Cum să vă înlocuiți numele de utilizator în Skype? - PC și dispozitive mobile

Skype este o aplicație foarte populară, deoarece permite Comunicați eficient cu alte persoane. Skype atribuie un identificator sau un ID, astfel încât utilizatorii să se poată găsi cu ușurință între ei. Cu toate acestea, puteți înlocui oricând numele de utilizator Skype pe computer și dispozitive mobile.  

Index()
  1. Cum să-ți schimbi numele Skype pe computerul Windows?
    1. Schimbați-l pe dispozitivele Android și iPhone
  2. Cum să vă găsiți ID-ul de utilizator în Skype?
  3. Care sunt numele de utilizator valide de utilizat pe Skype?
  4. Cum să vă transferați contactele din vechiul cont Skype într-unul nou?
  5. Ce să fac pentru a ascunde numele meu de profil Skype de alți utilizatori?

Cum să-ți schimbi numele Skype pe computerul Windows?

Este necesar să indicați că numele de utilizator este format din caractere și numere care sunt stabilite de Skype și nu pot fi schimbate. Puteți modifica numai numele pe care alți utilizatori îl vor vedea din profilul contului dvs. Daca doresti schimba-ti numele Skype pe computer Windows trebuie să vă creați un cont în această aplicație.   

Schimbați-l pe dispozitivele Android și iPhone

Amintiți-vă că numele de utilizator sau ID-ul de identificare este a nume atribuit de skype și că nu poți schimba. Cu toate acestea, există o numele profilului care poate fi setat si modificat de utilizator dupa bunul plac. Pentru a o schimba pe dispozitivele Android și iPhone, trebuie să deschideți aplicația Skype și să vă conectați.

Faceți clic pe imaginea de profil care se află în partea de sus a ecranului. Selectați opțiunea „Profil Skype” și faceți clic pe pictograma creion în acest scop Schimbă numele a arăta. În sfârșit, salvați modificările. De asemenea, puteți schimba parola Skype dacă o uitați sau pentru securitate sporită.

Cum să vă găsiți ID-ul de utilizator în Skype?

Modul de a vă găsi ID-ul de utilizator în Skype este să accesați profilul contului dvs. Pentru a realiza acest lucru, conectați-vă la aplicație de pe computer sau deschideți aplicația pe dispozitivul mobil. Faceți clic pe imaginea contului dvs. și alegeți opțiunea „Profil Skype”. Sub fotografia de profil veți găsi opțiunea „Nume Skype”. Acolo puteți vedea ID-ul dvs. de utilizator.    

Care sunt numele de utilizator valide de utilizat pe Skype?

Skype atribuie automat numele de utilizator al fiecărui profil. În acest sens, aplicația este responsabilă pentru stabilirea denumirilor care vor servi drept identificatori unici care nu se repetă pentru niciun utilizator. Prin urmare, numele de utilizator valide de utilizat în Skype conțin caractere, numere și nu permit spații.

Utilizatorii pot introduce orice nume afișat pentru persoanele de contact, indiferent de orice regulă anume. Acest nume poate fi vizualizat pe profilul complet și poate fi editat oricând. De asemenea, este posibil ascunde numele profilului Skype atunci când este nevoie.   

Cum să vă transferați contactele din vechiul cont Skype într-unul nou?

Cu siguranță ați observat că atunci când creați un nou cont Skype este esențial creați o listă de contacte. Într-un astfel de caz, puteți alege să vă transferați contactele. În acest fel veți economisi timp și veți păstra datele care vor fi esențiale pentru momentul în care doriți să efectuați apelurile video.

Procesul pentru transferă-ți contactele din vechiul tău cont Skype la unul nou este foarte simplu. Puteți utiliza orice sistem de operare sau dispozitiv mobil, dar înainte de a efectua transferul trebuie să înregistrați vechiul cont ca contact nou pentru noul cont și invers.

Accesați site-ul web Skype și conectați-vă cu contul vechi și noul dvs. din două browsere diferite. În vechiul cont trebuie localiza e-mail sau numele contului în care doriți să transferați contactele. Apoi începeți o conversație cu noul cont.

Apăsați butonul „Carte de contact” și selectați toate contactele pe care doriți să le transferați. Apoi apăsați butonul „Trimite”. Acum conectează-te la noul tău cont din celălalt browser web și localizează cardurile de contact pe care le-ai primit în chat. Faceți clic pe „Chat” pe fiecare cartelă de contact și începe o conversație.

Prin urmare, atunci când discutați cu oricare dintre aceste persoane de contact, acestea vor fi adăugate automat în lista dvs. În cele din urmă, treceți la organizați-vă lista de contacte conform diferitelor categorii oferite de aplicația Skype pentru a vă optimiza căutările ulterioare și a șterge istoricul conversațiilor dacă doriți.  

Ce să fac pentru a ascunde numele meu de profil Skype de alți utilizatori?

Este posibil să ascundeți numele profilului Skype altor utilizatori. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la contul dvs. și accesați meniul aplicației care se află în partea de sus a ferestrei. Faceți clic pe „Instrumente” și apoi pe „Opțiuni”. Selectați opțiunea „Confidențialitate” și dezactivați numele profilului pentru alți utilizatori. În cele din urmă, apăsați butonul „Salvare”.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here