Cum să recuperați un apel video WhatsApp neînregistrat - Ușor și rapid

Dacă ți s-a întâmplat că dintr-un motiv oarecare ți-ai pierdut conexiunea în mijlocul unui apel video, nu te panica. Poate sa recuperați un apel video WhatsApp este mai mult decât crezi, chiar dacă nu este înregistrat.

Cum să recuperați cu ușurință un apel video WhatsApp
Vezi acest videoclip pe YouTube

Motivele pentru care doriți să recuperați un apel video WhatsApp pot fi multe, dar toate au același scop

Preluați informațiile care au fost spuse în timpul conversației.

Index()
 1. Puteți recupera un apel video WhatsApp?
 2. Cum să recuperezi un apel video WhatsApp?
  1. unu. REC (Înregistrare ecran)
  2. Două. Cuba ACR: Înregistrare apeluri

  Puteți recupera un apel video WhatsApp?

  Astăzi WhatsApp ne permite să efectuăm apeluri video de grup care au ca rezultat un mijloc de comunicare foarte util, deoarece ne putem contacta prietenii și familia indiferent unde ne aflăm.

  De menționat că apelurile video pot fi efectuate și în scopuri profesionale, fie că trebuie să ne contactăm șefii sau angajati; se poate întâmpla și să facem o videoconferință pentru a finaliza detalii care nu au putut fi discutate personal.

  Indiferent de motivul pentru care efectuăm un apel video prin WhatsApp, poate apărea o eroare în conexiune și poate fi întreruptă sau întreruptă.

  Din această cauză, mulți oameni aleg să-și înregistreze apelurile video WhatsApp, deoarece acestea pot conține informații pe care, de rușine sau rușine, nu le vom mai solicita.

  Cu toate acestea, platforma WhatsApp nu are o funcție care să permită înregistrează-ți apelurile video, prin urmare, este recomandat să descărcați o aplicație separată pentru a face acest lucru.

  Singura acțiune pe care o puteți face direct pe platformă este să verificați înregistrările în cazul în care apelul video a fost efectuat de la un număr pe care nu l-ați înregistrat, ceea ce vă va permite să pentru a lua din nou conversația.

  Modul în care îți faci apelul video contează și el, așa că poți alege să schimbi fundalul sau să pui un videoclip într-un apel video WhatsApp.

  Cum să recuperezi un apel video WhatsApp?

  După cum sa explicat mai sus, WhatsApp nu are o funcție sau opțiune care să permită înregistrarea apelurilor video sau a apelurilor efectuate prin acest mijloc.

  Cu toate acestea, există o mare varietate de aplicații și programe pe care le putem descărca și instala pe dispozitivele noastre inteligente pentru a ne putea înregistra conversațiile.

  Trebuie remarcat faptul că nu toate aplicațiile funcționează corect sau au un design neprietenos ceea ce ne poate face să ne simțim enervați sau stresați atunci când le folosim.

  De aceea iti prezentam cele mai bune doua aplicatii pentru inregistrarea apelurilor video.

  unu. REC (Înregistrare ecran)

  Această aplicație se concentrează numai pe înregistrarea apelurilor video, indiferent de aplicația pe care o efectuați.

  Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să-l activezi, fie înainte, fie după începerea apelului video, iar când termini, poți chiar să schimbi rezoluția de înregistrare.

  O altă funcție interesantă este că vă permite să alegeți limita de timp pentru înregistrare, asta înseamnă că are o numărătoare inversă pe care o puteți regla după bunul plac și La sfârșitul videoclipului acesta va fi salvat automat în galeria ta.

  Două. Cuba ACR: Înregistrare apeluri

  Ca și aplicația anterioară, vă permite să înregistrați apeluri video de pe diverse platforme.

  Pe lângă faptul că putem înregistra un apel video, ceea ce ne interesează pe noi; ne permite să înregistrăm și apeluri normale ceea ce facem ori de câte ori activăm respectiva funcție.

  Ceva curios este că ne permite să selectăm contactele cu care dorim să înregistrăm apelurile; deci din momentul in care incepe va fi inregistrat automat pana se termina.

  Spre deosebire de aplicația anterioară; Cuba ARC are galeria sa independentă, astfel încât înregistrările pot fi gestionate din aplicație fără a afecta galeria dispozitivului nostru.

  Cu toate acestea, ele pot fi exportate pe alte medii pentru a ne oferi posibilitatea de a le partaja. Cel mai bun lucru despre această aplicație este că este compatibilă cu orice sistem de operare.

  Totuși, dacă nu doriți să aveți aplicații pentru a vă înregistra apelurile video, puteți face acest lucru prin propriul dispozitiv, atâta timp cât are funcția de ecran de înregistrare.

  De asemenea, aveți opțiunea de a încerca și alte aplicații pentru a efectua apeluri video care pot fi mai potrivite nevoilor dvs.

  Dacă urmează să înregistrați apeluri video pe mobil, rețineți că este necesar să aveți acordul tuturor părților implicate în apelul video.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here