Cum să recuperați sau să găsiți un mobil sau obiecte uitate sau pierdute în Uber

În prezent, utilizarea aplicațiilor care permit solicita excursii pentru a muta oamenii. Și în acest sens putem observa că există o companie care iese în evidență față de celelalte și este nimeni alta decât Uber.

Care reunește un număr mare de utilizatori grație unui serviciu excelent care promite o experiență plină de satisfacții. Dar ce poate face un pasager recuperați sau găsiți un mobil sau un obiect uitat în Uber, în acest articol vă vom spune.

Cum să recuperați sau să găsiți un mobil sau obiecte uitate sau pierdute în Uber
Vezi acest videoclip pe YouTube

Uber este o companie de transfer de prestigiu care oferă diverse servicii, prin intermediul cărora le puteți solicita o aplicație mobilă. Devenind la acea vreme o noutate care a fost emulată de alte aplicații alternative de acest tip. Dar Uber a crescut, extinzându-și serviciile și astăzi rămâne în primele poziții de preferință.

Și când spunem că Uber și-a extins serviciile, este pentru că acum este posibil să comanzi mâncare și ți se livrează acasă, la birou sau la serviciu, prin Uber Eats. Dar intrând în chestiune, este foarte frecvent ca pasagerii, atunci când solicită o călătorie Uber, să lase unele lucruri uitate și în acest articol vă vom spune Ce trebuie să faci pentru a-l recupera?.

Index()
  1. Cum să recuperați un obiect sau un telefon uitat în Uber
  2. Pas pentru a recupera un obiect sau mobil în Uber

Cum să recuperați un obiect sau un telefon uitat în Uber

Șoferii au exprimat că pasagerii lasă de obicei orice tip de obiect în vehicule, portofele, ceasuri, genți, dar, în general, telefoanele mobile sunt mai frecvente. Și acesta poate fi un obiect pe care un utilizator nu ar dori să-l piardă deoarece conține informații sensibile în el. Și atunci este necesar ca el să știe ce pași trebuie să urmați pentru a recupera obiectul.

Dacă sunteți un pasager care trece prin situația delicată de a vă pierde mobilul sau orice alt obiect de valoare atunci când utilizați serviciul de transfer. ar trebui să știi că poți recuperați acest obiect, prin aplicația Uber, așa că nu vă mai faceți griji și puneți în practică acești pași simpli, dar eficienți.

Pas pentru a recupera un obiect sau mobil în Uber

Pentru a vă recupera obiectul uitat în vehiculul Uber, trebuie să faceți următoarele, să intrați în aplicația Uber și să faceți clic pe opțiunea „Călătoriile tale”. Pe ecran va fi afișată o listă cu toate călătoriile efectuate, acum trebuie să alegeți călătoria unde lăsați obiectul sau mobilul uitat. Se va deschide fereastra cu informațiile despre călătoria menționată și va afișa câteva opțiuni.

În cazul nostru trebuie să facem clic pe opțiunea "Ajutor" și apoi să selectăm făcând clic pe opțiunea "Obiecte pierdute". Următorul pas este să căutați opțiunea în fereastră „Contactați șoferul dvs. în legătură cu un articol pierdut”. Pentru a finaliza procesul, trebuie să introduceți numărul de telefon la care ar trebui să fiți contactat în câmpul corespunzător și apoi să faceți clic pe butonul „Accept”.

Ar trebui să știi asta dacă îți pierzi mobilul, puteți introduce orice alt număr de telefon, important este că utilizați un mijloc prin care șoferul vă poate contacta. Astfel, puteți introduce numărul unei rude, prieten sau altcineva pe care îl utilizați.

În acest fel, aplicația Uber va permite șoferului care a efectuat călătoria te contactează printr-un apel telefonic. În cazul în care șoferul a găsit obiectul sau mobilul pierdut, trebuie să se facă o programare pentru efectuarea recuperării. În cazul în care a trecut o perioadă de 24 de ore și nu puteți comunica cu șoferul.

Trebuie să intrați din nou în aplicație și de acolo să apăsați opțiunea „Nu am putut contacta șoferul în legătură cu obiectul meu pierdut”. Apoi vi se va cere să descrieți obiectul pierdut și veți face aranjamente pentru a contacta șoferul.

In cazul in care obiectul pierdut este mobilul si nu puteti intra desigur in aplicatie, puteti accesa fara probleme prin site-ul principal Uber. Și așa știi cum poți recupera un mobil sau un obiect uitat în Uber.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here