Cum îmi recuperez mesajele șterse de pe Facebook Messenger?

Facebook Messenger prezintă diferite opțiuni interesante pentru a fi acceptate de utilizatori, printre acestea se poate observa și posibilitatea de a arhiva conversații pentru a le ține ascunse ușor de restaurat. În cazul în care recuperați mesajele șterse definitiv trebuie să urmezi un proces ceva mai complex pentru că va trebui să mergi la backup-ul dispozitivului tău pentru a le accesa.

Index()
 1. Cum vă puteți accesa conversațiile arhivate pe Facebook?
 2. Ce ar trebui să faci pentru a putea vedea mesajele Facebook șterse din aplicație?
  1. Cu un dispozitiv iOS
  2. De pe mobilul tău Android
 3. Care este procedura pe care trebuie să o urmați pentru a recupera o conversație Facebook ștearsă de pe computer?

Cum vă puteți accesa conversațiile arhivate pe Facebook?

Comunicarea prin Facebook Messenger este una dintre cele mai eficiente moduri de a interacționa cu prietenii tăi pe rețeaua de socializare, totuși, uneori există atât de multe conversații încât tava de chat poate deveni supraaglomerată și îți este greu să primești unele mesaje, așa că aplicația îți permite să arhivezi conversații pentru a elibera spațiu în panoul principal al chat-urilor.

Această strategie de arhivare a chat-urilor este destul de utilă pentru a împiedica alte persoane cu acces la rețeaua ta socială să încerce să-ți revizuiască conversațiile, pentru că vor fi ascunse ca atunci când folosești chat-urile ascunse ale Facebook Messenger și pentru a le accesa va trebui să faci următoarele de pe oricare dintre dispozitivele tale.

În cazul utilizării aplicației de pe dispozitivul mobil, procedați în felul următor:

 1. Introduceți aplicația Facebook Messenger recent actualizată cu cea mai recentă versiune și localizați motorul de căutare.
 2. Introduceți numele prietenului dvs. ale cărui mesaje arhivate doriți să le recuperați.
 3. Când primiți chatul arhivat, continuați să scrieți un mesaj nou și chatul va reveni automat la panoul de conversație principal al aplicației.

În cazul în care utilizați Facebook de pe computer și doriți să recuperați conversațiile arhivate, va trebui să urmați acești pași:

 1. Pe computer, deschideți rețeaua socială Facebook din browser și accesați zona facebook messenger situat în colțul de sus al ecranului, chiar în dreapta.
 2. Acum va trebui să alegeți opțiunea de a vedea toate mesajele Messenger și să treceți la secțiunea de setări situată în colțul din stânga sus al ecranului.
 3. Apoi dați clic pe rândul de conversații arhivate, astfel încât să puteți vedea lista totală de chat-uri.
 4. Găsiți conversația arhivată pe care doriți să o recuperați și trimiteți un mesaj în ea, astfel încât să fie restaurată automat și să apară din nou în căsuța poștală de chat.

Ce ar trebui să faci pentru a putea vedea mesajele Facebook șterse din aplicație?

Uneori ați dori să inversați acțiunea de ștergere a mesajelor și să le puteți recupera, totuși, inițial, Facebook nu vă prezintă acea opțiune dintr-o privire, similar cu cazul altor rețele sociale precum WhatsApp unde puteți recupera mesajele. pe care le-ați șters prin copia de securitate, așa că Facebook salvează și o copie de rezervă pe care o puteți accesa de pe dispozitivele dvs., așa cum veți vedea mai jos:

Cu un dispozitiv iOS

Faptul că Facebook nu are o opțiune specifică pentru recuperați mesajele șterse poate îngreuna procesul, deși este imposibil, deoarece dacă utilizați un dispozitiv iOS, de obicei păstrați toate datele într-o copie de rezervă.

În acest caz conversațiile va fi copiat de rezervă în iCloud a computerului dvs. dacă ați activat funcția pentru a avea întotdeauna copia de rezervă actualizată. În plus, puteți implementa un software numit FonePaw conceput pentru a recupera date special pentru iPhone, făcând următoarele:

 1. La început, ar trebui să căutați FonePaw pentru iPhone Data Recovery în App Store pentru a-l descărca și a continua să îl instalați pe dispozitiv.
 2. Acum intrați în aplicație și alegeți opțiunea de a recupera backup iCloud.
 3. Apoi va trebui să vă conectați la iCloud și să examinați cu atenție copiile de siguranță ale întregului dispozitiv.
 4. În cele din urmă, trebuie să descărcați copia de rezervă și să verificați dacă chaturile Facebook Messenger șterse pe care doriți să le recuperați sunt acolo.

De pe mobilul tău Android

Când folosești Facebook Messenger de pe dispozitivul tău Android, conversațiile sunt și ele salvate într-o copie de rezervă, este similar cu cazul aplicației Signal unde poți recupera mesajele șterse, deoarece acestea sunt păstrate într-un backup, dar în cazul Facebook Messenger trebuie să urmezi un proces oarecum complex, dar destul de util așa cum vei vedea mai jos:

 1. Pentru a începe trebuie să intri în Google Play și să cauți exploratorul de fișiere la alegere, unul dintre cele mai recomandate fiind așa-numitul ES File Explorer.
 2. După ce l-ați instalat pe dispozitiv, conectați-vă la dispozitiv și accesați cardul SD sau stocarea telefonului.
 3. Introduceți folderul Android și găsiți subdosarul numit Date.
 4. Acolo vei obține informații legate de aplicațiile pe care le ai activ pe dispozitivul tău mobil, apoi vei localiza pe cea identificată ca com.Facebook.orca pentru a găsi date Facebook Messenger.
 5. Pentru a termina va trebui să mergeți în cache și să găsiți folderul numit fb_temp unde veți găsi conversațiile de pe Facebook pe care doriți să le recuperați, deoarece fișierele temporare sunt stocate acolo în întregime.

Care este procedura pe care trebuie să o urmați pentru a recupera o conversație Facebook ștearsă de pe computer?

Dacă doriți să recuperați conversațiile Facebook șterse de pe computer, iar acestea sunt copiate de rezervă în backup-ul dispozitivului dvs. mobil, aveți doar conectați ambele prin cablu USB și urmați procedura anterioară până la localizarea folderului fb_temp. Dar în cazul în care utilizați Facebook numai pe computer și doriți să recuperați o conversație ștearsă, va trebui să faceți acest lucru activând backup-ul astfel:

 • Introduceți contul dvs. de Facebook din browserul ales de dvs. pe computer.
 • Intră în meniul de configurare al contului tău de Facebook și selectează opțiunea de a descărca o copie a informațiilor.
 • Apoi trebuie să selectați opțiunea de a vă crea fișierul și astfel veți avea backup pentru a recupera conversațiile Facebook șterse de pe computer.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here