Cum să recuperezi un cont suspendat pe Tinder? - Nu-l pierde

Uneori, conturile Tinder primesc încălcări care duc la suspendarea temporară a contului. Acest lucru se întâmplă pentru că ați încălcat oricare dintre regulile pe care le are această platformă. În acest sens, acest articol explică Cum să recuperezi un cont suspendat pe Tinder pentru a reactiva profilul și a nu pierde contul.

Index()
  1. De ce vă poate suspenda Tinder contul fără notificare??
    1. Nu respectați termenii de utilizare
    2. Acțiuni nu sunt permise
  2. Cât timp este de obicei suspendat un cont Tinder??
  3. Ce poți face când Tinder îți suspendă contul fără notificare?
  4. Cum vă puteți recupera contul Tinder dacă este suspendat?
  5. Este posibil să ștergeți un cont suspendat pe Tinder?

De ce vă poate suspenda Tinder contul fără notificare??

Această aplicație ia foarte în serios defecțiunile și eșecurile utilizatorilor. În acest sens, este posibil să cauți doar pe cineva cu care să ieși în oraș sau să cauți un partener, dar sări peste unele reglementări. Dacă se întâmplă acest lucru, imediat Tinder suspenda contul utilizatorului care a făcut greșeala.

Nu respectați termenii de utilizare

De obicei, atunci când un cont Tinder este suspendat, utilizatorul nu a respectat în mod corespunzător termenii de utilizare ai companiei și aplicarea Tinder. Când are loc acest eveniment, când încercați să vă intrați în cont veți găsi mesajul care spune asta Profilul Tinder a fost închis.  Aceștia spun și motivul pentru care se blochează indicând că au fost depistate activități care nu respectă condițiile de utilizare.

Printre acești termeni de utilizare sunt câteva reguli, de exemplu, nu poți avea un cont Tinder fără a fi major, adică să ai cel puțin 18 ani. Profilurile Tinder trebuie să fie reale, deoarece nu se are în vedere furtul de identitate. Aplicația revizuiește și compară constant cu alte rețele pentru a confirma profilurile create pe platformă.

Acțiuni nu sunt permise

Pe de altă parte, există și unele activități interzise în cadrul platformei Tinder care pot duce la suspendarea și ștergerea contului. În acest sens, nu ai voie hărțuiți, intimidați sau agresați alte persoane care au un cont în acest serviciu de întâlniri. Pentru aceasta, blocările de contacte au fost activate și dacă o persoană primește mai multe blocuri de la alți utilizatori, Tinder îi investighează contul.

The procesele de afaceri nu sunt, de asemenea, permise în cadrul Tinder, deoarece acesta nu este obiectivul aplicației. Pentru acest tip de lucruri există și alte rețele precum WhatsApp, aceasta se concentrează pe întâlnirea cu oameni. Solicitarea de informații personale precum carduri de credit sau alte date în scopuri comerciale determină și oamenii să vă blocheze și, prin urmare, la suspendarea contului dumneavoastră.

Cât timp este de obicei suspendat un cont Tinder??

Nu există un timp specific sau standard pentru toate suspendările de cont în Tinder, deoarece suspendarea respectivă va depinde de gravitatea infracțiunii pe care ați comis-o. În acest sens, suspendarea contului poate fi ușoară sau severă, Ei bine, dacă infracțiunea nu a fost ceva gravă, contul va fi blocat pentru o perioadă. Acest timp poate fi între câteva zile sau o săptămână.

Dacă încălcările sunt repetate după activarea contului, interdicția poate trece la un nivel următor care durează mai mult. Prin urmare, s-ar putea ajunge la o suspendare de o lună sau câteva luni. Întrucât, dacă încălcarea regulilor este puternică sau o persoană este atacată, Tinder va șterge definitiv contul.

Ce poți face când Tinder îți suspendă contul fără notificare?

În Tinder nu există niciun proces care să poată fi făcut atunci când contul a fost suspendat, deoarece nu există un sistem de contestare a unei astfel de pedepse. De asemenea, nu există aplicații, coduri sau trucuri ale terților care să vă ajute să vă accesați contul atunci când există o suspendare. Ce se poate face este să aștepți să expire suspendarea în cazul în care are o dată de expirare.

Cum vă puteți recupera contul Tinder dacă este suspendat?

Conturile Tinder pot fi recuperate dintr-o interdicție atâta timp cât este un blocaj temporar. Ei bine, genul acesta de încuietorile specifică durata de timp a penalizării sau a închiderii contului. Prin urmare, trebuie să aveți răbdare și să așteptați ca acest timp să treacă și astfel contul dvs. este activat pentru a-l introduce din nou.

Pe de altă parte, când vine vorba de suspendarea și închiderea contului, nu există nicio modalitate de a vă recupera profilul sau cont în cadrul serviciului Tinder. În această ordine de idei, platforma este atât de strictă în aceste chestiuni încât și adresa de e-mail care este afiliată contului primește pedeapsa.  Adică, dacă îți creezi alt cont pe Tinder, nu ai putea folosi același e-mail. Așadar, pentru a intra din nou pe platformă, trebuie să vă creați un cont de la zero cu un alt email, astfel încât acesta să nu fie legat de contul anterior.

Este posibil să ștergeți un cont suspendat pe Tinder?

Conturile de servicii de întâlniri și întâlniri virtuale, cum ar fi Tinder sau Meetic, au un proces de dezabonare sau de ștergere a contului. Așa cum se întâmplă în oricare dintre rețelele sociale în care trebuie să creați un utilizator.  Când contul primește o suspendare temporară, procesul de ștergere a contul este mai dificil de făcut.

Ei bine, pentru a face această procedură este necesar să intri în contul tău Tinder și să urmezi procesul care duce la ștergerea contului. Deci, pentru a vă dezabona de la un cont suspendat trebuie să așteptați să se încheie suspendarea și aveți voie să intrați din nou în profil. Apoi, procedați să ștergeți respectivul profil din serviciile Tinder.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here