Cum să repornesc Nintendo Switch OLED fără a-l deteriora - Procesați cu imagini

Sunt multe momente pe care le petrecem lângă consola noastră de jocuri video Nintendo Switch, fie jucând, fie împărțind jocuri cu prietenii, dar este posibil ca în unele ocazii ecranul să se înghețe și echipamentul să nu răspundă la niciun stimul. Nu există motive de îngrijorare pentru că pentru a rezolva această problemă, trebuie doar să repornim consola, dar trebuie să o facem corect, altfel am putea-o deteriora. De aceea, în această postare vrem să vă arătăm cea mai sigură cale de a face acest lucru  reporniți Nintendo Switch fără a-l deteriora.

Index()
  1. Cum stingi Nintendo Switch OLED de la controler??
  2. Dacă OLED-ul dvs. Nintendo Switch nu răspunde, este recomandabil să îl opriți??
    1. Cum să opriți corect o astfel de consolă?
  3. Cum setați „modul de așteptare” pe Nintendo Switch OLED?
  4. Bateria dvs. OLED Nintendo Switch va fi deteriorată dacă o țineți oprită mult timp??

Cum stingi Nintendo Switch OLED de la controler??

Consola de jocuri video Nintendo Switch are o varietate de funcții de care foarte puțini știu să profite, una este să poată opri consola de la telecomandă, adică, fără a fi nevoie să te ridici pentru a apăsa un buton.  Deși pentru ca echipamentul să se poată opri complet este normal să îl oprești din meniul de sistem, realitatea este că această consolă oferă o metodă diferită și la fel de eficientă.

Ceea ce trebuie să facem este apăsați butonul „Power” timp de aproximativ 3 secunde, de îndată ce putem vedea unele opțiuni, vom face clic pe cea care scrie 'Opțiuni de oprire', apoi în următoarele opțiuni disponibile pe ecran alegem 'Opriți consola' și imediat și automat, se va întoarce oprit.

Dacă OLED-ul dvs. Nintendo Switch nu răspunde, este recomandabil să îl opriți??

Una dintre defecțiunile pe care le observăm frecvent în consolele de jocuri video este starea statică în care rămân ecranele și aceasta poate apărea din cauza diverșilor factori despre care nu vom intra în detaliu. Ceea ce trebuie să facem este să luăm toate măsurile pentru a evita alte tipuri de defecțiuni precum cea care apare atunci când nu putem descărca jocuri, dacă este cazul că echipamentul nu răspunde, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să îl oprim, dar mai întâi trebuie atașați comenzile și scoateți consola de la bază, apoi apăsăm butonul 'Power' timp de câteva secunde permițând astfel o oprire forțată.

Cum să opriți corect o astfel de consolă?

În general, o consolă de jocuri video este afectată atunci când o supunem unor proceduri incorecte sau de oprire forțată de la astfel de proceduri lovi cu greu memoria internă rezultând defecțiuni în funcționarea acestuia, astfel de probleme nu apar imediat, dar în timp se suferă consecințele, de unde și importanța opririi corecte a echipamentului.

În cazul Nintendo Switch, cel mai bun mod de a-l opri, astfel încât programele să se închidă corect și sistemul nu suferă daune este prin meniul de sistem, Pentru a face acest lucru, trebuie să ținem apăsat butonul 'Pornire' pe care îl găsim în partea de sus a ecranului timp de 5 secunde sau mai mult.

Apoi vom vedea pe ecran un meniu care oferă două opțiuni, 'Sleep Mode' sau 'Power Options', aici trebuie să alegem 'Power Options', când facem acest lucru vom mai vedea două opțiuni, una dintre ei este „Opriți sistemul” care este cel pe care trebuie să-l alegemr, în acest fel vom opri complet și corect consola.

Cum setați „modul de așteptare” pe Nintendo Switch OLED?

Configurația 'Modul Standby' este o altă metodă simplă și eficientă pe care o putem executa și care ne permite să reducem timpul de inactivitate al consolei, deoarece îl putem regla la 10 minute sau chiar 1 oră după preferință, la fel, poate seta și o oprire automată. Este important de menționat că în configurație de „Modul de așteptare” pur și simplu scade consumul de energie și economisiți bateria.

Pentru a configura acest mod, în configurația consolei îl putem selecta în meniul 'Acasă', Ne vom uita în opțiunile din stânga pentru „Modul de așteptare” si facem configurarea dupa ce ne dorim, printre optiunile disponibile se numara modul standby pentru ecranul consolei, consola conectata la televizor si suspendarea in timpul redarii continutului.

Bateria dvs. OLED Nintendo Switch va fi deteriorată dacă o țineți oprită mult timp??

Nintendo Switch este o consolă excepțională care are diverse metode de economisire a bateriei, cum ar fi activarea modului avion, menținerea echipamentului oprit este o altă metodă de economisire baterie astfel încât să nu sufere nicio deteriorare dacă o păstrăm așa, ceea ce nu ar trebui să facem este să pornim și să oprim echipamentul în orice moment, asta ar aduce consecințe asupra consolei noastre.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here