Cum să îmi recuperez e-mailul expirat sau contul Hotmail dacă nu îmi amintesc nimic

Pentru a exista în lumea digitală sau să aibă prezență pe rețelele de socializare sau aplicații de care aveți nevoie să aveți un cont de e-mail. Deoarece prin acest mijloc vă puteți verifica identitatea. Dar este posibil să fi încetat să mai folosim un cont până când acesta expiră și să dorim să-l recuperăm.

Cum îmi recuperez e-mailul sau contul Hotmail expirat dacă nu îmi amintesc nimic
Vezi acest videoclip pe YouTube

Tocmai din acest motiv, în următorul articol dorim să vă arătăm tot ce trebuie să știți recuperați un cont de e-mail Hotmail expirat și nu vă amintiți nimic.

Hotmail este un serviciu care și-a schimbat numele și acum este cunoscut sub numele de Outlook, acum este posibil să vă actualizați contul Hotmail la noul Outlook. Și dacă ai crezut că din cauza acestei modificări ți-ai pierdut contul, îți putem da vestea că nu este cazul. Y se poate recupera, deci nu-ți amintești nimic despre asta, nici adresa de e-mail, nici parola.

Trebuie să ne amintim că prin serviciul Hotmail now Outlook este posibil să primiți e-mailuri cu informații diferite și pentru a avea acces la el este necesar să vă conectați în contul dvs. Ceva pe care cu siguranță l-ați considerat imposibil, din moment ce ați uitat datele aceluiași. Dar nu mai regreta, pentru că atunci îți vom spune cum poți recuperați-vă contul hotmail.

Index()
  1. Ce se întâmplă dacă uitați datele pentru a vă introduce contul de e-mail Hotmail
  2. Pas pentru a vă recupera contul Hotmail

Ce se întâmplă dacă uitați datele pentru a vă introduce contul de e-mail Hotmail

Când o persoană decide creați un cont de e-mail, Vi se solicită anumite informații personale, cum ar fi numele, prenumele, data nașterii etc. Dar vi se solicită și alte informații pe care platforma le va folosi pentru a recupera contul în cazul uitării parolei. Printre aceste date se numără numărul de telefon, pe care îl puteți actualiza ulterior sau e-mailul alternativ.

Prin urmare, atunci când doriți să vă introduceți contul și să uitați parola, de exemplu, trebuie să utilizați metodele de recuperare pe care le folosește Hotmail.  Și în acest fel este foarte simplu să ai din nou acces la contul tău. Dar dacă nu vă amintiți nimic sau nu aveți cum să vă verificați identitatea, lucrurile pot deveni puțin complicate.

Pas pentru a vă recupera contul Hotmail

Înainte de a începe cu pașii de urmat, trebuie să știți că Hotmail sau Outlook stabilesc anumite metode de recuperare pentru contul dvs. În cazurile în care nu-ți amintesc parola, nu ai numarul de telefon cu care ai inregistrat contul. Sau nu ați introdus o adresă de e-mail alternativă, aceste date sunt importante pentru a vă putea verifica identitatea.

Trebuie să vă amintiți că Microsoft trebuie să verifice dacă persoana care încearcă să acceseze contul de e-mail este proprietarul acestuia. Și că în niciun moment nu este un furt de identitate, este din acest motiv rigoarea în ceea ce privește problema metodelor de verificare. În cazul în care nu există nicio modalitate de a verifica cine este persoana care dorește să intre în cont.

Nu veți primi prin formular o opțiune care vă permite intră în contul tău și de aceea va fi necesar să încercați o altă cale. Și în acest caz, cea mai bună opțiune pe care o aveți este că puteți comunica cu suportul tehnic Microsoft. Dacă doriți să-i contactați și să le prezentați cazul dvs., trebuie să introduceți următoarea adresă web.

Acestea sunt singurele persoane care sunt autorizate să vă ajute în această situație foarte dificilă, deoarece vă puteți recupera contul dacă doar uitați parola și nu ai poștă alternativă. Dar în acest caz trebuie să aveți un număr de telefon care să vă permită verificarea identității.

În acest fel se încheie acest articol pe care vă învăț diferitele modalități prin care puteți merge recuperați un cont Hotmail atunci când l-ați uitat sau nu vă amintiți nimic despre el.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here