Cum să reduceți dimensiunea imaginilor fără a pierde calitatea? - Comprimați mai multe deodată

Utilizatorii cu conexiuni lente la Internet sau cei care au pagini web au nevoie de utilizați fișiere ușoare în ziua ta de zi. Problema este că în cazul imaginilor acestea își pot pierde calitatea, ceea ce este util doar dacă intenționați să trimiteți imagini pixelate.

Pentru a reduce greutatea uneia sau mai multor imagini fără a-și pierde calitatea (sau măcar pierdeți cât mai puțin posibil) este necesar să comprimați imaginea și în acest tutorial veți învăța cum să o faceți.

Index()
  1. Redimensionarea unei imagini scade greutatea acesteia?
  2. Care este cea mai bună modalitate de a reduce KB-ul unei imagini?
  3. Cum să reduceți dimensiunea tuturor imaginilor dintr-un folder de pe computer?
    1. de pe computerul dvs
    2. Pe un site web precum Bulk Resize
    3. Folosind Compresor.io
  4. Ce tip de extensie este cea care ocupă mai puțin spațiu pe computer?

Redimensionarea unei imagini scade greutatea acesteia?

Redimensionarea unei imagini de la o dimensiune mai mare la una mai mică va reduce greutatea acesteia. Detaliul cu asta este că uneori asta nu va fi suficient pentru a obține un fișier cât de ușor este necesar.

Reducerea dimensiunii depinde de un factor foarte important: cât de semnificativă este reducerea dimensiunii. Dacă reducerea dimensiunii nu este foarte semnificativă, atunci reducerea dimensiunii va fi minimă. De aceea este necesar să se recurgă la compresia fișierelor.

Care este cea mai bună modalitate de a reduce KB-ul unei imagini?

Comprimarea unui fișier este cea mai bună metodă reduce semnificativ greutatea unei imagini. Când o imagine este comprimată, greutatea acesteia este redusă semnificativ fără a-i modifica dimensiunea și având practic aceeași calitate.

În cazul în care doriți să reduceți și mai mult dimensiunea, puteți redimensiona imaginea și apoi efectuați o compresie a imaginii cu dimensiunea redusă. În acest fel, KB-ul imaginii va fi redus la maximum posibil.

Cum să reduceți dimensiunea tuturor imaginilor dintr-un folder de pe computer?

După cum puteți vedea: deși compresia este cea mai bună metodă de a reduce greutatea unei imagini și de a păstra calitatea maximă posibilă, redimensionarea este o opțiune de luat în considerare. Înainte de a modifica orice imagine, puteți converti formatele de imagine pentru a evita potențialele probleme de compatibilitate.

Cel mai recomandat pentru a aplica oricare dintre aceste modificări este să utilizați pagini web care sunt responsabile pentru acest lucru: ai nevoie doar de o conexiune la internet și încărcați fișierele astfel încât pagina să se ocupe de conversie.

de pe computerul dvs

Prima opțiune recomandată este site-ul de conversie online. Această pagină permite în principal redimensionați o imagine (și prin urmare reduce greutatea), deși are și câteva opțiuni de calitate personalizabile.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că aceste opțiuni de calitate provoacă o oarecare pierdere a calității. Un alt punct de luat în considerare este cel de pe această pagină Puteți încărca doar un total de 3 imagini simultan, în fiecare filă de browser, trebuie să vă abonați la pagină pentru a debloca această limită și alte funcții.

Pe un site web precum Bulk Resize

Această pagină poate fi doar imagini redimensionate pe care le încărcați pe platformă. Totuși, în cadrul aceleiași pagini există link-uri către alte site-uri web pentru a face și alte modificări imaginilor: printre acestea standuri Batch Compress în care imaginile pot fi comprimate.

Folosind Compresor.io

Site-ul web Compressor.io este responsabil exclusiv de comprimarea imaginilor. Are 3 opțiuni de compresie: Cu pierderi, fără pierderi și personalizate (cel din urmă vă permite să personalizați compresia imaginii). Pe această pagină puteți încărca un număr considerabil mai mare de fișiere fără a fi nevoie să plătiți abonamente.

Ce tip de extensie este cea care ocupă mai puțin spațiu pe computer?

O alternativă în caz utilizați Google Chrome sau browsere care acceptă extensii al browser-ului Store, este de a încorpora în browser o extensie care este responsabilă cu efectuarea compresiilor asupra imaginilor.

Problema cu utilizarea extensiilor este că acestea pot afecta negativ performanța computerului, mai ales pe echipele cu resurse reduse. Dar în cazul în care intenționați să o faceți, extensia Online Image Compressor este cea mai bună opțiune.

Practic, pentru a reduce greutatea unei imagini poți redimensionați, comprimați sau ambele. În funcție de nevoile fiecărui utilizator, de instrumentul care se preconizează a fi utilizat, de imaginile și de cantitatea care va fi folosită, atunci se va ști care este cea mai bună opțiune. Veți avea nevoie de programul Winrar pentru a comprima alte tipuri de fișiere.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here