Cum îmi recuperez contul sau canalul YouTube șters - Pas cu pas

YouTube este o platformă recunoscută care vă permite să vizionați și să transmiteți în direct. Oricine își poate crea un cont și poate distribui videoclipuri cu subiecte controversate. Muzical, educațional, de divertisment, tutoriale, pe scurt, orice videoclip care respectă politicile tale de securitate. Dacă dintr-un motiv oarecare canalul tău a fost închis, îți arătăm ce pași trebuie să urmezi recuperați canalul de youtube șters.

Cum îmi recuperez canalul YouTube șters - rapid și ușor
Vezi acest videoclip pe YouTube

Acest program are standarde comunitare și condiții de serviciu, care sunt specificate la crearea contului. Mulți oameni preferă să accepte condițiile fără să citească sau să știe care sunt acele reguli.

Administrația YouTube vă va închide și șterge contul dacă acest acord este încălcat sau dacă încalci una dintre regulile ei fie prin ignoranță, intenționat, fie prin vreo eroare involuntară.

Puteți recupera canalul YouTube șters, dar înainte nu puteți crea sau introduce niciun alt canal. YouTube va notifica prin e-mail în care specificați motivul pentru care contul dvs. a fost anulat.

Datorită numărului mare de utilizatori care folosesc constant această platformă, devine o muncă dificilă să verifici conținutul atâtor videoclipuri partajate în rețea.

De aceea ascultăm oportunități prin diferite rețele sociale. Informații unde este recomandat vizionați videoclipuri rapid înainte de a putea fi eliminate de pe YouTube. Și în consecință contul blocat.

Index()
  1. Motive pentru care un cont YouTube poate fi blocat
  2. Cum îmi recuperez contul YouTube care a fost șters?

Motive pentru care un cont YouTube poate fi blocat

Dacă ați comis în mod repetat o infracțiune care încalcă regulile comunității sau condițiile de serviciu, contul tău YouTube va fi blocat.

Unele dintre cauzele specifice care generează închiderea contului sunt: ​​conținut sexual sau nuditate, conținut dăunător sau periculos, cum ar fi instrucțiuni de ucidere, consum de droguri, furt, violență. Un alt motiv este incitarea la ură între oameni sau grupuri.

Orice informație care incită la ură din motive precum vârstă, rasă, religie, etnie, naționalitate, orientare sexuală sau dizabilitate, va fi supusă suspendării contului. De asemenea, amenințările, hărțuirea sau hărțuirea cibernetică sunt motive pentru care contul să fie închis și șters.

Dreptul de autor este încă un motiv pentru a bloca contul. Utilizatorii pot încărca videoclipuri originale create de ei înșiși sau, în caz contrar, cu autorizația necesară pentru a face acest lucru. YouTube folosește un sistem de trei avertismente pentru încălcarea drepturilor de autor în termen de 30 de zile.

Nu este permisă în niciun caz crearea de conținut pentru a uzurpa identitatea altor canale sau persoane și drepturile trebuie respectate a deținătorilor de mărci comerciale.

În acest sens, sancționează pe oricine realizează furt de identitate sau un canal, în cazul în care o fotografie este copiată pentru a o plasa ca fotografie de profil pe canalul nostru și este publicată pretinzând a fi un alt utilizator.

Cum îmi recuperez contul YouTube care a fost șters?

Este important să cunoașteți motivele pentru care sistemul YouTube șterge și închide conturile. În funcție de gravitatea regulilor pe care le-ați încălcat, deschiderea canalului va depinde. Sau în cazul în care a fost din greșeală timpul de activare va fi mai mic.

Pentru a contesta această decizie de închidere, vă vom spune pas cu pas ce trebuie să faceți pentru a solicita reactivarea site-ului dvs. și vă puteți încărca liber videoclipurile de pe computer sau mobil. Ținând cont că regulile sale sunt exprese și că sistemul dumneavoastră de securitate rămâne vigilent pentru a monitoriza utilizatorii care doresc să le încalce.

Pentru inceput, conectați-vă la contul dvs. Google, același pe care l-ați asociat cu canalul YouTube.

În Ajutorul Contului Google trebuie să completați un formular în care vi se va solicita o serie de date importante pentru verificarea contului dvs., precum: Nume, adresa de e-mail asociată canalului, e-mail suplimentar, URL-ul canalului YouTube suspendat și ultima descriere sau explicație a motivelor.

Profita de acest spatiu pentru a explicați în detaliu ce s-a întâmplat cu dvs, că a fost din greșeală sau că nu știai că nu este permis. Fiți convingător și explicit pentru ca moderatorii să ia în considerare redeschiderea contului și trimiteți formularul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here