Cum să recuperezi Pokeball-urile aruncate în Pokémon GO? - Truc eficient

Renumitul joc Pokémon GO a redefinit genul de realitate augmentată în ultimii ani, este un joc video pentru telefoane mobile, disponibil pentru sistemele de operare iOS și Android, compatibil cu majoritatea versiunilor acestora, în cazul în care nu este compatibil cu dispozitivul dvs. , verificați cerințele minime ale aplicației. Jucătorii pot găsiți, luptați și capturați la binecunoscutele creaturi de buzunar numite Pokémon.

Dintre diferitele mecanisme pe care le gestionează aplicația, jucătorii întâmplător sau jucând jocul temeinic, au dezvăluit câteva trucuri, cum ar fi posibilitatea de a recupera Pokéball-uri aruncate în timpul unei confruntări, versiunea trucului s-a schimbat rar de când a fost descoperită, este se face din aplicația în sine și pentru aceasta trebuie să urmați a serie de pași scurti pe care îl vom explica mai târziu.

Index()
 1. Ce trebuie să faceți pentru a evita pierderea Pokéball-urilor în Pokémon GO?
  1. au cea mai recentă actualizare
 2. Cum să recuperezi o minge pentru a repeta o lansare și a nu pierde 'Pokéballs'?
  1. Folosind 'Trucul tactil'
 3. Cum să obțineți Pokéball-uri gratuite în Pokémon GO?

Ce trebuie să faceți pentru a evita pierderea Pokéball-urilor în Pokémon GO?

Dacă sunteți nou, descărcați aplicația și creați un cont prin Google sau Facebook, pentru a începe să capturați monștri de buzunar chiar acum. Pokéball-urile sunt unul dintre cele mai importante obiecte pe care trebuie să le ai ai mereu în inventarul tău, deoarece este ceea ce permite realizarea acestor creaturi fascinante, posibilitatea de capturare variază de tipul de Pokéball folosit, statisticile fiecărui Pokémon și posibilitatea de a fugi. Deși este posibil să modificăm procentul în favoarea noastră prin folosirea unor fructe de pădure.

Cel mai bun mod de a evita pierderea Pokéball-urilor într-o întâlnire va fi întotdeauna nu eșua niciodată să lansezi Dintre acestea, este posibil să nu fiți familiarizat cu interfața jocului sau să aveți suficientă abilitate la început. Cu toate acestea, pe măsură ce repeți în continuare acest proces de prindere, mai devreme sau mai târziu vei dezvolta suficientă dexteritate pentru a nu mai pierde niciodată Pokéball-uri.

au cea mai recentă actualizare

Este întotdeauna recomandat să fii atent când o aplicație lansează o nouă actualizare, deoarece aceasta aduce de obicei îmbunătățiri în ea (conținut nou, îmbunătățirea bazei de date, corectarea erorilor sau erorilor etc.). În cazul Pokémon GO, merită să aveți întotdeauna cea mai recentă actualizare descărcată, deoarece vă permite să utilizați corect funcțiile sale.

Pentru a actualiza Pokemon GO pe iOS: deschideți App Store, atingeți Azi, atingeți Profil, accesați aplicația Pokémon GO și atingeți Actualizare. Pentru a actualiza aplicații pe Android: deschideți Magazinul Play, în stânga sus apăsați Meniu, apăsați opțiunea Aplicațiile și jocurile mele, accesați aplicația Pokémon GO apăsați Actualizare.

Cum să recuperezi o minge pentru a repeta o lansare și a nu pierde 'Pokéballs'?

Toate trucurile care există pentru a evita pierderea Pokéball-urilor în Pokémon GO vor funcționa doar atâta timp cât acestea sunt a ratat distribuția și nu intră în contact cu creatura. Deși poate părea dificil la început, cu antrenament puteți obține economii semnificative de Pokéball pe termen lung.

Folosind 'Trucul tactil'

Cel mai bun truc pentru a nu pierde Pokéball-uri este urmatorul: intrați într-o confruntare cu niște Pokémon, trageți cu degetul mare logo-ul Pokéball situat în colțul din dreapta jos spre stânga (până la sigla boabelor mai mult sau mai puțin), fără a lua degetul de pe ecran, aruncați Pokéball-ul în mijloc, așa cum ați face de obicei, în cazul în care vedeți că veți rata lovitura, eliberați ambele degete de pe ecran, intrați rapid în meniul Pokéballs și atingeți unul diferit de cel pe care l-ați folosit.

Cu aceasta vei vedea că mingea aruncată va fi afișată în inventarul tău ca și cum nu ar fi fost folosită. Explicațiile de mai sus se aplică numai dacă mingea nu intră în contact cu Pokémonul. De asemenea, funcționează trăgând degetul de la sigla boabe la dreapta.

Cum să obțineți Pokéball-uri gratuite în Pokémon GO?

În 2022, Pokémon GO va împlini 6 ani, o lungă perioadă de timp în care utilizatorii din întreaga lume au capturat milioane de Pokemon prin Pokéballs. Există mai multe metode pentru a obține aceste dispozitive de captură, mai jos vă arătăm pe toate:

 • Finalizarea sarcinilor și misiunilor de cercetare pe teren: în funcție de cercetare veți primi una sau alta recompensă, în fiecare fază vei primi un fel de Pokéball (Pokéball, Superball sau Ultraball), se recomandă finalizarea misiunilor care pot fi obținute pentru a obține, printre alte obiecte, Pokéball-uri.
 • Revendicarea pachetului gratuit zilnic: acest pachet este activat din 2020, este un set de articole care pot fi obținute din magazinul din joc, care se pot răscumpăra o dată pe zi și conține: 3 Pokéball și 1 Razz Berry.
 • Creșterea nivelului: unu modalitate de bază de a obține pokeball-uri, de la nivelul 1 la 11 vei primi Pokéball, printre alte obiecte. Între nivelul 12 și 19 vei primi Superball, printre alte articole. Și de la nivelul 20 la 50 vei primi o cantitate variabilă de Superball, printre alte articole.
 • Învârtirea fotodiscurilor la Pokéstops: este cea mai comună metodă, se obțin obiecte utile inclusiv Pokéball-uri, cu cât nivelul tău este mai ridicat, cu atât recompensele obținute sunt mai bune, rotește Fotodiscul unui Pokéstop pentru a revendica obiectele.
 • Valorificarea codurilor promoționale: majoritatea codurilor sunt pentru o perioadă limitată de timp și includ de obicei Pokéball-uri.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here