Cum să vă înregistrați ca livrător în Uber Eats pas cu pas

Uber Eats continuă să ocupe un loc important în viața noastră de zi cu zi, făcându-le puțin mai ușor cu livrările zilnice de masă. Dacă sunteți interesat să lucrați cu această companie, dar nu știți cum, permiteți-mi să vă spun că trebuie doar să vă înregistrați ca Tipul de livrare Uber Eats.

Cum să vă înregistrați la UBER EATS pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Această firmă cunoscută are un număr semnificativ de livrători care, deși s-au înscris și deja le place să lucreze ca livrător de mâncare. Înainte de a explica pas cu pas cum să vă înregistrați ca livrător la Uber Eats Trebuie să aveți în vedere că acest job necesită timp disponibil la orice oră din zi.

Index()
  1. Cum să vă înscrieți pentru a fi șofer de livrare Uber Eats
  2. Înscrieți-vă pentru a fi șofer de livrare Uber Eats

Cum să vă înscrieți pentru a fi șofer de livrare Uber Eats

Uber Eats are puține cerințe pentru a deveni șofer de livrare, dar pot fi riguroase. Totusi, trebuie sa ai in vedere ca ceea ce se cauta este calitatea si siguranta utilizatorului, pe langa faptul ca firma cauta sa-si mentina imaginea curata in fata oricarui inconvenient.

Ca primă cerință, trebuie să ai 18 ani sau mai mult, Dacă sunteți mai mic decât vârsta prescrisă, nu vă faceți griji cu privire la înregistrare, deoarece nu vor fi admiși din niciun motiv. Vârsta poate părea inutilă, dar adevărul este că există ore de livrări și călătorii pe care minorii nu le pot face.

Urmând această cerință avem al doilea pas pentru a ne înregistra ca livrător în Uber Eats. Să ai un telefon mobil inteligent sau Smartphone, acesta trebuie să fie personal, adică nu poate fi partajat cu nimeni.

Daca nu ai telefon mobil, trebuie sa iti cumperi unul, pentru ca daca nu ai telefon mobil nu vei mai putea lucra. Când vei conta pe el vei corespunde pasului al doilea; După aceasta, va trebui să descărcați aplicația pentru partenerii de livrare, numită Uber Drive, aceasta este doar pentru partenerii de livrare și este disponibil pentru Android și IOS.

Cu această aplicație vei putea vedea toate cererile de livrare pe care le ai odată ce intri în aplicație, tot cu ea vei cunoaște locația comenzii tale.

Înscrieți-vă pentru a fi șofer de livrare Uber Eats

Al treilea pas pentru a vă înregistra ca livratorul este sa aiba un mijloc de transport, fie că este o mașină, o motocicletă sau o bicicletă. Uber Eats nu face livrări fără vehicule, deoarece majoritatea livrarilor trebuie să parcurgă mulți kilometri.

Daca ai masina sau bicicleta va trebui sa prezinti permisul de conducere sau SOAT; Dacă dețineți o bicicletă, trebuie să prezentați și un act de identitate valabil.

Ultimul pas pentru înregistrarea ca livrător în Uber Eats este următorul: Toate acele persoane care doresc să facă parte din Comunitatea Uber Eats în calitate de parteneri de livrare nu trebuie să aibă antecedente penale de niciun fel. Prin urmare, trebuie să-și arate un certificat care să dovedească acest lucru.

Dacă parcurgeți cei patru pași pentru a vă înscrie ca șofer de livrare Uber Eats și nu v-ați înscris încă, ce așteptați?? Cu siguranță vei fi acceptat. Accesați aplicația de pe telefon sau de pe web, odată acolo vei plasa următoarele:

  • Nume și prenume
  • Numar de telefon
  • E-mail
  • Orașul și zona în care locuiți
  • Parola
  • Opțional: puteți plasa o invitație sau un cod de prezentare.

După ce ai introdus toate datele, vei continua cu licențele, fie că sunt pentru vehicule sau biciclete. Pentru a-ți termina Înscrieți-vă ca șofer de livrare Uber Eats, fă o fotografie pe care o vei plasa pe profilul tău, în ea trebuie să ieși îngrijită fără ochelari de soare sau pălării de orice fel. Termină-ți înregistrarea pe pagină și așteaptă să fii contactat de primul tău client.

Ca informații importante, trebuie să aveți propriul cont bancar pentru a vă primi plățile, pe lângă toate actele, cum ar fi actul de identitate și permisele de conducere.

Compania vă recomandă să aveți un rucsac termic de marime medie pentru ca comenzile tale să ajungă la temperatura perfectă, fie că este rece sau caldă.

În cele din urmă, Uber Eats, ține cont de tratamentul partenerilor de livrare față de clienți, acesta trebuie să fie respectuos, păstrând distanța și foarte cordial.

Încearcă să-ți păstrezi reputația intactă și vei fi numărul unu în jobul tău. Lucrul cu Uber este ușor și de încredere, trebuie doar să înregistrați-vă ca persoană de livrare și începe o nouă experiență.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here