la parametri a reclamației pe care doriți să o faceți.
 9. Scrieți motivele pentru care faceți această reclamație.
 10. Trebuie să 'Accept'.

Care este modalitatea de raportare a comentariilor folosind PC-ul?

Așa cum funcționează pe telefoanele noastre mobile, o poți face și pe computer, doar că acolo trebuie procedează diferit, atunci trebuie să urmați acești pași.

 1. intra in videoclip.
 2. Găsiți comentariul de raportat.
 3. Faceți clic pe comentariu și alege 'Raport'.
 4. Scrieți motivele pentru care doriți să raportați videoclipul și gata.

Odată ce ați efectuat această acțiune, pur și simplu trebuie să așteptați ca raportul să fie procesat și a aprobat ca TikTok să determine care va fi pedeapsa pentru exercitarea infracțiunii menționate.

Cum să știi dacă plângerea comentariului tău a fost acceptată?

Un lucru pe care trebuie să-l știți este că TikTok va accepta orice reclamație, dar nu toate vor fi întotdeauna analizate pentru că de multe ori acestea sunt făcute fara nici un sfarsit, și tind să nu aibă sens. Această platformă va dura doar să analizeze acele comentarii care au mai mult de 10 reclamații de la diferiți utilizatori.

Știm că sunteți interesat să știți cum să vedeți dacă reclamația dvs. a fost acceptată, ei bine, vă vom învăța cum să o faceți, urmați acest proces:

 • Introduceți inbox-ul dvs. în aplicația TikTok, această tavă se află în partea de jos a ecranului și apoi trebuie să selectațir 'Actualizarea contului'.
 • Trebuie să selectați „Notificări de sistem” sau este posibil să vedeți mesajul „Raportul dvs.”.
 • Odată ce faceți acest lucru, platforma vă va arăta starea reclamației dvs.

La fel, dacă TikTok nu îți preia reclamația, poți lua în considerare utilizatorul care comentează lucruri care urăsc și îl poți bloca definitiv, ceea ce poți face din aplicația de mobilul dvs.

Ce se întâmplă cu contul tău dacă raportezi comentarii fără motiv?

Dacă sunteți un utilizator care a raportat comentarii de mai multe ori fără niciun motiv, TikTok nu va determina reclamația, trebuie să știți și că această platformă ar putea interziceți-vă contul dacă își dă seama că acționezi doar fără sens.

De aceea vă sfătuim să faceți plângerile corespunzătoare doar acelui comentariu care vi se pare jignitor sau care este greșit, pentru că altfel ați putea fi prejudiciat. Îți recomandăm dacă tu ești cel care primește astfel de comentarii, apoi opriți-le, atunci vă puteți activa cu ușurință comentariile în contul personal.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here