Cum să reduceți memoria folosită de Hearthstone pe Android? - solutie aici

Începeți prin glisarea către secțiunea „Nut” sau „Setări” din „Android”, apoi găsiți și atingeți, chiar deasupra „Aplicații”. Introduceți ordinalul „Descărcat”, și localizați-l pe cel sub pseudonimul de „Hearthstone”, atingeți site-ul respectiv. Zona în care trebuie să intri se numește stocare, trebuie să ștergi sau să ștergi memoria „Cache” și, bineînțeles, să ștergi „Date”. Dacă magazinul dvs. de aplicații prezintă vreo diatribă atunci când utilizați „Hearthstone”, accesați secțiunea de ajutor din „Play Google”. 

Index()
 1. Cât de mult cântărește Hearthstone în mod normal când este instalat pe Android?
 2. Ce efecte pot avea un control redus asupra stocării dvs?
 3. Care este modul în care poți reduce spațiul pe care îl ocupă acest joc??
 4. Ce altceva poți face pentru a optimiza performanța telefonului tău mobil?
  1. Instalați un detergent eficient
  2. Păstrați un control vizual asupra descărcărilor dvs

  Cât de mult cântărește Hearthstone în mod normal când este instalat pe Android?

  Rețineți că „Hearthstone” nu cântărește la fel înainte și după instalare, de obicei cântărește aproximativ 100 sau 150 MB pe fiecare dispozitiv, deși acest lucru poate varia în funcție de fiecare actualizare. Ține minte că odată cu trecerea timpului și cu fiecare venit și utilizarea „Aplicației”, se acumulează anumite tipuri de informații sau date.

  Aceste informații au de-a face cu înregistrările jocului, cum ar fi profilul utilizatorului, câștigurile, pierderile și alte date despre joc. Nu puteți ignora memoria „Cache”, care crește odată cu utilizarea „Aplicației” în cauză, cum ar fi memoria „Date”. Dacă crezi că această aplicație îți îngreunează echipamentul, descoperă cum să-ți plasezi telefonul mai repede, evitând înghețarea. 

  Ce efecte pot avea un control redus asupra stocării dvs?

  Daca lasi stocarea generala a dispozitivului in fundal poti avea probleme, acestea te-ar putea impiedica sa folosesti telefonul intr-un mod normal, pana la punctul de a deveni lent, neacceptand mai multe fisiere (in cazul in care se umple). În plus, aplicațiile care consumă o cantitate mare de date și primesc fișiere, ar înceta imediat să funcționeze sau nu ar putea să te accepte să-l folosești, până când vei elibera spațiu.

  Din acest motiv, se recomandă pe scară largă să folosiți opțiunile sau vizualizarea din 'Stocare', deoarece astfel veți putea controla memoria folosită și cea disponibilă. În acest fel, poți gestionați memoria completă, atunci când ștergeți fișiere inutile sau utilizate rar, acest lucru este util dacă nu aveți cum să cumpărați un computer nou sau un card de memorie. 

  Care este modul în care poți reduce spațiul pe care îl ocupă acest joc??

  Căutați prin lista de aplicații sau programe 'Android', o găsiți în secțiunea 'Setări', o puteți identifica deoarece are un desen 'Nut'. Odată ajuns în 'Aplicații', apăsați pe figura 'Lupă' și acolo scrie numele 'Hearthstone', faceți o atingere de selecție, când o introduceți, veți observa un spațiu pe care scrie „Depozitare”.

  Cele două opțiuni principale pe care ar trebui să le găsiți sunt sub pseudonimul „Ștergeți datele” și „Ștergeți memoria cache”. Ambele variante trebuie să le scufundați pentru a le selecta, în acest fel, acele date enervante care ocupă spațiu (uneori inutile) vor fi șterse. De asemenea, puteți încerca să transferați „Aplicația” pe un card de stocare „SD”, cu „Link SD”. Dacă aveți nevoie, puteți seta rândul de numere pe tastatura „Android”. 

  Ce altceva poți face pentru a optimiza performanța telefonului tău mobil?

  Este recomandat să introduceți toate 'Aplicațiile' pentru a face o curățare, acest lucru poate fi realizat prin scufundarea cifrei digitale a 'Nut' sau a 'Settings'. Înapoi în „Aplicații”, accesează domeniul 'Stocare', in fiecare aplicatie veti putea gasi datele si cache-ul, le veti sterge cu fiecare 'App', dar aveti grija, nu o faceti cu aplicatiile de mesagerie.

  Această acțiune setează „Aplicația” la 0, ca atunci când rulați descărcarea și instalarea pentru prima dată. O altă metodă include descărcarea unui program de curățare 'CCleaner' sau puteți faceți fără aplicații inutile, De asemenea, puteți accesa „Play Google” și accesați ”Setări” pentru a dezactiva actualizările sau descărcările automate.

  Instalați un detergent eficient

  Cea mai bună alternativă are de-a face cu instalarea unui 'CCleaner' bun, cea mai bună este cea cu 'C' roșu, însoțit de o mătură. Când reușești să-l instalezi, trebuie să introduci în el, un buton digital sub pseudonimul 'Analyze' va fi prezent, înfige-l ușor cu degetul. Așteptați câteva secunde să se termine, acest lucru va permite activarea opțiunii „Curățați”. 

  Când se întâmplă, apăsați pe acel buton virtual, opțiunea principală va afișa „Cache” și „Date”, inclusiv stocarea „Istoricul browserului” și „Clipboard”. fișiere repetate sau pe care nu le folosești vor fi șterse, cu excepția cazului în care debifați casetele pe care doriți să le păstrați, se recomandă să faceți acest lucru în mod recurent. 

  Păstrați un control vizual asupra descărcărilor dvs

  Este o strategie destul de inteligentă, de fiecare dată când doriți să descărcați, țineți cont de greutatea finală pe care o reprezintă pe dispozitivul dvs. În special cele care au de-a face cu aplicațiile 'Play Store' sau altele de ordine 'Externă', în secțiunea 'Stocare' din 'Setări', puteți monitoriza greutatea fiecărui ' Aplicație. Pentru a uita de toate acestea, puteți adăuga memorie suplimentară cu un hard disk extern 'NTFS'. 

  De asemenea, puteți rula această revizuire prin centrul 'Play Store' și puteți verifica greutatea 'Aplicațiilor' instalate. Pe de altă parte, poți consultați alte tipuri de depozitare, în ordinal, au „Setări” pentru ei, inclusiv fotografii, videoclipuri, „APK”, audio și alte tipuri de fișiere. Comparați toate informațiile anterioare cu capacitatea memoriei dispozitivului dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here